BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Eee pazartesi yeniden basliyirduk canim yine ne olduda biraktigin valla kacamaga raziyiz cnm birakmada diyeti hadi yaa zayiflamak istemiyormusun hep boylemi kalmak istiyorsun soyle hamile kalmadan bi 50 lere dus alem cıtır girsun

Bugun karataýin iki kitapını daha aldım okadar faydalı bilgiler varki harika seyler ogreniyor insan bide ac kalarak zayıflamamıza gerek olmadıgını bu diyetle gec veriyor insan ama doyarak saglikli herseyi yiyerek ve verdigi kilolarıda yagdan veriyor iste buyuzden oldukca harika bu detoksum biter bitmez karatayla devam edicem eger sizde isterseniz arkadaslar paylasa bilirim bilgileri filan

Gunaydın kizlar sanırım kilo vermem yavasladı artik bugun 10. gunum ben 88.9 cıktım tartı 4 gunum kaldı ben 85 dusmeyi umuyordum ama bu gidisle olmayacak gibi gozukuyor insallah olur ve 1 ay 80 dusmek icin ugrasırim

Gunaydın kizlar sanırım kilo vermem yavasladı artik bugun 10. gunum ben 88.9 cıktım tartı 4 gunum kaldı ben 85 dusmeyi umuyordum ama bu gidisle olmayacak gibi gozukuyor insallah olur ve 1 ay 80 dusmek icin ugrasırim

olur olurrrr 80e de düşer benim arkadaşım.4 güncük kalmış 85 e zateeen. bu arada toplamda kaç kilo verdin 10 günde canım. bi de karatayın hangi kitaplarını aldın. bende 3 tane kitabı var. biri tariflerin olduğu kitap. diğer ikisi birbirinin aynısı gibi.

Insallah olur 95.3 baslamıstim sanırım suan 88.9 sanmiyorum ya 4 gunde 4.9 vermem lazim 85 olmam icin bakalim kismet insallah veririm.. 1 karatay diyeti digeri karatay mutfaga otekide karatayla obezite ve diyabete son snanırım sallamıs olmayayimda bu kitabı yeni cıktı daha karatay mutfagınıda yeni gordum aldım icinde guzel yemek tarifleride var bana karatayda cesit daha cok geliyor yemiyeceklerin belli zaten geri herseyi yiye biliyorsun sen neler yaptin bu arada tekrardan basladinmi hala salık durumdamısın yoksa

slm kızlar misafirlerden nete çok giremedim misafirler gitti bende 2. hafta 1 kilo vermişim hamilelik şüphesi duyduğumda tranbolinde zıplamayı bırakmıştım spor olmayınca bu hafta daha az gitti birde 3 gündür tuvalet sıkıntım var ama 1 kiloda sanırım fena değil..:)

canım ben son kitabını d&r da inceledim bana çok farklı gelmedi diğerlerinden ondan almadım. Dediğin gibi çeşit çok ve seni sıkmıyo. Benim karatayda bunaldığım tek nokta tatlı biliyorsun artık tatlı aklıma düşünce beni hiç bir şey durduramıyor.
Ben hala salık durumdayım veeee 1 ayda verdiğim kilolarımı bir anda geri alıyorum. şunu anladım hayatımın sonuna kadar dikkat etmediğim sürece hep kilo alıcam. Bu da bana küçük kaçamak şansı bile vermiyor. Tek tesellim geçen yıla göre kilon biraz daha az oluyor. Ama tabiki bir daha başlamayacağım demiyorum. En kısa zamanda ( hatta bu yarın bile olabilir) tekrar bir düzene oturtacağım. Temmuz başına kadar 80 olma hedefim vardı. Malum memlekete gideceğim ya. Ama ondan bile vaz geçtim. 85 olsam o da yeter diyorum. Aldığım kilolarla 5 kilo var 85 olmaya. Bakalım bir başlıyım hele yeni aldıklarımı çabuk veririm inşallah diyorum. Bu hafta sonu eşimle beraber şu ayran detoksunu yapmayı düşünüyorum. çok yorucu birşeye benzemiyor.
Bu arada ben hep burdayım seni yanlız bırakmam. Ben diyet yapmasamda destek ekip olarak sana yazmaya devammmm.

hiiiiiç fena değil sıkma canını sen. Dengeli ve düzenli beslenmene bak. Beslenme saatlerini oturt ve süt sebze et hepsinden gereken miktarlarda tüket. şekerine dikkat et çünkü kilolu hamile kalanlarda genelde gebelik diyabeti denen geçici diyabet çıkıyor. Ama bu beslenme düzenini gebeliğinede uyarlarsan ondan yana da sorun yaşamazsın. Senin adına çok seviniyorum. Inşallah sağlıklı ve mutlu bir bebek olur bebişin. Ben bebek planlarını ertelemek zorunda kaldım. Eşim 2 sene daha bebek istemiyormuşşşş. çok sinirliyim bu duruma ama yapacak bişey yok. Ikimizinde istediği zaman olması daha önemli. Umarım bir an evvel vaz geçer bu kararından ne diyiim

