BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

ne kadar kilo vermiş şekilde hamile kalırsak o kadar rahat olur hamilelikte herkesin aldığı kilo farklıdır az kilo alan arkadaşlarımda oldu çok alanlarda ama hamileyken diyet olmaz sadece sağlıklı besleniceksin sağlıklı beslenirsen aldığın kilo 15i geçmez ama doğum yapınca zaten 10 rahat gider çocuktu suyu idi yani o yüzden çok sıkma canını mesela şekerim biz 80 kiloyla hamile kalsak 15 kilo alsak 95 oluruz yani şu anki kilolarımız,, doğumdan sonra 10u gitse 85le anne olmuş oluruz sonra yavaş yavaş yine veririz kilolarımızı önemli olan beyinde kendimizi bu şekilde programlamak...,

Bu arada 45 dk lım yürüyüşümü tamamlamıs bulunmaktayım

böyle her gün düzenli yürüsen kilo vermen durmaz bence...ben temmuzun başına kadar bir süreç koydum o zamana kadar indiğim kiloya göre hareket edicem en az80 (aşağısına düşmek en büyük istediğim tabi)o zaman hamilelik düşünebilirim:)

Dimi bi yandanda sey dusunuyorum zaten yine hamilelikte kilo olacagiz simdi dedigin gibi hamilayken 95 hatda 90 bile gecmesek bizim icin harika bi sey sonrasindan bebekle birlikte daha hızlı zayıflarız insallah :))

Bende hazirana kadar koydum son adet donemim 17 hazirana filan denk gelecek ondan sonra birakacagim korunmayi sonra allah ne zaman verirse iste o gune kadar hic olmazsa 80 ne dusmem lazim ve yuruyusumu hic aksatmayi dusunmuyorum boyle yuruyerek devam edersem doguma kadar cok rahat dogumda yaparim hersey kolay olur insallah allahın izniylede tabi bu kararla devam edersek

Dimi bi yandanda sey dusunuyorum zaten yine hamilelikte kilo olacagiz simdi dedigin gibi hamilayken 95 hatda 90 bile gecmesek bizim icin harika bi sey sonrasindan bebekle birlikte daha hızlı zayıflarız insallah :))

evet bebeğin peşinden koştururken zayıflarız inş:)) ben baya doğurganım sanırsam evlendiğim ilk günden hamile kalmıştım:) şimdide herhangi bir ilaç kullanmıyorum karar verdiğim zaman nasipte varsa hemen hamile kalırım sanırım..

Insallah cnm rabbim saglikli hayirli evlatlar versin bize

Gunaydın kızlar bugun 4. Gunum ve ben tartıda 92.9 gormus bulunmaktayim tek dilegim su 9 lardan bir an once kurtulmakk ya

Ya asliñda her gun tartılmasammı diye dusunuyorun yine pazartesiden pazartesiye tartılaýım sonucu toplu gormek daha memnun eder herhalde beni

Bugunde yuruyusumu yapmis bulunmaktayim gec yaptim yogundum ama aksatmadim kizlar aslinda ac degilim ama canim okadar cok yemek istiyorki anlatamam ya kemdimi nasil tutduguma ben bile hayret ediyorumm bugun yigenime ekmek arası domates peynir yapıyordum bi bıraksam kendimi oturup yarım ekmek yerdim herhalde bazen bırak diyor nefsim ama basacıka biliyorum simdi insallah ilerleyen gunlerdede cıkarım yemek yemek cok guzel bir sey yaaa biz neden sismanızki(

kızlaaaarrrr kızlarrrr ben bu gün zayıflamadıysam daha da zayıflamam. sergi var diye çalışma tamamlamak için okuldan çıkıp çarşıya yürüdüm tekrar okula geldim kaç kez. eve geldim yemeğimi zor yaptım ve yemek yedikten sonra uyuya kaldım malesef ama kaçamak yapmadım hiç :) bu da bi gelişme değil mi?

havvbercim normal canının sürekli yemek istemesi çünkü aç olmasanda vücudun yoksunluk hissediyor yemeklere karşı.bu arada uyumadan okumuştum sabah yazdıklarını maşşşşşaaaallllaaah jet hızıyla veriyosun kiloları nazar değmesin arkadaşım

wetu'cum seni de tebrik ediyorum. ne irade var arkadaşım sizde yaaa valla ben her hafta yaptığım gibi bu hafta da hafta içi didinip hafta sonu kilo almayayım diyordum ama arkadaşım aradı hafta sonu izmite gezmeye gidelim diye. umarım allah banada sabır ve irade verirde bende size bu hafta iyi bir haber veririm pazartesiye:)) zaten burda tek arkadaşım var yapcak bişey yok diye üzülüyorum normalde ama şimdide gezerken arkadaşlarla ya diyeti bozarsam diye üzülmeye başladım

Ayy sorma cnm hamile kari gibi aseriyorum yaaa nasil gececek su 10 gun bilmiyorumm bu arada senii cokk cokk tebrik ederim hafta sonuda tut kendini ah ah ben bilsen nelere karsı tutuyorum gitdigin yerde sana zarari olmayan seylerden tuketmeye calis canim okadar cok secenek varki diyetdeyken bile .... insallah pazartesine harika bi kilo vermis olursun:)

Günaydınn çıtır hatunlarrr..
Bugün kendime yeni bir başlangıç ilan ediyorum kızlar..

15 gün boyunca tartılmayacağım 4 mayısta tartıya çıkacağım sizin desteğinizle inşallah bende sizin kadar sabırlı ve idareli olacağım

Sabah kalkar kalkmaz lahana suyumu içtim.
KAHVALTI : 1 yumurta beyazı , 1 domates , 1 salatalık , 1kk peynir , 4 yeşil zeytin , 1 fincan yeşilçay

Birazdan da spora gideceğim 100 dakikada o sürüyor , ohh ohh :)

Gunaydin sanada cıtır bayann tebrik ederim ben herzaman destegim le yanındaýım basla tabi ve guzel kilolar ver insallah kahvaltinda supermis boyle azimli gunlerinin devamını diliyorum motivasyonun bitdigi zaman hemen gel buraya biz sana acil yukleme yapalim sonra son gaz devam et yine :))

Gunaydın guzel bayanlar bugun 5.gunum ve ben tam 92.1 gordum :) 800 gr gitmis:)))) tartılmamaya karar almıstim ama tartıyı gorunce dayanamadım ya ve tartıldım kararımıda degistirdim sanırım hergun tartılmak motive edecek beni ) yanlız bu nasıl bi diyetse ruyalarıma bile girmeye basladı ruyamda bozdugumu gordum sonra cok pisman oluyorumm uyandıgımda ruya oldugunu gorunce cok rahatladım yaa )

Tuzlu suyumu icip ardından guya limonatamı icmis bulunmaktayım tuzlu suya alıstim ya hemen bagirsaklarimi bosaltyorya hosumada gitmiyor degil he ama bu limonata migdemi bulandırmaya basladı artik nasil 9 gun gececek bilmiyorum ya baska zaman gunler cabucuk gecerdi sumdi gecmiyorkiii

Her han herşey olabilir diyerekten anında burada bulabiliirim kendimi

Ohh mis işte pazartesiye kadar 1kilonun üstüne çıkarsın inşallah 80leride beraber görürüz:)

Ya ben telefondan girdiğimden takip etmem biraz zor oluyor.
Yoğurt diyetin nasıl geçti ve nasıl sonuçlandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…