Insallah durma gibi bisey olmaz ya yani ayda 4 kiloda versem bile normal diyet yaptigimda yeter bana ama ya hamileyken kiloveremezsem biraz daha ertelesemmi diye düşünüyorum karasız kaldım ya bu kadar ugrastiktan sonra verdigim kiloları alamak istemiyorum ; (
Bu arada 45 dk lım yürüyüşümü tamamlamıs bulunmaktayım
sen bu gidişle hepimizden önce atlarsın o 5lere:)
ne kadar kilo vermiş şekilde hamile kalırsak o kadar rahat olur hamilelikte herkesin aldığı kilo farklıdır az kilo alan arkadaşlarımda oldu çok alanlarda ama hamileyken diyet olmaz sadece sağlıklı besleniceksin sağlıklı beslenirsen aldığın kilo 15i geçmez ama doğum yapınca zaten 10 rahat gider çocuktu suyu idi yani o yüzden çok sıkma canını mesela şekerim biz 80 kiloyla hamile kalsak 15 kilo alsak 95 oluruz yani şu anki kilolarımız,, doğumdan sonra 10u gitse 85le anne olmuş oluruz sonra yavaş yavaş yine veririz kilolarımızı önemli olan beyinde kendimizi bu şekilde programlamak...,
böyle her gün düzenli yürüsen kilo vermen durmaz bence...ben temmuzun başına kadar bir süreç koydum o zamana kadar indiğim kiloya göre hareket edicem en az80 (aşağısına düşmek en büyük istediğim tabi)o zaman hamilelik düşünebilirim:)
Dimi bi yandanda sey dusunuyorum zaten yine hamilelikte kilo olacagiz simdi dedigin gibi hamilayken 95 hatda 90 bile gecmesek bizim icin harika bi seysonrasindan bebekle birlikte daha hızlı zayıflarız insallah :))
evet bebeğin peşinden koştururken zayıflarız inş:)) ben baya doğurganım sanırsam evlendiğim ilk günden hamile kalmıştım:) şimdide herhangi bir ilaç kullanmıyorum karar verdiğim zaman nasipte varsa hemen hamile kalırım sanırım..
Aaa ben yoktum bugun kimsede kalmamis nerelerdesin gelecegin cıtır bayanları :)
ben gezmelerdeydim anca akşam eve geldim:) ama önüme konanlardan çok fazla yemedim :)) akşamda sadece çorba yedim ...
kızlaaaarrrr kızlarrrr ben bu gün zayıflamadıysam daha da zayıflamam. sergi var diye çalışma tamamlamak için okuldan çıkıp çarşıya yürüdüm tekrar okula geldim kaç kez. eve geldim yemeğimi zor yaptım ve yemek yedikten sonra uyuya kaldım malesefama kaçamak yapmadım hiç :) bu da bi gelişme değil mi?
havvbercim normal canının sürekli yemek istemesi çünkü aç olmasanda vücudun yoksunluk hissediyor yemeklere karşı.bu arada uyumadan okumuştum sabah yazdıklarını maşşşşşaaaallllaaah jet hızıyla veriyosun kiloları nazar değmesin arkadaşım
wetu'cum seni de tebrik ediyorum. ne irade var arkadaşım sizde yaaavalla ben her hafta yaptığım gibi bu hafta da hafta içi didinip hafta sonu kilo almayayım diyordum ama arkadaşım aradı hafta sonu izmite gezmeye gidelim diye. umarım allah banada sabır ve irade verirde bende size bu hafta iyi bir haber veririm pazartesiye:)) zaten burda tek arkadaşım var yapcak bişey yok diye üzülüyorum normalde ama şimdide gezerken arkadaşlarla ya diyeti bozarsam diye üzülmeye başladım
Günaydınn çıtır hatunlarrr..
Bugün kendime yeni bir başlangıç ilan ediyorum kızlar..
15 gün boyunca tartılmayacağım 4 mayısta tartıya çıkacağım sizin desteğinizle inşallah bende sizin kadar sabırlı ve idareli olacağım
Sabah kalkar kalkmaz lahana suyumu içtim.
KAHVALTI : 1 yumurta beyazı , 1 domates , 1 salatalık , 1kk peynir , 4 yeşil zeytin , 1 fincan yeşilçay
Birazdan da spora gideceğim 100 dakikada o sürüyor , ohh ohh :)
Gunaydin sanada cıtır bayanntebrik ederim ben herzaman destegim le yanındaıım basla tabi ve guzel kilolar ver insallah kahvaltinda supermis boyle azimli gunlerinin devamını diliyorum motivasyonun bitdigi zaman hemen gel buraya biz sana acil yukleme yapalim sonra son gaz devam et yine :))
Gunaydın guzel bayanlar bugun 5.gunum ve ben tam 92.1 gordum :) 800 gr gitmis:)))) tartılmamaya karar almıstim ama tartıyı gorunce dayanamadım ya ve tartıldım kararımıda degistirdim sanırım hergun tartılmak motive edecek beni) yanlız bu nasıl bi diyetse ruyalarıma bile girmeye basladı ruyamda bozdugumu gordum sonra cok pisman oluyorumm uyandıgımda ruya oldugunu gorunce cok rahatladım yaa )
Tuzlu suyumu icip ardından guya limonatamı icmis bulunmaktayımtuzlu suya alıstim ya hemen bagirsaklarimi bosaltyorya hosumada gitmiyor degil he ama bu limonata migdemi bulandırmaya basladı artik nasil 9 gun gececek bilmiyorum ya baska zaman gunler cabucuk gecerdi sumdi gecmiyorkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?