Bu olay beni cok kırdı.

canım sen o evi kayınvalidene hediye etmişsin. istersen boşan, zırnık alamazsın. allah korusun kocana bi şey olsa çocuğunla sokaktasın. ne yap et bi yolunu bul. boşanmak kesinlikle çözüm değil.

bir sonraki konularınız şimdiden gözümde canlanmaya başladı, her gelen misafirde hizmet beklicek, her gitçeğiniz yeri söylemenizi bekliyecek, üzüldüm adınıza..Allah yardım etsin şimdiden

bak arkadaşım 6 ay demiş kocan...altı ay sonra kendi nüfus cüzdanını kocanınkini ikinizin fotoraflarını vs al yanına..kaynanan ne yapacak 6 ay sonra kocanamı devredecek..
6 ay sonra eşimle bana ortak ne isterseniz yapın benim evde gözüm yok dio ben inanmıyorum ya neyse eşimde ortak degil direk senin üstüne olacak dio

bu arada içimden bir ses eşinizin nüfus cüzdanını unutmasının numara olduğunu söylüyor, kayınpederiniz kefil olduğu için evi onların üstünüze almasını istemiş besbelli sizede diyememiş eşiniz ve seneryo yazılmış oynanmış

6 ay sonra eşimle bana ortak ne isterseniz yapın benim evde gözüm yok dio ben inanmıyorum ya neyse eşimde ortak degil direk senin üstüne olacak dio

6 ay bekle o zaman. Kimseyle muhattap olmadan, işinize karıştırtmadan sadece bekle. Ve maaşını eve verme. Büyük bir kısmını ayır kendin ve çocuğun için. 6 ay sonra tapuya giderken, kendi evraklarını ve eşinin evraklarını al yanına. Tapuda devir esnasında da benim üzerime olacak de. Zaten borcu siz ödüyorsunuz. Ya da eşinle yarı yarıya olur.
Yapmazlarsa, sonuç belli zaten.
Nefret ediyorum bu hesap kitap işlerinden. İnsan kocasına da güvenemeyecekse kime güvensin bu hayatta. Ama malesef bunu yaptırıyorlar insana.

o zaman neden en başta senin üzerine yapmak istememişler?
neden eşin, senin değilde annesinin üzerine yapmış.
dikkatli ol.

Bencede suanlık yapıcak başka bişey yok ölseler annesi ve babası o noter parasını veripte geri üstüne gecirmezler simdilik tapuyu beklemekten baska yapıcak bişey yok

çok saçma olmuş borcunu sizin ödeyeceğiniz ev nasıl olurda kayınvalidenin üzerine olur ya eşiinin başına bşey gelse ozaman ne yapacaksın. bence eşine söyle alsın evi kendi üzerine. kayınvalidenin böyle bişeyi söylemesi bile yanlış....

Bencede suanlık yapıcak başka bişey yok ölseler annesi ve babası o noter parasını veripte geri üstüne gecirmezler simdilik tapuyu beklemekten baska yapıcak bişey yok
sen eski konularında kp ve kv den çok şikayet etmişsin.
bile bile nasıl kabul ettin aynı binada yaşamayı.?
çok yüzgöz olmuşsunuz zamanında ve o ailenin de sana bu tür bir oyun oynamış olma ihtimali çoook yüksek ne yazıkki.
tapuda da benzerini yapabilirler.

6 ay sonra kendi üstünüze yaptırın duygusal düşünmeyin asla..eşiniz size karşı mahcup olmuşken 6 ay sonra üstünüze yaptırmaya bakın..ayrıca çalışmayın ev sizin üstünüze olana dek..

Arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum, k.valide ne alaka? İzin vermemeliydiniz. Onun üzerine oluyor da size neden olmuyor? Eşinizi geçtim, k. valide' ye bişey olsa eşinizin kardeşleri varsa şimdiden geçmiş olsun, siz ödeyeceksiniz ama karşılığı tamamen vicdana kalmış olacak.

TA

TAPU YOKSA muhtemelen ihtiyaç kredisi çekip aldınız evi
aslında sorun bu değilde asıl problem dairenin kv üzerine yapılmış olması
çünki kv niz vefat ederse
daire de tüm varislerin hakkı olacaktır
başta kp ve varsa görümce ve kayın gibi
ileride anlaşmazlık yaşanması muhtemel
hiç hoş olmamış bu durumn
bence eşine bu şekşilde bilgi ver
ve tapu devri yaptırsın kendi üzerine
tabi en güzeli senin üzerine olması ama
hiç yoktan iyidir

Çok saçma kimliğiniz yanınızda olmayabilir. kaçıyomu gidin alın kimliğinizi kayınvalidede ne kadar hazırlıklı gelmiş bence oyuna gelmişsiniz....bizde aldık ev ve ev benim üstüme kayınvalide karışamazki kimin üzerine olacağına o kimki??? benim ödeyeceğim borç sonuçta....sizin kimliğiniz yanınızda iken nasıl oluyorda kayınvalide buna engel olup kendi üstüne yaptırıyor...kayınpederiniz kefil oldu diye resmen oyuna getirmişler eşinin yanında kimlik olmaması ama kayınvalidenizin kimliğinin hazır olması hepsi planlı geldi bana nedense?????......

Resmen planlanmis bir durum bu. Cok sert cikmaniz, kesin tavir koymaniz gerekiyor. Ne yapin ne edin o evi ya esinizin ya da kendinizin uzerine aldirin.
Mide bulandirici bir durum ve asla kabul edilmeyecek bir davranis yaptiklari. Kendimi yerinize koydum da bu durumu ne ben kabul ederim ne de ailem. Olmasi gereken de budur. Gercekten sinirlendim ya.

6 ay sonra size tapu vermeye niyeti olan insan o gün noterde benim üzerime yapın diye diretmezdi bu kadar net.
Şimdi kayınvalideniz o evi satsa bile hak iddia edemezsiniz bu da bu kadar net.
Görümcenize keşke deseydiniz evin parasını biz ödüyoruz , siz mi ödüyorsunuz ki gelinin üzerine kim ev yapar vs tarzı konuşuyorsun diye.
Son olarak görümcenizin lafı, aralarında anlaşıp geldiklerini ispatlar nitelikte.
Sevinmesi de gayet normal bu sartlarda, annesine bişey olsa oda mirasçı ve hak iddia edecek karakterde bir insan

Ne kadar iyi olursam olayım eşimin ailesiyle asla böyle bir şeye izin vermezdim.. Ölüm var kalım var söz uçar yazı kalır kardeşleride vardır muhtemelen eşinizin.. Hiç ev alırken para verdiler mi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…