Bu para bize yeter mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kenarda kötü günler için 20 bin tl lik altın ve 7 bin tl lik kredi kartı var çok şükür.
E ordan kullanın öbür türlü bu senelerinizi çok ararsınız.Gençken Hiçbirşey yapamayıp sıkarsanız ilerde aldığınız ne evin ne arabanın hiçbir kıymeti olmaz.Ve Zaman geri gelmez.

E ordan kullanın öbür türlü bu senelerinizi çok ararsınız.Gençken Hiçbirşey yapamayıp sıkarsanız ilerde aldığınız ne evin ne arabanın hiçbir kıymeti olmaz.Ve Zaman geri gelmez.
Kenarda bir miktar olunca insan kendini güvende hissediyor. Ailelerimiz üzülmesin diye söyleyemiyoruz. Kenardaki güvence de olmasa psikolojik olarak daha kötü etkileniriz gibi geliyor.

Bende zamanında sizinle aynı durumdaydım.
Benim bonusum bir de kızım vardı.
1 yıldan sonra bu düzen can sıkmaya başladı ve ben işimi bırakıp eşimin bulunduğu şehire yerleştim.
10 yıl oldu.

1000 lira ilede geçinirsiniz
Masraflarınızı asgari de tutarsınız.
Yeter ki gönüller bir olsun :)

Kesinlikle eşim yanımda olsun isterdim. Ayrı ayrı daha çok masrafınız olmuyor mu? asgari ücretle geçiniyorsunuz varsayın, azıcık aşım ağrısız başım.

İçim ferahlıyor okuyunca teşekkürler.

bu arada üzmemek için söylemedim ama bu devirde niye birine kefil oldunuz
kardeşler anne babalar bile ödemiyor borçları değil arkadaş

neyse eşin öğretmen sanırım kurs açmakdır sınav görevidir böyle ekstra para kazanabileceği işler yapması lazım

Nerede yaşayacağınıza da bağlı aslında. İstanbul’da pazar, market daha pahalı küçük şehirlere göre. 1000 liraya kesinlikle düzgün beslenilmez yani...

Küçük şehirlerde bile zor. Ama ben olsam eşimden ayrı ama iyi bir durum yerine eşim Yanımda zor bir durum tercih ederim.

Hem kenarda birikmişiniz de varmış. Acil durumlarda oradan kullanırsınız.

O ayrı bir dert konusu malesef.
Evet öğretmen, o tür şeyleri denicez. Şu an ham 1000 tl varken geçinebilir miyiz diye merak ettim. Zamanla artacağını düşünüyorum ufak ufak

Mecbur gecineceksiniz etsiz beslenirseniz disarida yemezsiniz yeter.
Esiniz bir taraftanda ozel ders versin etut merkezlerinde calissin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…