selam kızlar hepiniz uyudunuz ama ben eve daha yeni girdim. veeee verdiğim o sözlerin hiç birini tutamadım. lokmalar boğazımdan inerken hep aklımdaydınız. ben şimdi ne dicem yemesem bıraksam, ama olmazki falan filaaaan. o yüzden bu pazartesi kilo bildirimi falan yapmamaya karar verdim nede olsa bayaa bayyaaaa bi artılarda çıkıcam. siz de hakettiğim gibi fırçalayacaksınız biliyorum ama yalan söyleyip harika bi diyet yaptım diyip kendimide sizide kandıramam. madem hazır aramıza yeni arkadaşlarda gelmiş, hoşgelmişler bende bu pazartesiden itibaren yeniden onlarla birlikte başlarım. artık çeki düzen vermem lazım kendime biliyorum. bu istediğiniz kadar kızabilir, söylenebilirsiniz, sonuna kadar hakkınızdır(
ayrıca havvber'cim sen beni geç tabi ki bu beni mutlu eder. ben bu sefer sana ulaşmaya çalışıyım derken gaza geleyim:) sen ben gibi bazılarına çekme. nefsini hep böyle koru tatlım.
DAYAKLIĞIM BEN DAYAKLIIIIIIKKK
kızlar bakıyorumda çok güzel kilolar gidiyorfotoğrafları ilerde görmek istiyorum paylaşırsanız sevinirim bide kilo takip çizelgesi oluşturun hem sizi gaza getiriyor hem takip edenler öğreniyor
bencede tablo oluşturabilirizhaftalık bildirimlerde herkesin ne kadar alıp verdiğini yazabiliriz, ne kadar spor yaptığını yada
Evet haftalik bildirim tablosu yapa biliriz herkezin baslangic kilosunu ve suanki kilosunu pazartesi baslayalim ozaman her hafta toplam verdiklerini yazariz tek tek
havvber'cim tamam yapayım yarın kilo bildirimini ama bu hafta verdiğim bütün kiloları fazlası ile geri almış bulunmaktayım. nesini bildircem ben bunun. kendime kızıyorum ama bu sefer farklı olacak demiştim. bir kaç haftada sıkılıp pes etmicem demiştim yine aynı şeyi yapıyorum. diyetisyene giderken bile böyle olmuştu.sıkıntıya gelemiyorum. ne geniş insanım yaa. babasının kızı derler yaa. aynı öyleyim babam gibiyim. aç olduğum için değil zevk için yemek yerim ben. olacağı bu işte. hep böyle kalıcam ben 2 kilo ver 5 kilo al. hayatım böyle sürüüüüp gider bu kafayla
tamam canım tablo yapmayı biliyormusun bilmiyorsan ben yapabilirim seve seve
Hayir bu dusunce yanlis simdi bende bak oyleydim ama suan kararliyim ve zayiflayacam sen de kararli ol istee istersen olur cnm inanki olur ben suan istemesem ac kalirmiyim ondan mucadeleyi birakma bi dusun zayiflamakmi istiyon boyle kilolu olmakmi kararini ver cnm
her seferinde karar verdiğimi sanıyorum. tamam diyorum, bu sefer olacak diyorum artık böyle kalamazsın sen daha zayıf olmalısın diyorum ama yine yenik düşüyorum yine düşüyorum. biliyorum yarın sıfırdan ilk kez başlıyormuş gibi başlayacağım ama sonuç önemli artık benim için. bi de beni biliyorsun şok diyet falanda yapmıyorum. kilo verince hemen şımarıp yemeye başlıyorum. ve iş işten geçince pişman oluyorum. senelerin alışkanlıkları bir anda terk edilmiyor demekki. senin azmin bana hep toparlanma fırsatı veriyor zaten canım. burası olmasa sen ve diğerleri olmasa herhalde şimdiye başladığım kilonun çok daha üstündeydim((
sabah sabah beklenen ama beni deli eden bildirimimi yapayım. 89.7 Bu kadarını almayı nasıl başardım bilmiyorum. mehteran takımı gibi oldum 2 ileri bir geri. hak ettim ama ben bunu hak ettiiiiiim. dilerim siz benim aldığımın kat be kat fazlasını vermişsinizdir.
Gunaydın kizlar evet bugun 8.gunum tartida 89.6 gormus durumdayım) yani elhdulillah 8 lere dustum herne kadar suanlık ucunda olsamda
canım seni tebrik ediyorum mşl nazar değmesin:))) ben uzun bir süre bu rakkamları göremicem sanırsam günüm geçmişti test yaptım ve teste göre hamileyim:) ama hamileyim diye ipin ucunu kaçırmak yok hamileliğin ilk üç ayı gelen kilo bebeğin değilmiş o yüzden dengeli beslenmeye devam edicem ilk üç ay kilo verende oluyormuş.... hade bakalım hayırlısı şişman bir hamile var aranızda:)
Gunaydın kizlar evet bugun 8.gunum tartida 89.6 gormus durumdayım) yani elhdulillah 8 lere dustum herne kadar suanlık ucunda olsamda
canım seni tebrik ediyorum mşl nazar değmesin:))) ben uzun bir süre bu rakkamları göremicem sanırsam günüm geçmişti test yaptım ve teste göre hamileyim:) ama hamileyim diye ipin ucunu kaçırmak yok hamileliğin ilk üç ayı gelen kilo bebeğin değilmiş o yüzden dengeli beslenmeye devam edicem ilk üç ay kilo verende oluyormuş.... hade bakalım hayırlısı şişman bir hamile var aranızda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?