Bu konum kardeşim için olsun

Bu devirde tek maaşla ev geçindirmek zor iş, ailen anlayışsız

Bu devirde tek maaşla ev geçindirmek zor iş, ailen anlayışsız
Bana miydi konu sahibine mi bilmiyorum. Yani bana diyosan. Benim bursuma karismazlardi senin paran sen kazandin onu derlerdi. Ihtiyaclari olunca su kadar verir misin derlerdi. Halada oyledir yani. Esim haric kimseye vermiyorum parayi harcamalari sebebiyle. Ihtiyaci olan istiyo zaten.

Eger konu sahibineyse cevabiniz size katiliyorum.

Teşekkürler

Amanın yanlış alıntılamışım, özür dilerim :)

Gonlu bol saftirigim benim. Bir tanesin sen tam adamini etiketlemisim

anneniz ayıp etmiş, yani para verirken hediyeler alırken iyi, param yok sıkışığım dediğinde kötü olmuş
tabi ki aileye destek olmak, ihtiyaç anından yardım etmek çok güzel bişey zaten aile olmak bu değil midir?
ama kardeşinizde evlenmek istiyormuş şimdi aileniz de ona destek olacak, ihtiyaçlarını karşılayacak mı? yoksa herşeyi kardeşiniz mi karşılayacak?
parasını savurmayıp birikim yapması için kardeşinize akıl vermelisiniz bence, ailenize de ondan bir beklenti içinde olmamaları yönünde.

Herşeyi krdesim yaapcak bir yardim alabilecegini zannetmiyorum bende oyle yaptım bizimkilerde erkek önmli herşey ona yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…