BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Evet sana sade cumartesi pazar degil 1 hafta boyunca hersey yasak

heeyyyy maşşaaalllaaaahh benim güzelliklerime. ben bu sabah 200 gr artılardayım. malum dün ki dağıtmalarımın ve regli olmamın geri dönüşümü. inşallah regli oldum diye daha fazla şişmem. bu günlük kahvaltıda kaçamak yok. üstelik çikolata kutusu önümde durmasına rağmen:)))) ya valla dünden çok pişmanım ben inşallah bi daha olmaz zaten hastayım diye canım herşeyi istiyo. bi de normalde fena şişoyorum. inşallah pazartesiye +200 gr geri giderde kötü bir bildirim yapmış olmam.

sizi tekrar tebrik ediyorum wetu'cum ve havvber'cim allah nazardan saklasın sizi.

evet canım çok az kaldı :)) benimde 500gr daha gitmiş 10 günde 3 kilo gitmiş oldu...:)

Tebrik ederim cnm senide baksana sen bu gidisle hepimizi geviceksin insallah hep boyle guzel verirsin

Sen ye ye sonrada pismanım de ) bak elini cabuk tut yoksa gecicem seni ) sende eger pazartesiye kadar sıkı tutarsa isi bırak 200 daha fazla verirsin cnm hadi biraz gayret amaaaaa

bende katılıyorum galiba aranıza sürekli takip eder oldum başlığınızı kızlar

öncelikle hoşbulduk canım :) bugün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği beyaz peynir salatalık ve birazda zeytin yedim 1 bardak çay içip kalktım eşim dedi ki bu sefer iş ciddi galiba eet dedim bende :) srn öğlen kardeşim taş fırında pide yaptırmış getirdi bunu yapmamam gerekirdi ama yedim aslında 1 koca pideyi kendi başıma yiyebilirdim ama yani önceki duruma göre yine az yedim.Bidaha bana böle şeyler getirme dedim bunu duydum ya sen benden kork diyo hain kardeş ama bi daha getirirse eve sokmam onu :) öle işte kızlar az önce tartıldım 89.6 geldim inşallah veririm bende sizler ne güzel azimlisiniz ama benim daha önce öle elle tutulur bi diyet tecrübem olmadı hayatım boyunca hep bi parça kiloluydum..

soğan halkası dedin ayıp ettin ben az bi dikkat edeyim dediğimde böle aklıma garip garip şeyler gelio ya canım acayip şeyler çekiyor.Normalde çikolata pek sevmem ama şimdi deli gibi istiyorum çekirdek istiyorum kola istiyorum soğan halkasıda istiyorum dolaba bi gitsem ne var ne yok götürcem yani.

Gel canim senide sarcak kadar kolumuz var bizim

teşekkür ederim kızlar
vala 1 aydır baya azimliyim , spor salonuna yazıldım 6 aylık . Kaçmamak için peşin peşin
yediklerime de dikkat ediyorum hedefim 60 kg kadar düşmek bakalım 6 ayda bunu başarabilecekmiyim

Takip ede ede bizi olur cnm diyet bilgin aslında herkez bilir neyiyip ne yememesini ; ) ilk basta kendine bi hadef koy 5 kilomu o kiloyu verene kadar asla kacamak yapma mesela ben cok kilolu oldugumda dedimki kendime 80 ne gelene kadar canim cektigi yasak hic bi sey yemicem ve 80 ne gelince 1 kereye mahsus hamburger yicem ve oyle kendimi tutuyorum eger hakikaten kilo vermek istiyor asla kacamak yapmamalısın ama olduya yaptın yaptım diye bırakmıcan yine devam diyete iste boyle cabalayıp verecez kilolarıinsallah

Yasak onlar cnm ve acil dolabi bosalt asla yasak olan seyleri sagliksiz seyleri sokmuyoruz eve ; ( onlar bizi mutlu etmiyor unutmayın etseydi eger suan kilomuzda memnun olurduk

inşallah canım..Bende 80 ne gelene kadar kendimi tutmaya söz veriyorum..siyah dar paça pantolon ve üstüne beyaz badi ve saks mavisi ceket sırf bunun için direnip zayıflıcam

inşallah canım..Bende 80 ne gelene kadar kendimi tutmaya söz veriyorum..siyah dar paça pantolon ve üstüne beyaz badi ve saks mavisi ceket sırf bunun için direnip zayıflıcam

; )) iste bu boyle kendine hedefler koy cnm azimin elinden hic bisey kurtulmaz ben bu zamana kadar yaptigim diyetler i neden bırakmısım diye kızıyorum kendime yada bu hale gelene kadar nerdeydim diye neyse zararın neresin den donersek kardır deyip ugrasıyorum iste basarırız insallah

yeni arkadaşlar gelmiş hepsi hoş gelmiş sefalar getirmiş:) umarım hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşırız.... az önce pazara gittim anam ne pahalı pazarmış öyle :) kendime meyvalar aldım bide enginar zamanıda geldi güzel enginar aldım :) yarın benim için baya zor olucak yurt dışından görümceciğim geldi haliyle banada mutlaka yemeğe gelirler pastalar börekler yemekler hazırlamam lazım yandım ben:))) artık kıyılarından tadına bakıp geçcez:))

Sukret haline yine bisey yiye biliyor ben suan nasilım bi bilsen yine acligim dorukta cnm yemek istiyor corbaya bile raziyim ama yiyemiyorumm ( of bi hafta nasil gececek bilmiyorum

kızlar bakıyorumda çok güzel kilolar gidiyor fotoğrafları ilerde görmek istiyorum paylaşırsanız sevinirim bide kilo takip çizelgesi oluşturun hem sizi gaza getiriyor hem takip edenler öğreniyor

selam kızlar hepiniz uyudunuz ama ben eve daha yeni girdim. veeee verdiğim o sözlerin hiç birini tutamadım. lokmalar boğazımdan inerken hep aklımdaydınız. ben şimdi ne dicem yemesem bıraksam, ama olmazki falan filaaaan. o yüzden bu pazartesi kilo bildirimi falan yapmamaya karar verdim nede olsa bayaa bayyaaaa bi artılarda çıkıcam. siz de hakettiğim gibi fırçalayacaksınız biliyorum ama yalan söyleyip harika bi diyet yaptım diyip kendimide sizide kandıramam. madem hazır aramıza yeni arkadaşlarda gelmiş, hoşgelmişler bende bu pazartesiden itibaren yeniden onlarla birlikte başlarım. artık çeki düzen vermem lazım kendime biliyorum. bu istediğiniz kadar kızabilir, söylenebilirsiniz, sonuna kadar hakkınızdır(

ayrıca havvber'cim sen beni geç tabi ki bu beni mutlu eder. ben bu sefer sana ulaşmaya çalışıyım derken gaza geleyim:) sen ben gibi bazılarına çekme. nefsini hep böyle koru tatlım.
DAYAKLIĞIM BEN DAYAKLIIIIIIKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…