BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

sendemi düşük yaptın canım...bende tedirginim biraz ilki düşük olunca aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkuyorum baya üzülmüştüm doktora gidicem olumsuz bişeyler duycam diye korkuyorum...

sendemi düşük yaptın canım...bende tedirginim biraz ilki düşük olunca aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkuyorum baya üzülmüştüm doktora gidicem olumsuz bişeyler duycam diye korkuyorum...

Benimki karnımda ölmüştü aynen valla bende aynı sekilde uzuluyoorum ya aynısı olursa diye insallah aynı seyleri yasamayız iki m izde

Oo ozaman vakit gelmis cnm esin neden istemiyorki acaba sende karunma haberi olmasin cnm aslında genelde erkekler ister ama sizinki tam tersi olmus valla

canım valla ters bi durum ama bilmiyorum neden istemiyor. biz evlenirken altınlara varana kadar herşeyi kendimiz yaptık borcumuz çok 3 sene belki o yüzden istemiyordur. valla eğer ben korunuyor olsaydım öyle bişey yapardım ama ben korunmayı bırakmak zorunda kaldım. adetimi tamamen kesti ilaç o yüzden doktor eşin korunsun dedi. bi de hastaneye gidip bütün tahlilleri yaptırdıktan saonra almıştım ilacı. ama doktor uygun ilaç vermedi demekki. neyse bi süre daha bekleyeceğim mecburen. eşimde eninde sonunda ikna olacaktır:))

Insallah cnm olmadı bi oturur konusursunuz neden istemiyorsun ne yapalım diye filan belki dusuncesi degisir cnm borclada zor olur diye dusune bilir ama allah rızkını verir onun bebek bereketdir

Kizlar ya artık cok zor dayanıyorum 10 gunde kessenmi varya artik yemek istiyorum yada bunlardan baska bisey corbaya bile razıyim yani zaten 3 gundurdw dogru duzgun kilo vermiyorum hepten moralim bozuldu 4 gun daha dayansammı bitirsemmi bilwmiyorum

canım artık metobolizman yavaşladı sanırım kilo verimi azalması ondan bende bir kaç sene evvel su orucu diye bişey yapmıştım sadece su içilmesi gereken bir durumdu ama ben öğleleri çok az meyva yemiştim 10 günde 6 kilo vermiştim sonra 11. gün gezmem vardı bir yedim ama ne yemek:)) senin yaptığın baya zor bir diyet bence dayanamıyorsan bırak ama bırakırkende birden yemeğe geçme önce hafif meyva sularıyla alıştır mideni yavaş yavaş çorba ve yemeklere geç

Biraktim zaten bugun sondu yarin meyve sularıyla devam edicem insallah bakalim nasil olacak

Gunaydın kızlar 10 gunde bitirdim artik surduremiyordum blve kesmeye karar verdim toplamda 6.400 gr vermis bulunmaktayim belki bu kadar zorluga az ama 10 gun icin gayet iyi simdi direk yiyemiyorum ama migdem bi anda yemeyi kabul etmez zorlanir

Meyve suyu icicem sabah taz3 portakal suyu siktım belki aksama corba icerim ama oda agır gelirmi bilmiyorumki

yok canım ağır gelmez bence. yarın sabahta hafif mi hafif bir kahvaltı ile güne başla. 10 gün iyi dayandın valla tebrikler. gayette iyi kilo gitti:) bende bu sabah 90ın üzerinde gördüm kendimi tartıda. hatta 90.7 idim. ders olsun bu sana deyip tekrar başladım bugün. yediklerimin kalori değerlerinide kaydediyorum. kontrollü gideyim diye. çok abartmadım gibi gelmişti ama bildiğin verdiklerimi geri almışım. eh artık bu kadar salmak yeteeeeer dedim:))) hadi bakalım şimdi tekrar baştan başladım. sanki hiç kilo vermemişim gibi oldu. inşallah veririm artıkta. en azından tatile azıcık azalmış girerim.

