Bu komşuyu haddini bilmem gerek artık!

Vicdansızlar lütfen bu işin peşini bırakmayın

Osman kaplan var ona söyledim ama ulaşmadı sanırım mesajım görmedi cevap da vermedi. Artık sosyal medyaya yayacağım. Sizlerden de destek isteyeceğim
Osman kaplana engelli bir kediye yuuva desteği için yazmıştım geri dönmüştü bir kaç saat için de acil acil diye yazın farketsin

Ya kıyamam... Benimde balkonumda bir minnoş var. Oğlumdan dolayı eve alamıyorum ama kedi evi koyduk, içine de kalınca minder ve battaniyemsi birşey. Gidip takılıyor gece oluncada balkonumuza geliyor.

Komşunuzun kendi kedisimi yoksa bizim gibi sokak kedisi gelip takılıp gidiyor mu?

Başkoan Balkon kapalı camlımı yoksa açık balkonmu

ben size olası savunmayı söyleyeyim. kesin evde küçük çocuk yada çocuklar vardır. çocuklar çok istemiştir alınsın. ama evin annesi ya korkuyor ya da alerjiktir. o yüzden balkona koyduk denilecektir.hep standart savunma gelir. evdeki bireylerden biri alerjiktir kesin... çocuklar çok istemiştir. hatta pedagog önerdi diyenini bile duydum ben

Elinizden geleni yapin lutfen canim acidi resmen

Bunlar çok ahlaksız pes diyorum. Ben olsan hemen şikayette bulunurum.

Lütfen son durum hakkında bilgi veriniz.. kedinin durumuna çok üzüldüm..elimizden gelen bişey varsa bizde yapalım..

yazık günah o kediye
bu ayazda kendileri yatsın balkona nasıl oluyomuş
lütfen ama lütfen o kediye bir çare olun peşini bırakmayın can taşıyor yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…