- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Ya çok fenasinizkeske gercek hayatta da boyle olsa. Biri hadsizlik yaptığında, bir anda cevresinde kendi yaptıklarını hatirlatan insanlar cikiverse.
Kadın dırdırıKızlar gelişme var sığır aradı az önce. Açtım telefonu napıyosun diyo bana. Deliriyorum mal deliriyorum. Nerdesin dedim arkadaşımdayım dedi. Niye açmadın telefonunu dedim uyuyodum dedi. Gerizekalı kış uykusunda sanki. Artık eve gelmeyi düşünmüyo musun dedim kahvaltımı yapıyım gelirim dedi yapma kahvaltı falan çabuk eve gel evde yaparsın dedim. Allahım öldürücem bunu öldürücem gerizekalı. Bi de nasıl gevrek gevrek konuşuyo sabaha kadar beni meraktan çatlatmamış gibi. Gelir yarım saate yaratıcı işkence tekniklerini bilen varsa acil yazsn
Yetmez yetmez hıncımı alamam leğen kemiğini kırcam onunKadın dırdırı
Valla herhangi bir erkeğe sorun. En büyük işkence budur onlara göreYetmez yetmez hıncımı alamam leğen kemiğini kırcam onun
Basinin etini yeeKızlar gelişme var sığır aradı az önce. Açtım telefonu napıyosun diyo bana. Deliriyorum mal deliriyorum. Nerdesin dedim arkadaşımdayım dedi. Niye açmadın telefonunu dedim uyuyodum dedi. Gerizekalı kış uykusunda sanki. Artık eve gelmeyi düşünmüyo musun dedim kahvaltımı yapıyım gelirim dedi yapma kahvaltı falan çabuk eve gel evde yaparsın dedim. Allahım öldürücem bunu öldürücem gerizekalı. Bi de nasıl gevrek gevrek konuşuyo sabaha kadar beni meraktan çatlatmamış gibi. Gelir yarım saate yaratıcı işkence tekniklerini bilen varsa acil yazsn
Bu vurdumduymazlıkla kalırdı o orda öyle deseydim. Eve gelsin de cehennem azabı çektircem onaKeşke eve gel demek yerine iyi devam et o zaman orda kalmaya deseydin
Başının içinde beyin yok onun çok et yoktur avanak herifBasinin etini yee
En doğrusu sizin dediğiniz de dün gece ağlamaktan içim çıktı sakinliğimi koruyabilir miyim bilmiyorumBence artık uzatmayın. Eve geldiğinde soğuk bir tavırla “bir daha aynı şeyi tekrarlarsan bu kapı sana duvar” diyin ve konuyu kapatın. Mesajı alırsa zaten aklını başına toplar. Konu uzadıkça tadınız kaçacak gibi...
Evet o da mantıklı aslında. Kolay gelsinBu vurdumduymazlıkla kalırdı o orda öyle deseydim. Eve gelsin de cehennem azabı çektircem ona
Onu diyemez işte.Bence artık uzatmayın. Eve geldiğinde soğuk bir tavırla “bir daha aynı şeyi tekrarlarsan bu kapı sana duvar” diyin ve konuyu kapatın. Mesajı alırsa zaten aklını başına toplar. Konu uzadıkça tadınız kaçacak gibi...
Ben mi banlanmışımOnu diyemez işte.
Banlanmışsın ama bu olay sana ders olur belki kendi hayatını kurarsın sevgili deniz.
Yok yok konu sahibine dedim. İlk cümle senin içindi sadece paragraf koymayı unutmuşum pardonBen mi banlanmışımHatlar karıştı sanırsam
Turnacım korkuttun beni,kime sayıp döktüm diye düşündüm bir anYok yok konu sahibine dedim. İlk cümle senin içindi sadece paragraf koymayı unutmuşum pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?