Evett ben geldim arkadaslar bugun diyete basladigim 10. Gunum hic bozmadim kacamak yapmadim sukur, her pazartesi tartilma gunum, 1 hafta uzerine tartilinca 101.7 dim pazartesi tartildigimda 98.1 ciktim bu bi hafta icin cok fazla ama sanirim ilk tartildigimda tokdum yine sonuc guzel)
Canım neredeyse 1 ayda 10 kilo vermişsin belli olmadımı hiç? yakınların tarafından yada kendin hissetmedin mi verdiğini?
Her han herşey olabilir diyerekten anında burada bulabiliirim kendimi
Ohh mis işte pazartesiye kadar 1kilonun üstüne çıkarsın inşallah 80leride beraber görürüz:)
Ya ben telefondan girdiğimden takip etmem biraz zor oluyor.
Yoğurt diyetin nasıl geçti ve nasıl sonuçlandı?
Gunaydın guzel bayanlar bugun 5.gunum ve ben tam 92.1 gordum :) 800 gr gitmis:)))) tartılmamaya karar almıstim ama tartıyı gorunce dayanamadım ya ve tartıldım kararımıda degistirdim sanırım hergun tartılmak motive edecek beni) yanlız bu nasıl bi diyetse ruyalarıma bile girmeye basladı ruyamda bozdugumu gordum sonra cok pisman oluyorumm uyandıgımda ruya oldugunu gorunce cok rahatladım yaa )
canım benim harikasın seni tebrik ediyorum. işte böyleeeee çok mutlu oldum bu günde senin kilonu görünce. ancaaaaaakkkk ben çok kötü durumdayım. bugün 2 tane çikolata yedim reglim yaklaştı bende ipin ucunu kaçırmaya başladım. kırmızı gören boğalar gibi saldırıyorum tatlı olan herşeyebende dayanamayıp hergün tartılıyorum ve ne yalan söyleyim bunu yapmaktan hoşlanıyorumda:)))) bende 2 gündür 88.4 çıkıyorum ama reglide olunca pazartesiye böyle bir kilo bildirimim olamayacak kesin çok daha fazla çıkıcam ve sinir olucam kendimeee. şu günleri taatlı yemeden atlatamıyorum. demir eksikliğide var ondan daha çok tatlı istiyor canım. ne yapcam ben yaa
canım benim harikasın seni tebrik ediyorum. işte böyleeeee çok mutlu oldum bu günde senin kilonu görünce. ancaaaaaakkkk ben çok kötü durumdayım. bugün 2 tane çikolata yedim reglim yaklaştı bende ipin ucunu kaçırmaya başladım. kırmızı gören boğalar gibi saldırıyorum tatlı olan herşeyebende dayanamayıp hergün tartılıyorum ve ne yalan söyleyim bunu yapmaktan hoşlanıyorumda:)))) bende 2 gündür 88.4 çıkıyorum ama reglide olunca pazartesiye böyle bir kilo bildirimim olamayacak kesin çok daha fazla çıkıcam ve sinir olucam kendimeee. şu günleri taatlı yemeden atlatamıyorum. demir eksikliğide var ondan daha çok tatlı istiyor canım. ne yapcam ben yaa
Ne yapcan biliyormusun cok basit guzelim yemiceksin farzet otucsun nasıl bozamiyorsun orucunu aynen oyle tatli kirizlerini bastirmak icin sutun icine kabuk tarcin koyup ice bilirsin etkili oluyormus cnm
kızlar çok üzgünümm yaaa..bayadır tartılmamıştım daha doğrusu tartım çalışmıyordu eşim pilini değiştirmiş 83'tüm ekim gibi falan şimdi 90 olmuşummmm kilomu görünce eşime sen bakmaa gitt diye çemkirdim..Utandım resmen doğuma 90 kiloyla gitmiştim snr 75'e düştüm ala ala 90 olmuşum yine.Kendime hakim değilim yaa yemek görüncee resmen kendimi kaybediyorum ama wermem lazım bu kiloları yaz geliyor.Kızımla az bi oynasam tıkanıp kalıyodum son zamanlarda..banada yardım edın.Benide alın aranızaa....
Ilk basta hos geldin cnm aramıza birlekte kuvvet dogar deyip hemen senide sarmaladık) hic dert etme cunku tartıda son kez 90 nu goreceksin cunku yarından itibaren yeni hayatın icin yeni bi adıma baslayacaksın hep birlikte bazen zorlanarak bazen kacamaklar yaparak basarıcaz ve aynaya bakıp yuzumuzun guldugu gun bizim gunumuz olcak hadi bakalim sıva kolları
canım benim ben tarçını kabukta tozda çok severim süte suya herşeye denedim benim tatlı krizime çözüm değil kendileribugün feci bozdum diyeti. sonrada gittim dolaptaki elbiselerimi denedim. içine zor girdiğim simitlerimin bıngıl bıngıl taştığı elbiseleri biraz daha rahat oluyor görünce al işte sen boz diyeti sonra mızmızlan diye bide güzel kızdım kendime. bakalım kendi kendime verdiğim bu gaz ne kadar sürecek.
çok teşekkür ederim canım yaaa beni çok umutlandırdın..Yarından itibaren başlıyorum bende..Eşimde görsün bu boğaz derdi varken bende kolay değilmiş zayıflamam öle dedi bana..ama onun için değil kendim için başlıyorum Allah yardımcımız olsun..
Evet kız kendine yaa bozmaaa ama bak zayıflayinca cok guzel olacan ama olmak istemiyormusun yoksaya girme bakkala almayacaksin su cikolataları esine soyle izin vermesin sana
çok teşekkür ederim canım yaaa beni çok umutlandırdın..Yarından itibaren başlıyorum bende..Eşimde görsün bu boğaz derdi varken bende kolay değilmiş zayıflamam öle dedi bana..ama onun için değil kendim için başlıyorum Allah yardımcımız olsun..
canım benim eşim benden önce alıyo bir bakıyorum eve çikolata ile gelmiş. normalde o da kilolu ve zayıflamak istiyor ama yok yaaa karı koca biz baskül ailesi gibiyiz:)) azıcık kilo alsa hemen yeter ben yemicem bi çorba yap yeter der ama bu sıralar hiç öyle değil.benim kilo vermemi kendinin yerinde saymasını çekemiyo mudur nedir anlamadım gitti:)))
rtv'ciğim hoş geldin. boş ver o eşleri kendileri söyleyip kendileri dinlesinler. benim eşimde senin ki gibiydi. şimdi ben ondan daha iradeliyim. gerçi hala aramızda ki farkı açıp ondan daha zayıf görünmeyi başaramadım ama yapıcam kesin kararlıyım benimde yakında bir ay oluyor başlıyalı. normalde zor kilo veren biriyim ama 4 kilo civarında verdim. sende verirsin. wetu ve havvbere takılırsan çooook çooook fazlasını verirsin onlar bu gurubun en iradelileri ben ise en iradesi zayıf olanıyım. sürekli kaçamak yapmadan duramam...ama yine de oluyor:)))
bir arkadasim basardi, rahat 15 kilo verdi simdi top model gibi..
umarim sen de basarirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?