BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Canım neredeyse 1 ayda 10 kilo vermişsin belli olmadımı hiç? yakınların tarafından yada kendin hissetmedin mi verdiğini?

Canım neredeyse 1 ayda 10 kilo vermişsin belli olmadımı hiç? yakınların tarafından yada kendin hissetmedin mi verdiğini?

Yok 1 ayda degil cnm 1.5 ay oldu ben goresel olarak farkedemiyorum yakinimdakiler farkediyor bende rahatlama olarak farkediyorum mesela artik daha rahat yuruyorum merdivenleri cikarken nefes nefese kalmiyorum ama goresel olarak bisey farketmiyorum cunku bu kadar kiloya bi 10 kilo goruntude bisey yapmiyorki

Insallah goruruz hep beraber 50 lileride goruruz :)) yogurt diyetim buna gore cok rahatdi ve kolaydi bn yogurdu cok severim zaten lopur lopur yemistim 3 gun yapmistim 1.5 kilo vermistim

canım benim harikasın seni tebrik ediyorum. işte böyleeeee çok mutlu oldum bu günde senin kilonu görünce. ancaaaaaakkkk ben çok kötü durumdayım. bugün 2 tane çikolata yedim reglim yaklaştı bende ipin ucunu kaçırmaya başladım. kırmızı gören boğalar gibi saldırıyorum tatlı olan herşeye bende dayanamayıp hergün tartılıyorum ve ne yalan söyleyim bunu yapmaktan hoşlanıyorumda:)))) bende 2 gündür 88.4 çıkıyorum ama reglide olunca pazartesiye böyle bir kilo bildirimim olamayacak kesin çok daha fazla çıkıcam ve sinir olucam kendimeee. şu günleri taatlı yemeden atlatamıyorum. demir eksikliğide var ondan daha çok tatlı istiyor canım. ne yapcam ben yaa

benimde reglim yaklaştı her an olabilirim kendimi şişmiş hissediyorum canım çok tatlı istiyor ama nette pasta tariflerine bakarak kendimi avutuyorum:))

Ne yapcan biliyormusun cok basit guzelim yemiceksin farzet otucsun nasıl bozamiyorsun orucunu aynen oyle tatli kirizlerini bastirmak icin sutun icine kabuk tarcin koyup ice bilirsin etkili oluyormus cnm

Ne yapcan biliyormusun cok basit guzelim yemiceksin farzet otucsun nasıl bozamiyorsun orucunu aynen oyle tatli kirizlerini bastirmak icin sutun icine kabuk tarcin koyup ice bilirsin etkili oluyormus cnm

canım benim ben tarçını kabukta tozda çok severim süte suya herşeye denedim benim tatlı krizime çözüm değil kendileri bugün feci bozdum diyeti. sonrada gittim dolaptaki elbiselerimi denedim. içine zor girdiğim simitlerimin bıngıl bıngıl taştığı elbiseleri biraz daha rahat oluyor görünce al işte sen boz diyeti sonra mızmızlan diye bide güzel kızdım kendime. bakalım kendi kendime verdiğim bu gaz ne kadar sürecek.

kızlar çok üzgünümm yaaa..bayadır tartılmamıştım daha doğrusu tartım çalışmıyordu eşim pilini değiştirmiş 83'tüm ekim gibi falan şimdi 90 olmuşummmm kilomu görünce eşime sen bakmaa gitt diye çemkirdim..Utandım resmen doğuma 90 kiloyla gitmiştim snr 75'e düştüm ala ala 90 olmuşum yine.Kendime hakim değilim yaa yemek görüncee resmen kendimi kaybediyorum ama wermem lazım bu kiloları yaz geliyor.Kızımla az bi oynasam tıkanıp kalıyodum son zamanlarda..banada yardım edın.Benide alın aranızaa....

Ilk basta hos geldin cnm aramıza birlekte kuvvet dogar deyip hemen senide sarmaladık ) hic dert etme cunku tartıda son kez 90 nu goreceksin cunku yarından itibaren yeni hayatın icin yeni bi adıma baslayacaksın hep birlikte bazen zorlanarak bazen kacamaklar yaparak basarıcaz ve aynaya bakıp yuzumuzun guldugu gun bizim gunumuz olcak hadi bakalim sıva kolları

çok teşekkür ederim canım yaaa beni çok umutlandırdın..Yarından itibaren başlıyorum bende..Eşimde görsün bu boğaz derdi varken bende kolay değilmiş zayıflamam öle dedi bana..ama onun için değil kendim için başlıyorum Allah yardımcımız olsun..

Evet kız kendine yaa bozmaaa ama bak zayıflayinca cok guzel olacan ama olmak istemiyormusun yoksa ya girme bakkala almayacaksin su cikolataları esine soyle izin vermesin sana

Amannn sen onlara ne bakiyorsun koca milleti iste bilmiyorlarki kadın isteyince herseyi yapar benimkide he 2 gun sonra bırakırsin diyordu ama 1.5 ay oldu ve hala bırakmadım aynen kimse icin degil kendimiz icin zaten zayıflamalıyız kendi mutlulugumuz saglıgımız ici sana simdiden basarilar diliyorummm cnm

Evet kız kendine yaa bozmaaa ama bak zayıflayinca cok guzel olacan ama olmak istemiyormusun yoksa ya girme bakkala almayacaksin su cikolataları esine soyle izin vermesin sana

canım benim eşim benden önce alıyo bir bakıyorum eve çikolata ile gelmiş. normalde o da kilolu ve zayıflamak istiyor ama yok yaaa karı koca biz baskül ailesi gibiyiz:)) azıcık kilo alsa hemen yeter ben yemicem bi çorba yap yeter der ama bu sıralar hiç öyle değil.benim kilo vermemi kendinin yerinde saymasını çekemiyo mudur nedir anlamadım gitti:)))

rtv'ciğim hoş geldin. boş ver o eşleri kendileri söyleyip kendileri dinlesinler. benim eşimde senin ki gibiydi. şimdi ben ondan daha iradeliyim. gerçi hala aramızda ki farkı açıp ondan daha zayıf görünmeyi başaramadım ama yapıcam kesin kararlıyım benimde yakında bir ay oluyor başlıyalı. normalde zor kilo veren biriyim ama 4 kilo civarında verdim. sende verirsin. wetu ve havvbere takılırsan çooook çooook fazlasını verirsin onlar bu gurubun en iradelileri ben ise en iradesi zayıf olanıyım. sürekli kaçamak yapmadan duramam...ama yine de oluyor:)))

Kesinn oyledir varya bencede onun oyununa gelme sakin senu kıskaniyor sen zayıflayacan o sisman kalacakya bak sana bozduracak diyeeti sonra kendi zayıflayacak artık bundan sonrada yap yapa bilirsen kacamak )

Oyle deme sende iradelisin olacaksı azalta azalta bitecek bu kacakmaklar bi yetdi dedigi yer olacak elbet umutluyum ben yani )) bi lafım etki edecek illa )

Kizlar ya yanliz aksam olunca varya bana biseyler olurya aklima gelmedik canim cekmedigi yemek kalmiyor suan fena bi sekilde sogan halkası aseriyorum ya bufola sosa bandırıp bandırıp ymek ; (( off ben nasıl dayanicam 9 gun daha siz arada kacamaklarda yapiyorsunuz ben normal yemeyed3 razıyım valla )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…