Bu komşuyu haddini bilmem gerek artık!

Bu insanlar niye bukadar acımasız ya
Buz gibi havada kendileri 5 dk duramaz balkonda dili olmayan canlıya böyle yapıyorlar her şekilde destek olmaya çalışırız konu sahibi sosyal medyam yok ama face de falan hayvanlarla iliği yerleri takip ediyorum paylaşırım elimden geldiğince

Duyarliliginizi takdir ettim
Bu iki kedi ayni kedi mi ?
Yoksa iki ayri kediye de eziyet mi ediyorlar ?

teşekkür ederim. 2-3 gün bekleyip göreceğim durumu. Büyük ihtimal şu an eve aldılar ama polis gelmedi şikayet eden de yok diye tekrar balkona koyacaklar diye tahmin ediyorum. İşte o anda Kıyamet kopacak. Ortalık duruldu diye eski düzene dönecekler diye tahmin ediyorum ki eve aldılar ama kedinin hala sesi geliyor. Odaya kapatmış olabilirler.

Kıyamam ya bu aralar benim kedim de kızgınlık döneminde çok miyavliyor yanına gitmesem miyavliyor üzülüyorum inşallah onlarda merhamete gelirler ya da cezasız kalmazlar

Kıyamam ya bu aralar benim kedim de kızgınlık döneminde çok miyavliyor yanına gitmesem miyavliyor üzülüyorum inşallah onlarda merhamete gelirler ya da cezasız kalmazlar
merhametin aileden geçtiğini düşünüyorum. Bir kadın kızıyla beraber savunmasız bir canlıya bu hayatı reva görüyorsa bu saatten sonra merhametin m si yoktur benim için. Çünkü nereden baksanız 40 yaşında bir insan. Ayrıca birilerinin şikayetiyle eve zorla aldığı bir kediye de merhamet edeceğini değil maalesef işkence edeceğini düşünüyorum. Keşke yanılsam....

diyecek kelime yok

millet yatınca tekrar attı balkona. Kafayı yiyeceğim gerçekten beni hastaneye filan kapatın bu hayatın yükünü artık çekemiyorum vicdanım paramparça

yapın gerekeni gerekirse whattsap ihbar hatlarına atın resimleri anlatın durumu
inşallah biran öce iyi bir yer bulunur kedicik için

millet yatınca tekrar attı balkona. Kafayı yiyeceğim gerçekten beni hastaneye filan kapatın bu hayatın yükünü artık çekemiyorum vicdanım paramparça
Lütfen artik gerekeni yapin Instagram hesabinizdan paylasin, buraya link birakin. Hepimiz unluleri etiketleyip mesaj gonderelim. 2 3 gun beklensede belliki birsey değişmeyecek

Show ana haber ihbar hattına falan atın. Bulabildiginiz tüm ihbar hatlarına atın bu böyle olmayacak. Haber olursa polis de zabıta da gerekeni yapar.

Okurken bile dayanamadım nasıl insanlar bunlar ya nefret ediyorum böyle savunmasız canlılara böyle davranan insan müsveddelerinden inşallah onlarda o kedinin durumuna düşerler de bir Allahın kulu dönüp bakmaz yüzlerine

Osman kaplan var ona söyledim ama ulaşmadı sanırım mesajım görmedi cevap da vermedi. Artık sosyal medyaya yayacağım. Sizlerden de destek isteyeceğim
Haberlerin WhatsApp hatlarına video ve fotoğraflari yollayin

Kediye ne oldu acaba? Bugün çok kötü fırtına var ankarada. Sürekli bir şeyler düşüyor balkonuma Umarım kedi balkonda değildir hala. Azıcık gözleri korkmuş olup da içeri almış olsunlar

Kediye ne oldu acaba? Bugün çok kötü fırtına var ankarada. Sürekli bir şeyler düşüyor balkonuma Umarım kedi balkonda değildir hala. Azıcık gözleri korkmuş olup da içeri almış olsunlar
Evet Ankara cok kötu, benim miniklerde korkarak uyudu. Her seste minicik gozlerini kocaman açıp dinliyorlar ses nerden geliyor diye. Yukardaki komsu pencerelerini ısrarla kapatmiyor devamli çarpıyor cok fena ses geliyor. Onlari oyle gorunce Kedi aklima geldi bildirimleri açtım konu sahibinden haber bekliyorum vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…