BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Insallah hadi bakali. Hayirlisi olur herseyin insallah

Evet kizlar 45 dk yuruyus yaptim aksam yemeyinde corba az pilav ve kurufasulye boyle gunu kapatali..

bende akşam yemeği az mercimek çorbası bir tabak etli mantar sote 6 kaşıkta bulgur pilavı yedim ..akşamları canım çok tatlı istiyor gündüz bu kadar istemiyorum ama akşamları feci oluyorum zor tutuyorum kendimi:))

Biraz daha sabır bi kac ay sonra hic tutamıyacaksın cnm cunku sonlara dogru durmadan yeniyormus sanirim

Gunaydin kizlar hepimizi bol iradelu hafta sonu diliyorum klasik kahvaltı yapilmistir peynir zeytin domates salatalik ve yumurta dun yanliz aksam yemeginden sonra cok fena rahatsiz oldum agir geldiler sanirim sonra kalktim yarim saat daha yuruyus yaptim

Biraz daha sabır bi kac ay sonra hic tutamıyacaksın cnm cunku sonlara dogru durmadan yeniyormus sanirim

benim tutmam lazım ne kadar kendimi tutarsam o kadar kardır diyorum.... benim çok yakın bir arkadaşım toplam hamileliği boyunca 3.5 kilo almıştı ve 3 kiloya yakında bebiş doğurdu

yok canım zaten arkadaşım 58 kiloyla hamile kalmıştı 61.5 la doğuma gitti şimdi yine eski halinde 2. bebeğiydi zaten bide baya yaramaz bebekti sürekli ağlıyordu diğeri kardeşini kıskanıyordu kilo almak ne mümkün:).. bende bu şekilde gidersem kaç kilo alırım çok merak ediyorum ölüçülü yemeye devam ediyorum ...

Supermis valla ya oyle zayiflara hayranımya yerler yerler hic bisey olmaz onlara biz normal yesek bile hemen kilolar gelsin of offf ya acaba birgun 50 leri gore bilecekmiyimki

Bu arada dun aksam yemeyimde 1.5 lahmacun ve 1 ayran la yapmis bulunmaktayim sanki boyle yiyince kilo alıyormusum gibi hissediyorum ama standart yemek boyle degilmidir offf

Bu arada dun aksam yemeyimde 1.5 lahmacun ve 1 ayran la yapmis bulunmaktayim sanki boyle yiyince kilo alıyormusum gibi hissediyorum ama standart yemek boyle degilmidir offf

kızlar ben size söylüyüm tek gerçek boğazınızı tutun https://www.facebook.com/tubaozudogru93 bakın benm burda hem eski hemde yeni fotolarım var özlellikle ocak ve şubattakilerde patlıycak gibiydim ama şimdi gayet iyiyim düşünün yani xxl kapanmıyordu şimdi l ye bile sığabliyorum o yüzden emek sabır yapın yeterli bide çok abartmayın bende 98 den 50 ye düşmek çok fazla yani vücüdün bunu kaldıramayablir yavaş yavaş ver bende bende mesela 8 şubatta başladım ramazan bayramınn 1. gününe kadar dedim kendime ve o gün bitiricem ama artık hayatımdan çoğu şeyi çıkarmış olucam zaten çıkardım
ayrıca diyosunuzdurki bi yemek yerine gidiyorum herkes pasta yiyor ben bakıcakmıyım evet bakıcaksın ben öyle yaptım mesela önceki yediklerime saydım ve çok mutluyum Allah hepinize istediğiniz kiloda olmayı nasip etsin inş. :) ben çok uzattım :26:

canım 1.5 lahmacun akşam yemeği için biraz fazla olmuş sankim aman canım ya o kadar aç kaldın dikkat et emeğin boşa gitmesin .. ben hamileyim diye bırakmadım dikkat etmeye devam ediyorum eşim bana güzel yemek tekliflerini hep geri çeviriyorum bu yaza kilo vermiş girme hayalim vardı önümüzdeki yaza kaldı ama ben 60lı kilolara razıyım 50lerde gözüm yok:))

merhaba hatunlar, bakıyorum yine iyi gidiyorsunuz. maşallah size. bende 90.7ye çıktıktan sonra bu hafta ki dikkat etmelerim sonucu bir düşüş yaşıyorum tabi. ama 88.4 olmuştum ben ne güzel yaaa( salak gibi yedim yedim şimdi geri dönüp tekrar toparlamak zorunda kalıyorum.neyse artık yapacak bişey yok bakalım yarın kaç olucam. artık kaçamak yapmayıp bende azalsam biraz iyi olur.

