bende 12den önce bir kase çilek yedim 35 dakika sporumuda yaptım şimdi eşimi bekliyorum haftanın 3 günü eşim öğle geliyor öğle yemeği olarakta kahvaltı yapıyoruz...
Kizlar bu arada ben karnımin bacak ve kolumun olculerini aldim bi 15 gunde bir onlarıda olcucem isterseniz sizde yapa bilirsiniz ne kadar inceldigimizi goruruz
cnm bende ilk başladığım gün ölçülerimi aldım göğüs,bel,basen,bacak ve göbek ölçümü almıştım.. benim basenler ve bacaklar geniş üst bedenizle alt arsında yaklaşık 2 beden fark var...
Gayet iyisin cnm ya bana baksana yogurt diyeti yapmama ragmen cok az vermisim
günaydın kızlar.. bende kötü bir sonuç değil gayet güzel vermişin limonata diyetin hayırlı olsun sana kocaman gayret ve başarı diliyorum cnm...
bana gelince bende tartıldım 6 gün sonunda 99.1den 97ye indim inş dahada gider kilolar...
canım artık verdiğin kiloları beğen yoksa dayak geliyor sana:) 1.1 hiç fena değil tatlım gayet güzel vermişsin işte:) bu arada bende okuldan geldiğimde bir daha tartıldım 89 çıktım. anlamadım ben bu işi. şu tuvalet meselesi mahvetti beni. yediğim herşey bağırsaklarımı çalıştırmaya yarıyor ama çalışmıyorlar. eşim bile doktora gidelim demeye başladı. valla bende gittim form çayı aldım. normalde kullanmam ve içindeki sinemakiden dolayı karşıyım ama ne yapayımbir süre daha böyle giderse doktor yolu gözüküyor bana. Havvbercim sık dişini diyeceğim ama ben limonata detoksunu onaylamıyorum biliyorsun. kendini çok kötü hissetdersen bırak arkadaşım. allah korusun zayıflayacağım diye sağlığından olma. biliyorum şimdi bu cümleler sinir ediyordur seni ama bunları hissediyorum ne yapayım:)
günaydın kızlar bu gün bir hafta bitti 2. haftaya başladım sonuç 99.1 başlangıç bu gün 96.6 toplam 2.5 gitti ...
sabah 7de bir muz yedim birazdanda az meyva yicem öğle kahvaltı yaptığım için meyvayla geçiştiriyorum meyva yedikten sonrada sporumu yaparım inş..
Ay ne sinir oluyorum kendime anlatamam
500 gr almışım ya , 90.9 kg dim , şuan 91.4 kgmım.
Deli olcam ilk 4 gün çok güzel harfiyen uyarak diyet yaptım ama 4 gün misafir geldi yatılı onlara börek pasta pogaca tatlı hepsindende yedim almışım işteEn büyük kötülüğü kendime ben ediyorum farkındayım ama nefsime hakim olamıyorum.
Neyse bugünlük 100 dk sporumu yaptım. Akşama tekrar egzersiz falan yaparım inşallah.
Öğlende 2dlm etimekle az yağlı melemen yedim , 1 bardakta ayran içtim.
Bakalım önümüzdeki hafta kaç olucam
Olan olmus artik) bozma moralini yola devam ama hatalardan ders alıyoruz ve bidaha asla kacamak yapmıyoruz kim gelirse gelsin ve biz nereye gidersek gidelim yiyeceklerimiz iceceklerimiz belli malesefki kacamak yapma gibi bi luksumuz yok hele bi 80 leri gorelim ozaman aydan 1 kez yapa biliriz fazlası yokk ama ; ) bu haftanda basarılar diliyorummmm sanaa insallah gider o yagcıklar
Sağol canım aynen bende sana başarılar diliyorum :)
Kizlar ne yedigimi yazmıyorum cunku sade limonata ve su iciyorumaclık hissetmiyor insan cunku su karnını sisiriyor bile ama cignememek garip gibi hele bide yemek yapıp onu yememek bence en zoru bu ama malesef iste yapmam lazım bide normal diyet yaparken cnm nadir bi sey cekerdi simdi aklima oyle seyler geliyorkii ) 80 ne dusersem eger ama kusurlu degil duz 80 ozaman bi hamburger yicem odulum bu baskada bisey yok 20 kilo sonra bi odulu hakederim herhalde )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?