Bu komşuyu haddini bilmem gerek artık!

Balkona atılan kedi evde ne kadar iyi bakılır inin aşağıya konuşun nedir yani bakmıyorsanız verin polisi arıyacanızı belirtin
Polisi dün gece aradık. Müdahale etmediler gelmediler. Akşam eşim karakola uğratıp durumu anlatmış ama maalesef ses çıkmamış gelen giden de olmadı. Ben indim konuşmaya başıma gelenler malum yukarıda detaylı yazdım. Benim şu an can güvenliğim bile yok inanın kadının ve kızının suratını görseniz 10 sene içerde yatmış gözü kararmış gibi bağırıyordu Ve benim buraya yazarken uyandığım hakaretleri etti. Tekrar aşağı inip müdahale edecek durumda değilim çünkü ben yalnızım. Bana destek olup “ evet haklısın gerçekten bu kedi nedir böyle sürekli ağlıyor” diyen olmadı. Yönetici bile gece 4 de sesi duyduğu halde ben konuşurken evet bende gece 4 de duydum kadın haklı demedi. Burada kimin sesi yüksek çıkarsa o haklı oluyor. İğrenç bir mahalledeyim. Burada kanun hukuk adalet bakanlık belediye mercilerini bilen tanıyan yok. Bahsedince de kale alan yok. Çünkü yaşamamışlar. Ama öğreteceğim. Ben bu mesele ile bu insanların hepsine ders vereceğim.

Koca binada bir insan siz kalmışsınız

Sepeti biraz korunaklı hale getirip yukarı çekseniz saçma mı oldu ahhh canım yaaa
ben o dairenin üstünde değilim çapraz üstündeyim. Düşünün oradan sesi geliyor ve ağlıyor. Video yükleniyor mu buraya bilmiyorum denemedim daha önce. Ama telefonum şarj olsun bir saate kadar videosunu atacağım dün geceki Fırtınada eşime nasıl yalvardığını

Resmen benim mahallemi ve oturduğum apartmanı anlattınız.. polis mahkeme kavramlarına o kadar uzaklar ki, dağbaşı burası neden bahsediyorsun diyen bile var apartmanımda.. (Ankaranin göbeğinde yaşıyorum ) mesajlarınızı bekliyor olacağım konuyu takipteyim. Duyurabildigimiz her yere duyuralım kimseden ses çıkmazsa.

Umarım videoyu alabilirim buradan sayfalara atarım

haysev çiko gıbı kısılerı etıketledınız mı
omur gedık sinem umaş bıraz unlu de etıketleyın
herkese acık oldugundan emınsınız degıl mı paylasımın

Kadınlar can güvenligim yok diye basvuruyor da,yetkili merciler sallayıp geciyor.Kediyle ,ilgilenilmemesine hiç şaşırmadik o yüzden.

e bırkac saatde zaten ne olacaktı kı tabı kımse gormemıs once yukledım kımse ılgılenmedı dedınız altı ustu kac saat kaldı kı
sadece kedının resmı ve kedının yalvarma vıdeosu vardı bu surecınızı etkılemezdı kı aksıne ses getırırdı

aslında bır fıkrım var ama resmen kedı çalmak gıbı bırsey olacak
sepet gıbı bırseye ıp baglayın kedıye dogru balkondan sallandırın ıcıne gırer sızde eve cekersınız
kedı o balkondan cıktıgı an sokak kedısıdır artık sahıplenebılırsınız

ha capraz ust ıse sepetle kedıyı balkondan cıkarmak fıkrım olmadı
ozaman bırıncı katdaydı dımı bu kedıcık sey yapılabılır karton sepet gıbı bırseyle uzanabıldıgınız kadar uzanın ıcıne mama koyun kedı zaten o balkonda ucmayı ogrenmıstır duse duse atlasın gelsın
atla gel deyın gercekten yapın deneyın kenarda duruyor hayvan bırı gorse napıyorsun dese ıntıhar edecek tutmaya calısıyorum dersınız

gercekten dalga gecmıyorum orda herkes kayıtsız olduguna gore zeka yasları 0-5 yas falan yanı gayet ıkna edebılırsınız

Hani belediye demis ya once sahibiyle konusun, olmadi biz gelip aliriz diye.. Kedinin sahibiyle konustuktan sonra belediyeyi aradiniz mi?

Gerçekten yaaa

bende güya Ankara’nın göbeği bir ilçede oturuyorum. Ve inanın satıp gitmek için mücadele veriyorum. Salağım ki buradan ev aldım “ maddi olarak gücüm buraya yetti” şimdi burada bir kaç görevim var bu canlara yardım gibi “ soka köpeklerini de besliyorum” inanıyorum ki rabbim senin görevin bitti dediğinde bu evi satıp kurtulmuş olacağım

Hani belediye demis ya once sahibiyle konusun, olmadi biz gelip aliriz diye.. Kedinin sahibiyle konustuktan sonra belediyeyi aradiniz mi?
evet elbette aradım ama belediyenin kediyi alıp koyacağı bir yer yokmuş bana da teslim etmiyorlarmış şikayetçi ben olduğum için. Bu bölgeden alındığı için farklı bir bölgeye salacaklarmış. Bunu istemedim. Ne de olsa balkon da olsa kedi kendini koruyamaz bir şekilde kapalı yaşamış. O yüzden Tarım ve ormanla muhatap oldum ki kediye el koyarlarsa koyacak bir yer olsun ayrıca orman bana da verebilirmiş. Belli olmazmış yani gelince karar vereceklermiş

Haytap derneğine ulas adres bildir onlar bi sekilde iletiseme geçip kediyi alirlar ama acele et
haytapa bildirdiğim 2 ay önceki konuya bile geri dönüş olmadı. Bu konuyu bekletecek durumda değilim zaman kaybı yaşamak istemiyorum. Orman müdahale etmezse sizlerden destek isteyerek sosyal medyaya yayacağım.

Cok uzuldum. Umarim hayvan bu durumdan kurtulur, huzurlu bir yuvasumi olur.

Umarım videoyu alabilirim buradan sayfalara atarım
videoda bir sorun oldu telefondan silinmiş ben cimere gönderdikten sonra Bende instagrama yükleme yapmaya çalıştım oradan tekrar indirdim filan adım çıkıyor regrann yaptığım için ama olsun delil delildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…