Türk kadınlarının hep mağdur durumda bırakılabileceğini düşündüğü için ve sinirlendiği için o şekilde yazdı..kızılmayacak gibi değil...evet kocası bunu düşünmeliydi sonuçta ortak bir çocukları var..erkeklerde bu kadar anneci olmasınlar annelerine ses edemiyorlarsada evlenmesinler sorumluluk altına girmesinler..İnsanların eşleri hakkında canının istediği konuşmasan kadın burda derdini anlattı diye canının her istediğini söyleme hakkına sahip olduğunu düşündün heralde ?İnsanların yarısına tuz bakmakta üzerinize yok gerçekten.
Türk kadınlarının hep mağdur durumda bırakılabileceğini düşündüğü için ve sinirlendiği için o şekilde yazdı..kızılmayacak gibi değil...evet kocası bunu düşünmeliydi sonuçta ortak bir çocukları var..erkeklerde bu kadar anneci olmasınlar annelerine ses edemiyorlarsada evlenmesinler sorumluluk altına girmesinler..
İhtiyac kredisi olarak cekildigi için evin tapusu yok sadece noterde satıs oldu bende esime aynısı söylüyorum neden müdahale etmedin diye benim yanımda resmim yoktu o yüzden senin üstüne yapamadık dio resim dedigin iki dakikalık iş ama işte offff cok darlandım valla .nasıl oldu o ? krediyi alan kişiden baskasının üstüne olamaz diye biliyorum ben degişti mi merak ettim?? kayınvalide ayıp etmiş ama eşiniz niye müdahele etmedi?
İnsanların eşleri hakkında canının istediği konuşmasan kadın burda derdini anlattı diye canının her istediğini söyleme hakkına sahip olduğunu düşündün heralde ?İnsanların yarısına tuz basmakta üzerinize yok gerçekten.
Üzme kendini ev senin mutlu ol tadını çıkar
bırak o kendini bilmez kayanan seni üzdüğü için utansın
oda çok iyi bir insan emin olun kızgınlıkla yazmıştır..çünki Türk erkekleri çok ataerkil..anam ne der babam ne der tarzı düşünüyorlar..evlenmişsin artık karın kızın var konu sahibi arkadaşın eşi kendisine allah korusun bir şey olsa onların aç açık muhtaç olmaması için kendisi düşünmeli herşeyi..evet söylediklerinde çok haklısın da hakaret neden? Bence de ama eşi söz vermiş tapuyu alırken senin üzerine yapıcam demiş anlaşmışlar neyse benim derdim de değil zaten bu olay sadece zaten üzgün bi insana bu şekilde yaklaşılmasını doğru bulmadım o kadar..
dansçım yeni evlendiğimde sadece arabamız vardı bizim çocuğumuz olmadığından eşimin aileside ortak olur diye eşim benim üstüme yapmıştı hemde kendisi teklif etmişti bana..
evet söylediklerinde çok haklısın da hakaret neden? Bence de ama eşi söz vermiş tapuyu alırken senin üzerine yapıcam demiş anlaşmışlar neyse benim derdim de değil zaten bu olay sadece zaten üzgün bi insana bu şekilde yaklaşılmasını doğru bulmadım o kadar..
evlenmemiş olsak annem rahmetli oldğu zaman babam kendisi bizi sokağa atardıBasima geldi. Bende ayni zekada baba var cunku! 1 ay yogun bakimda kaldi. Annemin tek korkusu sokakta kalacagimiz oldu. Olucek diye uzulemedik biliyo musun. Uyanik olsun. Annemin yaptigi safligi yapmasin. Tum mal mulk dedemdeydi. Ve babam hastanedeyken ayni evde bize kopek muamelesi yapildi. Tuz basiyorum evet.
İhtiyac kredisi olarak cekildigi için evin tapusu yok sadece noterde satıs oldu bende esime aynısı söylüyorum neden müdahale etmedin diye benim yanımda resmim yoktu o yüzden senin üstüne yapamadık dio resim dedigin iki dakikalık iş ama işte offff cok darlandım valla .
bak arkadaşım 6 ay demiş kocan...altı ay sonra kendi nüfus cüzdanını kocanınkini ikinizin fotoraflarını vs al yanına..kaynanan ne yapacak 6 ay sonra kocanamı devredecek..İhtiyac kredisi olarak cekildigi için evin tapusu yok sadece noterde satıs oldu bende esime aynısı söylüyorum neden müdahale etmedin diye benim yanımda resmim yoktu o yüzden senin üstüne yapamadık dio resim dedigin iki dakikalık iş ama işte offff cok darlandım valla .
öncelikle herkes bir değildir benim kayınvalidem bana sahip çıkıyorlar..sıkıntı yok..yalnız konu sahibi yanlış yapmış yani anne olan anne böyle birşey istemez zaten..heralde başka düşüncesi var eşinin annesinin üstüne yaptığına...bırakın kayınvalideyi yarın bir sorun olsa eşinizin nasıl bir canavara dönüştüğünü göreceksiniz
8aya kim öle kim kala akşam yatıp sabaha bi ölüm haberiyle uyanıyoruz
kimse oğlumuzun emaneti diye size sahip çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?