wetu'cum menülerini takip ettim 2 3 gündür yazmasamda bakıyorum size:) hamile birine göre biraz fazla kısıtlı besleniyorsun gibi geldi bana. bir an önce iyi bir doktor bul ve gitte beslenme konusunda da sana destek olsun.

havvber'cim lahmacun karataya göre en masum kaçamaklardan biri. ayda alemde bir tüketebilirsiniz diyordu. kilonda herhangi bir etki yapacağını sanmıyorum. sonuçta yürüyüş vs var. hem sen azimlisin lahmancun yedim diyetim bitti demezsin benim gibi kızlar ben artık çok sıkıldım yaaa şöyle 3 5 kilo versem kendime gelirim. tabi önce 3 5 kiloyu verecek gaz lazım bana

Tebrikler sana tugba oyle cnm ya zten bi anda hic bi kilo verilmez ama iste insan cabuk olsun istiyor ve tabi bogaz tutmadan olmuyor malesef ya benim hedef uzun zaten ya hamilelik girecek isin icine 2 seneyi gozden cikardim 50 yi hedef olarak koydumda oraya gelemeyip 60 bile olsam bana bal kaymak istr rn onemli sey motivasyonu hic dusurmemekmis burdaki birliktelikte onu amaclariyoruz zaten insallah )

Ya zaten zorla yedim 1.5 da aslinda1 kıvamındaydı oda canan karatay yiye bilirsiniz dedigi icin yedim ama pisman oluyorum sonra simdi normal yemek bile bana cok fazla geliyor ya onca zaman yemedimya simdi hep fazla yiyormusum gibi geliyor ve midem rahatsiz oluyor aslinda karnim doyuyor ama goz doymuyor sanirim

Sen nerelerdesin yaaaaa hopp artik gel kendine ve basla he hadi burda olman lazim benim de destege motivasyona gaza herseye ihtiyacim var hani benimle olup beraber basaracaktık simdi nerelerdesin ((

bende sabah 8 gibi biraz ananas yemiştim öğlen koca bir bardak sütle 70 gr ekmek aradada 1 muz ve kavun yedim canım bişeyler yemek istiyor ama çokta aç değilim sadece can sıkıntısı 200grcık daha inmişim çok değil ama 3. ayıma kadar ne kadar inersem o kadar kardır sonrada çok almamam lazım inş. nihayet doktora karar verdim yarın randevu alıcam bakalım ne zamana vericek.. karatay lahmacuna izin veriyormu süpermiş benimde canım çekti şimcik:)))

Sen nerelerdesin yaaaaa hopp artik gel kendine ve basla he hadi burda olman lazim benim de destege motivasyona gaza herseye ihtiyacim var hani benimle olup beraber basaracaktık simdi nerelerdesin ((

tatlım buralardayım zaten. dedim ya takip ediyorum arada bir sizi ama bir türlü yazmaya fırsat bulamadım. biraz yoğun bir hafta sonu geçiriyorum. ayrıca bu hafta hiç fena değilim. aldığım kilolardan 1 i gitti. ben devam ediyorum şimdilik. sen salma kendini. bak beni de geçtin. şimdi ben sana yetişmeye çalışıcam. bugün 89.7 oldum bakalım yarın sabah yine tartılıp yazıcam. kaç olucam. eşime resti çektim. dedim 75 olduğum anda hiç bir bahane kabul etmiyorum o çocuk yapılacak ben bakarsın 5 ayda veririm bakarsın 1 yılda ama 15 kilo var hamile kalmama ona göre dedim. o da sen 75 ol yaparız dedi ama beyfendi benden önce zayıflayacak bu gidişle. adam hiç bişey yapmasa benden fazla yesede kilo veriyor. bende gaza geldim senden şişman olmucam dedim. zaten 75 dediğin nedir ki hallederim değil mi:)

seni bırakmam havvbercim yazmıyorsam zamanım olmuyordur. zaten beni biliyorsun artık. yesemde yazıyorum yemesemde :)

Hadi bakalim hayirlisi insallah doktorun iyi cıkar cnm sen hamilesin zaten cnm ne cekerse ye tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…