- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi BettyRuble
-
E ordan kullanın öbür türlü bu senelerinizi çok ararsınız.Gençken Hiçbirşey yapamayıp sıkarsanız ilerde aldığınız ne evin ne arabanın hiçbir kıymeti olmaz.Ve Zaman geri gelmez.Kenarda kötü günler için 20 bin tl lik altın ve 7 bin tl lik kredi kartı var çok şükür.
Kenarda kötü günler için 20 bin tl lik altın ve 7 bin tl lik kredi kartı var çok şükür.
Şimdilik yok.bebek var mı yada bebek planınız varsa zor olur
Kenarda bir miktar olunca insan kendini güvende hissediyor. Ailelerimiz üzülmesin diye söyleyemiyoruz. Kenardaki güvence de olmasa psikolojik olarak daha kötü etkileniriz gibi geliyor.E ordan kullanın öbür türlü bu senelerinizi çok ararsınız.Gençken Hiçbirşey yapamayıp sıkarsanız ilerde aldığınız ne evin ne arabanın hiçbir kıymeti olmaz.Ve Zaman geri gelmez.
bebek olursa çok daha zor olacak onun için sordumŞimdilik yok.
Tabi tabi farkındayım. Ona göre farklı şeyler düşünürüz tabi ek iş vs artık ne yapabilirsek. Belki ailelere açarız mevzuyu.bebek olursa çok daha zor olacak onun için sordum
Bende zamanında sizinle aynı durumdaydım.
Benim bonusum bir de kızım vardı.
1 yıldan sonra bu düzen can sıkmaya başladı ve ben işimi bırakıp eşimin bulunduğu şehire yerleştim.
10 yıl oldu.
1000 lira ilede geçinirsiniz
Masraflarınızı asgari de tutarsınız.
Yeter ki gönüller bir olsun :)
Kesinlikle eşim yanımda olsun isterdim. Ayrı ayrı daha çok masrafınız olmuyor mu? asgari ücretle geçiniyorsunuz varsayın, azıcık aşım ağrısız başım.
Kefillik borcu 20 binden çok mu,bizde çok çektik tabi benim babamdı yıllar önceydi.Kenarda kötü günler için 20 bin tl lik altın ve 7 bin tl lik kredi kartı var çok şükür.
20’nin 8 katı....Kefillik borcu 20 binden çok mu,bizde çok çektik tabi benim babamdı yıllar önceydi.
O ayrı bir dert konusu malesef.bu arada üzmemek için söylemedim ama bu devirde niye birine kefil oldunuz
kardeşler anne babalar bile ödemiyor borçları değil arkadaş
neyse eşin öğretmen sanırım kurs açmakdır sınav görevidir böyle ekstra para kazanabileceği işler yapması lazım
Ay baya çokmuş. Peki kefil olduğunuz kişiye ne oldu? Ortalıkta yok mu?20’nin 8 katı....
Amin teşekkür ederim.Ay baya çokmuş. Peki kefil olduğunuz kişiye ne oldu? Ortalıkta yok mu?
Bu arada zor da olsa mecbur geçineceksiniz. Allah kolaylık versin.
İnşallah bulabilir mesleğine uygun ek iş. Teşekkürler.Mecbur gecineceksiniz etsiz beslenirseniz disarida yemezsiniz yeter.
Esiniz bir taraftanda ozel ders versin etut merkezlerinde calissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?