- 24 Nisan 2017
- 1.284
- 1.409
- 48
- 49
- Konu Sahibi sema colak
-
Bekarım, çocuğum yok size hak verdim. Bence bu çocuğun olup olmamasıyla ilgili değil.herkese merhaba onceki konumda eltimin 4 aylik bebegine oje surdugunu benim onu uyarinca sanane benim cocuguma karisamazsin dedigini yazmistim zaten
o olaydan sonra tekrar bir araya gelince konustum onunla amacimin onu yargilamak degil de yaptigi davranisin yanlis oldugunu bi anlik seyle yaptigin yanlis dedigimi soyledigimin yanlis ablayabilecegini vs. konustum sen haklisin zaten internetten arastirdim biraz cok zararliymis dedi hallettik aramizda
kv ile birlikte oturuuorum bugun isim cikti disari gitmek zorunda kaldim bebegim babaannesinde kaldi ben disardayken eltim gelmis
eve gelince ani bir sok yasadim benim bebegime de oje surmus ve ben eve girdigimde asetonla siliyordu yarisini silmis yarisi kalmisti o anda bagirdim bebegime napiyorsun diye evden kovdum burasi benimde kv evi gitmiyorum dedi ve mutfaga gecti kucaginda cocukla sigara icti zaten beynim durdu kolundan tuttum disari attim az daha sigarasi cocugun suratina degicekti
kv bi yandan beni sakinlestirmeye calisiyo bi yandan bebegimi tuuttu
hayatimda hic bu kadar sinirlenmemistim.
herkese merhaba onceki konumda eltimin 4 aylik bebegine oje surdugunu benim onu uyarinca sanane benim cocuguma karisamazsin dedigini yazmistim zaten
o olaydan sonra tekrar bir araya gelince konustum onunla amacimin onu yargilamak degil de yaptigi davranisin yanlis oldugunu bi anlik seyle yaptigin yanlis dedigimi soyledigimin yanlis ablayabilecegini vs. konustum sen haklisin zaten internetten arastirdim biraz cok zararliymis dedi hallettik aramizda
kv ile birlikte oturuuorum bugun isim cikti disari gitmek zorunda kaldim bebegim babaannesinde kaldi ben disardayken eltim gelmis
eve gelince ani bir sok yasadim benim bebegime de oje surmus ve ben eve girdigimde asetonla siliyordu yarisini silmis yarisi kalmisti o anda bagirdim bebegime napiyorsun diye evden kovdum burasi benimde kv evi gitmiyorum dedi ve mutfaga gecti kucaginda cocukla sigara icti zaten beynim durdu kolundan tuttum disari attim az daha sigarasi cocugun suratina degicekti
kv bi yandan beni sakinlestirmeye calisiyo bi yandan bebegimi tuuttu
hayatimda hic bu kadar sinirlenmemistim.
siz ciddi misiniz? konu sahibinin bebeğine oje sürmüş manyak mı ne kadın? ben olsam bir daha suratına bakmam . konu oje değil zararlı olduğunu bile bile başkasının bebeğine zarar vermek bir de gelmesine yakın asetonla silmiş hanfendi gizliyo güya.Sizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilimTamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
Sizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilimTamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
Elti sonradan gelmis kv yeEltiniz yanında oje mi taşıyor?
Kaynananız nerdeymiş o sürerken?
Siz neden o kadın sigara kullandığı halde, çocuğunuzu onla aynı evde bıraktınız?
Yine de saçma geldi bana. Belki gerçektir bilemiyorum o kadar uç geldi.Elti sonradan gelmis kv ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?