Aynen öyle yap, mümkün olduğunca masrafları aşağıya çek. Fazladan kalanı da al kenara koy gerekirse. Düğüne çok anlam yükleniyor. Tabi ki özel gününüz içinize sinsin ama millete caka için (sizin için demiyorum, genelimiz böyleyiz) har vurup harman savurma parayı. Önemli olan bir arada bu özel anı kutlamak :)Ya bahcemiz var musait dedemlerin aslnda hic oyle hayal etmedim ama orayi dusundum suan :)
Oradakini dusnmuyo kendiside babasi yapacak zaten hazir salon tutacaksak dugun seklnde olmasi mantikli ben kix tarafinin yaptgni simdi ogreniyorum :)Bizimde 6 saat mesafe var bizim evde nişan olcak 2 düğün yapmıcaz kınayı biz yapcaz salon tutup bizimkiler görmesi açısındanda nikah salonunda nikah kıycaz
Haklisiniz ama bende hep ailemle arkdslarmla bir arada hayal etmistim..sartlari zorlayack olan babasi zaten diger tarafta her sey hazir birlikte karsilanir diye dusnmustm takilardan biraz ayrilsa hallolur..ama kizlarn aileleri karsilamis hep birikim yapmali :)2 ailede kendi bulundugu yerde dugun istedi mi ,herkes kendi tarafini oduyor ,
Sonucta erkek tarafida bu yuku kaldiramaz
Farkli alternatifler mevcut ,
Sizin tarafta nikah ,erkek tarafinda dugun yapilsin ,sizin davetlileriniz nikaha dairesine gelirler ,
Ya da
Siz kinanizi dugun gibi yapin ,davetlilerinizi cagirin,dugun erkrk tarafinda olsun,
Nisanlanmadan bunlari konusmasi daha iyi ya nisandan sonra bu tip bir konu yuzunden ayrilsaniz ,daha kotu olmaz mi ?
Dedemlerin bahcesi var cok guzel bir duzluk..kir duginu seklinde organize olablr iste ya da onlarn oradaki birini oyle yapmak lazmiki dugun yapmak da yeni moda oldu...
bana cok sacma geliyor..
boşa masraf..
ama seçim sizin saygi duyarim..
yalniz iki dugunu erkek tarafinin yapması yakışı kalirmi bilmem yazil gunah erkek tarafina da
yapamicaksaniz tek dugun olsun..ailenize de yazik bosa masraf yaptirmayin maddiyat elvermiyosa
Aynı şehirde olsaydık kına için kız tarafı tutcaktı kına gecesi sonra düğünü erkek tarafı yapcaktı ama uzak mesafede sıkıntı bi kısım akrabalar gelmez benimde gelmeyecek 6saat o yüzden kına gecesi düğün gbi saycaz artıkOradakini dusnmuyo kendiside babasi yapacak zaten hazir salon tutacaksak dugun seklnde olmasi mantikli ben kix tarafinin yaptgni simdi ogreniyorum :)
Ayni durum iste ben zannediyorm ki onuda birlikte yapiyolar kiz tarafida yapiyormus..Aynı şehirde olsaydık kına için kız tarafı tutcaktı kına gecesi sonra düğünü erkek tarafı yapcaktı ama uzak mesafede sıkıntı bi kısım akrabalar gelmez benimde gelmeyecek 6saat o yüzden kına gecesi düğün gbi saycaz artık
Kinada salondami oldu ?Bu yaz bir akrabamızın kızı evlendi ,damadın ailesi 8 saat mesafede yaşıyorlarmış,kına kız tarafının olduğu ilde yapıldı ertesi günde nikahları kıyıldı gelinlikle görmüş olduk kendisini. Takısını takıp tebrik ettik,bir kaç gün sonrada damadın memleketinde düğün oldu,bu şekilde de olabiliyor.
Kinayi dugun gbi yapmk mantikli iste benimde hayal ettiklerim var2 düğün yapmayın.. düğünü orda yapın nikahı kendi olduğunuz yerde.. biz öyle yaptık..
yazık günah 2 düğüne can mı dayanır..
imkaniniz varsa ne guzel tabi ki degerlendirebiliyorsaniz degerlendirinDedemlerin bahcesi var cok guzel bir duzluk..kir duginu seklinde organize olablr iste ya da onlarn oradaki birini oyle yapmak lazm
Aminnnn tesekkur ederim hepimizeimkaniniz varsa ne guzel tabi ki degerlnedirebiliyosaniz deneyin
Allah huzur mutluluk saglik sihhat ve saglikli hayirli bi bebek versin yuvaniza
Kinayi dugun gbi yapmk mantikli iste benimde hayal ettiklerim var
Evet salonda olduKinada salondami oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?