Bu Kocaya ne yapabilirim ?

Haklısınız konu sahibi mesleği olup olmadığını belirtseydi daha net çıkarımlar yapabilirdik. Cinayet haberlerinin örnek verilmesi günümüz kadınlarının, yaşanan kadın cinayetlerine karşı tedbirlerinin sonucu aslında.. Artık çiftler arasında en ufak tartışmanın, kavganın sonunda bile cinayet ihtimalini düşünür hale geldik ne yazık ki.

Maalesef. Caydırıcı cezalar olmadığı sürece de bu böyle gidecek. Ben kendimi düşünüyorum allah korusun ama mühendis insanım istediğim şehirde istediğim hayatı kuracak kazancım var böylesine psikopat birisine denk gelsem bende napıcağımı bilemem peşimden gelir mi beni bulur mu diye. Tabiki boşanırım ama psikolojim bozulur. Çok zor şeyler ülkem kadınının yaşadıkları. Allahım güç kuvvet versin hepimize.

Haklı çıkmaya çalışmayarak birşey yapabilirsin belki.
Nedir bu haklılık-haksızlık savaşı? Birlikte yürüyemiyorsunuz yolu, üstüne köstek oluyor.
Hem haklı olsan ne olur dibine kadar mutsuzsun, ayrıca çalışmıyor neyine güveniyor anlamadım? İnsanlar çocuk yaparken bile bakabilir miyim diye düşünürken adam daha kendisine bakamıyor. Maaşallah, pek özellikli bir eşiniz varmış, arasanız da bulamazsınız bir daha. Asla boşanmayı düşünmeyin

Aynen evli kalırsa öldürmez kocası. Hiç o potansiyel yok.

Aynen evli kalırsa öldürmez kocası. Hiç o potansiyel yok.
Potansiyel var ya da yok ben onun için yorum yapmadım. Benim yorumum detaylara hakim olmadan basma kalıp, yapılmak için yapılan yorumlaraydı. Tabiki bende aklı selim her insan gibi o adamdan kurtulmasını canı gönülden isterim. Orda hemfikiriz.

Kolay yıkma dedikleri şiddet mi bir gün cenazeni ellerine verirse kocan o zaman da ne olacak canım öldürmüş kızımız hatalıdır der geçerler

bence boşan mayın dünyadan yok edin gitsin. ne denirki ailen destek degil kendine güvenin yok allah yolunu açık etsin.

Ne demek boşan demeyin? Çatır çatır boşayacaksınız bu herifi. Çocuğunuz varmış sanırım, bugün sizi döven eş, yarın dönüp çocuğunuzu da döver.

Sonsuz şiddet; kendine reva gördüğün hayat bu mu gerçekten?

Ne diyelim, "seni öldürene kadar devam et" mi diyelim?
Haklısınız ben ister miyim durmayı böyle bir yerde!! Ailemi gidiyorum elalemi güldürmeyin sevindirmeyin diyorlar . Alttan al diyorlar doğuda evlilik biraz daha zor şartlar altında yaşanıyor.

Ben çalışmıyorum üniversite mezunuyum iki lisanım var ama en başta çalışmanı istemiyorum diyip kestirip attı , o da babasının verdiği parayla geçiniyor. Anlayacağınız babası bu çalışmasında ne yapıyorsa yapsın kafasında …

Be güzel kardeşim, bu işe yaramaz, kötü kalpli adamdan boşan demeyelim de ne diyelim sana, şiddet gösteren maalesef göstermeye devam edecektir, üzgünüm

Bu değil … Hemde hiç değil ama bir keresinde tartışmamıza babamda dahil oldu bizim yüzümüzden hastalandı babama anneme bile sesini yükseltti

Eğitimli, 2 dil bilen kadınsın, ayakta durabilirsin, sen bunu yapamazsan eğitimsiz, dil bilmez, yol bilmezi ne yapsın, bu hayatı mi reva görüyorsun kendine

Be güzel kardeşim, bu işe yaramaz, kötü kalpli adamdan boşan demeyelim de ne diyelim sana, şiddet gösteren maalesef göstermeye devam edecektir, üzgünüm
Öyle devam ediyor ve ben gerçekten çok zor durumdayım nereye dönsem oradan boş dönüyorum .

Aile evladının canının yanmasına nasıl müdahale etmez, aklım almiyor böyle aileleri!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…