BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Ve bi bozarsam butun emeklerim bosa gider ondam dayanıyorum valla icim giderek ; ((

ya sen bizim sabır timsalimizsin sakın bozayım deme. sağlığında bir problem yaşamadıkça bozma. ayrıca senkiii bana o kadar şey diyosun kaçamak yaptığımda sen şimdi o güzel günlerden vaz mı geçiyorsun? sık dişini biraz daha. tek yönlü beslenmek çok zordur bilirim. ama sen bu yola dayanırım diye çıktın en azından 10 güne tamamla. 80li rakamlara düşmene ne kaldı şurda. sen değilmisin bi 8lileri görsem diyen. hadi tatlım deriiiiiin deriiiiiin nefes al ve o isteğinin nelere mal olacağını düşünerek vaz geç.

merhabalar sende hoşgeldin Bende 89 u görmüştüm tartıda kilo vermeye karar verdiğimde önce 2 kg verdim sonra spora yazıldım ve daha bir gayret ettim.1 aydır dikkat ediyorum yediklerime ,tam tamına 5,5 kg verdim . sende başarabilirsin yeterki iste ve zaman ayır emek harca ben ayça kaya nın dediklerini yiyorum gerçekten çok hızlı ve etkili verdiriyor sana da öneririm

bu arada bende bu gün eşimin komplosuna gelip duble king chiken ve 12li ranch sosla soğan halkası yemiş bulundum. bir aydır hiç gitmiyorduk bile ben diyet yapıyorum diye. veeee inannnnn çoooooooookkkkk pişmanım. yarın tartıda 88.4 ün altına düşmeyip üzerine çıkacağımı biliyorum. bide ondan önce 3 çikolatam var aynı pişmanlığı sen yaşama. üstelik sen benden daha iddialısın bu yolda.
zaten tadınıda bozmuşlar soğan halkalarının. o neydi öylee ıyyyyyy iğrenç bişey bufalo sosta çok kötüüüü ııııyyyyykkk yenmez onlar yenmeeeeeezzz. zaten o fast food zincirinide kapatıcaklarmış. bütün şişkolar oraya gitmekten vaz geçmiş diyete girmiş diye. otur oturduğun yerde bakalım

kız kız sen naptın hadi gidiyorsun bari double yeme onu yedin soğan halkası yeme yanında

doğru diyorsunda eski alışkanlıklar işte. gidince oraya nevrim döndü bir an

ben bunu yapmıyorum geçen dışarda yedik burger yemedim mesela , salata yedim birinde de başka birşey tercih ettim , porsiyonlarıda az yiyorum mümkün olduğunca az yemeye çalışıyorum ödül verdim diyede abartmıyorum. Kendimi şöyle telkin ediyorum belki sizdede işe yarar 60 kg a düştüğüm zaman istediğim herşeyden yiyeceğim çok az kaldı sabırlı ol diyorum kendime

Yokk vazgectigim yok cnm bazen geliyor aklima degil zor dayanıyorum ama dayanıyorum gunduzleri bi sey yok aksam olunca deli gibi yemek yemek istiyorum allah kimseyi ac birakmasin valla bu varya ayriyetden super nefis terbiyesi oluyor :))

Sagolasın cnm tesekkurler tavsiyelerin icin bende bakiyorum en hizli nasil veririm diye yapıyorum iste biseyler hep birlikta birbirimize destek verevere basarıcaz insallah )

benim eşim kiloluda değil yemeside iyi ama ben uyurken yakıyorum diyor:)) ben oldum yanında toparlacık:)) gerçi beni tanıdığındada toparlacıktım o yüzden pek bişey demiyor bana desteği güzel sağolsun:) yeni evli olduğumuz içinmiki acaba:) ..... bu akşam kayınvalidemler geldi sigara börekleri kızarttım mis gibi portakallı kek yaptım ben bir yudum kek tattım bide akşam yemeği küçük iki dolma yemiştim ekmek çorba felan yeme imkanım olmadı bir küçük sigara böreği yedim toplam 3 yudumdu zate:) o kekin hepsini yiyebilirdim ama bende kendime inanamıyorum hala :))

Hee aferim sana sen bana akil ver kendin gotur malı ayıp ya hic yerkende ben napıyorumda demedinmi sen ) ben canım okdar cektigi halde tutuyorum kendimi hanfendi cikolatalar hamburgerler gotursun yaa :)

Aferimmm sana boyle iradeli ol sanki hamburger yiyen arkadas gibi gaza gelip yeme onlardan :)) onlar bize zararli kotu onlar )

Bide ben sana cikolata yeme diye tembih ediyom kiz gitmis neler yemis yaa bide benim cnmın cektiklerinden ceza sana goreceksin gevicem seni )

Aferimmm sana boyle iradeli ol sanki hamburger yiyen arkadas gibi gaza gelip yeme onlardan :)) onlar bize zararli kotu onlar )

mşl arkadaşım çikolatayı üçlemiş :)) ben markete gidince nutella şişelerini seviyorum onlara sarılıyorum eşimde gülüyor bana diyorum onlar benim bebeklerim:))

Bu arada benim esimde zayıf ayne n senin dedigin gibi benden cok yer bi aksam yemeyine oturuyoruz nerdeyse 1 ekmegi bitirecek ama adam 60 kilo deli oluyorum yaaa ben yesem onun yediklerini hic bi yere sıgmam herhalde :) ama sagolsun oda bana hic bisey demez 5 yıllik evliyiz bi kere bile bisey dememistir cnm benim ya

mşl arkadaşım çikolatayı üçlemiş :)) ben markete gidince nutella şişelerini seviyorum onlara sarılıyorum eşimde gülüyor bana diyorum onlar benim bebeklerim:))

Allaha cok sukur cikolataya duskun degilim mesela simdi okdar cnm sey istiyor iclerinde cikolata tatlı yok o yonden sanslıyim bi gulluoglunun baklavasını cok severim bide bizim burda bi kadayıfcı var harika kadayıf yapar onu ))

Hee aferim sana sen bana akil ver kendin gotur malı ayıp ya hic yerkende ben napıyorumda demedinmi sen ) ben canım okdar cektigi halde tutuyorum kendimi hanfendi cikolatalar hamburgerler gotursun yaa :)

eveeeet eveeeeet yerken ben ne yapıyorum dediiiimm. hatice kızım bir aydır yemiyorsun ne yapıyorsun bunlar sana yeter mi dedim amaaa:)))) şaka bi yana valla yerken hiiiiçç bişeycik düşünmedimde yedikten sonra deli gibi pişman oldum. bakalım yarında bir izmit turu var, pazar günü de evime ilk defa gelecek okuldan bir çift arkadaş. ben döktüreceğim onlara. tabiii bi de güzel yaparım kiiiii herşeyi. ne yapalım artık bu gün kotayı aştık cumartesi pazar bana herşey yasak

anlattığın benim geçen hafta sonu alış verişi halimi anımsatmıyor değil sevdiğim bütün aburcuburların önünden ağzımdan salyalar akarak geçtim. ama çok şükür hiç birini almamıştım. bu hafta cuma çoştum bende memnun değilim halimden yaaa oooofff. neyse neyse bir günden bişey olmaz. zaten diyeti bozdum yapmayayım artık psikolojisine girmicem hiç. bugün hata yarın ve sonraki günler doğru dürüst günler... bu böyleee süreeeeerrrr gideeeeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…