2 dugunle kalsa neyse bir de kina var hurrem kiyafetleri giyilecek taclar takilacak ahhh bunlar olmadi mi hic bir sey istedigim gibi olmadi denilecek kapalisi acik havalisi fotolari da unutmayalimiki dugun yapmak da yeni moda oldu...
bana cok sacma geliyor..
boşa masraf..
ama seçim sizin saygi duyarim..
yalniz iki dugunu erkek tarafinin yapması yakışı kalirmi bilmem yazil gunah erkek tarafina da
yapamicaksaniz tek dugun olsun..ailenize de yazik bosa masraf yaptirmayin maddiyat elvermiyosa
gelirim belli ama cift dugun sinirlendim simdi
yani pek bu amacla oldugunu dusunmuyorum tamamen ozenti gibi duruyorYa düğün yapmak yemekli falan değilse gayet karlı iş. Nikahın takısını katlar nihayetinde. Ama bu durumda kınada gelinlik giymek daha karlı olur.
yani pek bu amacla oldugunu dusunmuyorum tamamen ozenti gibi duruyor
Cok sukur okumus etmis insanim cevremde evlenen kimse yok kardeslerim yok haliyle bilmiyorm 25 yasindayim daha..ozentilikle ilgisi yok hayal ettikleril var umarim anlatabilmisimdir..ki ozenti olsam bahcde yapariz demem sevglmn bazi konusmalarina alinir gbi oldum haksiz oldugimuda farkettim sanki surekli parayo konusmak itici geldi olay bu olacaksa zaten karsilanacak bir sekildeyani pek bu amacla oldugunu dusunmuyorum tamamen ozenti gibi duruyor
Ona bende katiliyorm evde yuzuk takacagiz ozenti olsam nisanimida dugun seklnde yapardim zaten..tek istedigim sevdklerimle olmakBen de bu uzak mesafede olunca 2 düğün yapılmasını anlamıyorum. Ben de evleneceğim ama bir düğün olacak, bütün akrabalarımız kendi memleketimizde ve hepsi de nerdeyse 10 saatlik yoldan düğüne gelecekler. Sizinki de öyle olamaz mı? Bir tane düğün olsun daha güzel daha özenli olsun, 5 saatlik mesafe de çok değilmiş zaten, akrabalarınız eşiniz dostunuz 2 gününü ayırıp gelebilirler pekala. Ya da sizin orda olsun, onlarınkiler gelsin farketmez.
Ben nişanın da düğün gibi büyük kutlamalarla yapılmasını saçma buluyorum, ona harcanacak masraf düğüne eklensin.
Ona bende katiliyorm evde yuzuk takacagiz ozenti olsam nisanimida dugun seklnde yapardim zaten..tek istedigim sevdklerimle olmak
Hayir size demedim ustte arkds yazmis ya ozenti gibi diye :) haklisiniz gercekten oyle o yuzden kina seklnde bahcede yapmak daha mantkliben özentisin demedim kisadece iki düğün yerine bir düğün yapılsa, bir tarafın akrabaları da 2 günlüğüne düğünün olduğu şehre gitse daha iyi olur dedim. Benimki öyle olacak, çifte düğün çifte masraf yerine bir düğün yapılır güzelce, diğer düğüne harcanacak parayla başka ihtiyaçlar görülür, eşya falan alınır.
Bir tarafta nikah diğerinde düğün olurKizlar nisan arefesindeyiz aileler tanisacak..5 saatlik mesafede uzagiz. 2 dugun olacak.konusurken ablamin 2 dugun olmustu birini babam yapmisti dedi.ben suan ozelde ogretmenim gelirim belli.. babam emekli..garipsedim bende dedim ki birini kir gibi yapar bizim taraftakini birlikte yapariz dedim zaten takilarla oderiz salonu nolck dedim.bu gece yine ayni soru annene sordun mu o nasil oluyomus dedi annemde salonmu tutamicaz tutariz dedi ama bir garipsedim..kotu hissettim daha nisan yok ortada bunu konusmak hesap yapmak mantikli mi ? Ya da bu davranis ?? Cift dugun yapanlar nasil yaptiniz
Ne bicim mantiktir bu.kina gibi dusun kiz tarafini.onlara teklif etmeyin boyle biseyi cok ayipSiz kendi dugununu kendi yapan bayana rastladinizmi kina olcak ya dio babam yapmisti ablama diyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?