BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

:)) gaza getir beni gaza ) zaten ihtiyacım var eee sen neler yatin bugun kacamak varmı spor yaptinmi biraz bilgi alalım )

spor niyetine eşimle çıkıp yarım saat yürüdük(okulda canım çok sıkıldı bugün biraz moralim bozukta) gelirkende küçücük bir dondurma aldık onu yedim başkada bi kaçamak yok bugün yemek düzeni oturdu artık iyice

Tebrik ederimmmmm boyle azminin kacamaksiz gunlerin devamını dilerim sıkıntın neyse moralin neye bozulmussa dilerim bir an once duzelir ve mutlu guzel sekilde hayatin devam eder

Karışmak gibi olmasın ama tuzlu suya dikkat et ciğerlerine zarar verme! Eğer ki tuzlu su içiyorsan mutlaka arkasından saf su tüket yoksa ciğerlerine zarar verebilirsin

Karışmak gibi olmasın ama tuzlu suya dikkat et ciğerlerine zarar verme! Eğer ki tuzlu su içiyorsan mutlaka arkasından saf su tüket yoksa ciğerlerine zarar verebilirsin

Normal tuzlu su icmiyorun iyodu alinmamis deniz tuzundan iciyorumki 1 litrenin icine 2 seker kasıgı katiyorsun tadı degisiyor haliyle ama aman aman tuzlu olmuyor birde zaten bu tuzun ozelligi vucudun suyuda tuzuda tutmuyor bagırsakları temizliyor

slm kızlar bende sabah meyvamı yedim sporumuda yaptım birazdan öğle kahvaltımı yapıcam ....ayrıntılı ne yediğimi yazmıyorum havvber canım sıkı bir diyet yapıyor canı çeker diye çekiniyorum ... ben normal diyetime devam ediyorum kalorilerine dikkat ediyorum 1200kaloriyi geçmiyorum çok şükür her gün 300-400gr gidiyor normalde bir haftada duraklardı ama spor yapmam etkili oluyor sanırım .. bende cnm karbonatlı su içiyorum biliyorsun ama çok azda himalaya tuzu aldım ondanda ekliyorum deniz tuzu ve himalaya tuzunun zararı olmuyor vücuda hatta dün tuvalete çıkamamıştım çünki dün normal su içmiştim bu gün karbonatlı ve tuzlu suyumu içince hemen tuvalet düzenim normale döndü....

Yok cnm niye ceksin ya ah ahh bi bilsen ne ortamlarda bulunuyorum ne yemekler goruyorun yiyemiyorumm cunku bi karar verdik bi 14 gun yemek yok evet tuzlu su ben yemek yemedigim halde tuvalete cikariyor cok etkili harika bi sey o yonden :))

Daha bugunki yuruyusumu yapamadim bari onu yapayım artik aksamada ertelense hic aksatmayı dusuuyorum zaten bu yuruyus bi aliskanlik olsa harika olacak valla

Daha bugunki yuruyusumu yapamadim bari onu yapayım artik aksamada ertelense hic aksatmayı dusuuyorum zaten bu yuruyus bi aliskanlik olsa harika olacak valla

çok sıkı bir diyet yaptığın için ilk günler güzel kilo verirsin canım ama sonra metobolizma yavaşladığı için azalabilir yada durabilir spor yaparsan şayet duraklama yada azalma olmaz .... ben bir kaç sene önce su orucu yada su diyeti diye geçer onu yapmaya çalışmıştım normalde sadece su içerek yapılan bir diyetti ben öğlen biraz meyvada yemiştim harfiyle uymamıştım ama 10 günde 6 kilo gitmişti eğer sporla destekleseydim çok fazla giderdi o yüzden spor şart:)))

Insallah durma gibi bisey olmaz ya yani ayda 4 kiloda versem bile normal diyet yaptigimda yeter bana ama ya hamileyken kiloveremezsem biraz daha ertelesemmi diye düşünüyorum karasız kaldım ya bu kadar ugrastiktan sonra verdigim kiloları alamak istemiyorum ; (

tabi hattori_ozx ozaten 8 lerde oda bi an once 7 lere ulasir insallah

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Ama zamanında 100 lü rakamları görmüşlüğümde var:))) hatta yıllardır o 8 li rakamları görmüyordum. Inşallah hepimiz düşeriz o 7lere 6laraaaaa:)))

Amin insallah onlarla yetinmeyip 5 lere duselim ya biz amaa ya cok uzunnn bi zamanim var benim sizi bilmem de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…