Aynısını bende diyorum hayatım boyunca dikkat etmem gerek ama oyle olmuyor iste adam akilli kilo verince bi surude o kiloyı koruyunca kilon sabitleniyor zaten saglikli olan diyetdeyken yediklerimiz degilmiki ama su an tatli kacamaği gibi bi luksumuz yok valla varya hakikaten bi karar verip baslasan temuza kadar tabikide 80 olursun hemde cok rahat madem cikolatasız duramiyorsun sadece haftada bi gun cikolatan olsun ogununde ama fazlası degil asla o gunun gelmedende yemiyeceksin sabretceksin farzet oruclusun o gunu bekle ogun cikolata hakkini ye baska kacamak yok ama ahh bi karar gerip baslasan okadar guzel olacakki ve zamanla o cikolata isteklerinde azalacak insallah hadi yarın basla ya ben senden cok istiyorum zayıflamanı

Bencede gayet iyi almamıssin o bile yeter yani hamileligine cok sevindim bu arada cnm rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayı nasip etsin senin ilk 3 4 ay cok dikkat etmen lazim bu middetde kilo vere biliyorsun ama sonrada aliyorsun ondan ne kadar veesen kar :) bende 2 3 ay sonra kalırım insallah beraber atlatırız hamileliklerimizi daha cok erken ama migde bulantın filan varmı doktora gitdinmi

Bu arada yuruyuslere basla bol bol yururyus ilk ayindan son ayina kadar sana en iyi gelecek olan sey kolay dogum yapmanıda saglar insallah

Sen daha yeni evliydin sanırım dimi bide kac yasındasın cnm bence eger yasin kucukse esin isabetli karar vermis ne yapacaksın erkenden cocuk yapip biraz evliligin tadını cıkart sonra cocuk hep hayatındâ olacak insaallah )

canım zaten yaşım küçük olsa bende aynı fikirde olurdum. ama 31 yaşındayım ve eşimin isteğine göre davranırsam 33 34 te anne olacağım çalışan bi bayanım ve 2. çocuk için ne enerjim kalır ne vaktim die düşünüyorum. tek çocuklu bir aile olmak istemiyorum.çocukları çok severim normalde evlenir evlenmez yaparım diyordum ağustosta bir yıl olacak ama biz bunun üzerine 2 yıl daha bekleyeceğiz ama ben eşimi biliyorum. annesi babası yaşlı onlar hadi bi torun görelim demediği sürece istemeyecek bende ailesi istedi diye çocuk doğurmayacağım.
aslında belkide beklemek en doğrusu. kafamı karıştıran noktalar yok değil ama ne biliyim. insanda o anne olma iç güdüsü olunca sabırsız davranıyo

Oo ozaman vakit gelmis cnm esin neden istemiyorki acaba sende karunma haberi olmasin cnm aslında genelde erkekler ister ama sizinki tam tersi olmus valla

benim eşim çok istiyor çünkü yaşlarımız var evlendiğimde bir hamilelik oldu bebek gelişmedi düştü inş yine aynı şey olmaz..ilk hamilelikte 1.5 aylıkken mide bulantılarım ve kokulara karşı hassasiyetim olmuştu bunda nasıl olur bilmiyorum ama beslenmeme dikkat ediyorum ilk 3 ay zaten kilo alınıyorsa bu bebeğin aldığı bir kilo değilmiş hatta kilo verimide normalmiş bende ne kadar az kiloyla gidersem benim için o kadar ii olcak benim bir arkadaşım 6 kilo aldı hamilelik sürecinde bende toplamda 10 kiloyu geçmek istemiyorum bu yaza 70li kilolarla girme hayalim vardı ama seneye kaldı:)) eğer düşük olmassa sağlıklı bir bebişse aralık sonuna geliyor doğum doğumdan sonrada nasipse yaza kadar kilo veririm diye düşünüyorum....

canım daha doktora gitmedim şu an hamile gibide hissetmiyorum gayet iyiyim doktor konusunda daha karar vermedim ankarada çevrem çok yok araştırıyorum en kısa zamanda karar verip gidicem ama eşim bursaya tayin denicek hayırlısı inş çıkarsa doğum bursada olur belki:)

Insallah sen en kısa zamanda gitde bi doktora tahlillerin filan yapılsın dura gore daha dikkat edersin cnm evet sanirim normalde 1.5 aydan sonra basliyor insallah iyi gecer benim olen bebekte cok kotuydu ya okadar cwktim ama olmadıda kismet artik digeri saglıklı bi sekilde olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…