Tebrikler cnm insallah bi sefer yine sonlandırmazsın devamı gelir )

Simdiii size ŞOK haberlerim var bugun guzel bi saat yuruyusumu yaptim sonra dedimki kendine bi odul ver bugun biraz yanlizdim canımda sıkkindi gitdim burgerking ke aldim hamburgeri bi guzel yedim dicwm ama hepsini yiyemedim yarisini yiye bildim gerisini yiyemedim patatesi hic yiyemwdim 5 6 tane anca yiye bilmisimdir sanırim midem kuculdu gulerek ciktim ordan tabi bide karnim patliyor sekilde sonra eve geri yururken bakkala ugradim bide magnum aldim ama haketdim dimi 10 gunun uzerine hatda 2 ayın uzerine :) boyle bi delilik yaptim istesem kendimi durdura bilirdim ama isteyerek yaptim pismanda degilim ama fena patliyorum sanki dunyaları yemis gibiyim valla insallah midem agırmaz ve tabiki bugun son kacamak simdi sıkı diyete devamm

valla çok iyi yapmışsın canım. cidden hak etmiştin bunu. zaten çok fazla yememişsinde. ama aaaaammmmaaan ha benim yaptığımı yapma bende aynen böyle bir gafletle bir yemeye başladım daha da durduramadım kendimi. sonuç ortada. sakın ammaaan yaaa ne olacak yeme yeme nereye kadar deme. nereye kadar gidiyo ben gördüm

Yok cnm okadarda demiyorum aman yesem ne olacak diye diye nereye geldigimi gordum artik yapmam gerekeni biliyorum o kaybetdigim ilk 13 kg oduluydu bana baglı tekararı kilo vermedikcw yok odul filan

Yok cnm okadarda demiyorum aman yesem ne olacak diye diye nereye geldigimi gordum artik yapmam gerekeni biliyorum o kaybetdigim ilk 13 kg oduluydu bana baglı tekararı kilo vermedikcw yok odul filan

o kadar ödülü hakettin cnm daha nice 13 kilolar vericeksin sen inş:)) benim kilom 2 gündür yerinde sayıyor metobolizmam yavaşladı sanırım sporu bıraktığım için hamileliğin verdiği bir halsizlik var canım hiç bişey yapmak istemiyor..

Bosver cnm yorma kendini hamilesin sen hem normal diyetde 2 gunde kilo degismezki 1 haftada degisse sukur edicez ) ne yaptin gitdinmi doktora ben oyleydim varya sade uyumak istiyordum pasoo uyuyordum valla

Bu arada kızlar ben karatayla devam ediyorum guzel bi kahvalti yaptim abartmadım tabi peynir zeytin domates salatalık yumurta bide ceviz yedim boylelikle 10 gundur yemediklerime kavustum yemek yemek cok guzel ya ama zayıf olmak daha guzel tabi )

Bosver cnm yorma kendini hamilesin sen hem normal diyetde 2 gunde kilo degismezki 1 haftada degisse sukur edicez ) ne yaptin gitdinmi doktora ben oyleydim varya sade uyumak istiyordum pasoo uyuyordum valla

evet halsizlik ve uyku hali var sürekli önceki hamileliğimdede böyle olmuştu zaten hamilelikte beslenirken günlük ihtiyacını 300 kalori geçebilirmişiz ben hala diyet besleniyorum günlük ihtiyacımın baya altında besleniyorum bir sorun olmaz herhalde yediklerim yetiyor bana canım tatlıda istiyor açıkcası sabahta küçük bir kase puding yedim doktora 7 haftalık olsun öyle gideyim diyorum sanırım şu an 5 haftalık felan ...

Aksatma yinede ya bende korku var artık hemen giderim herhalde gerci korkunun ecele faydası yokya ilk hamile kaldıgımı ogrendim ertesigun trabzona gidecektim doktora filan gitmeden gitdim ordada 1.5 ay kaldim ordada gitmedim bi sey olmaz diye geldim istanbuls 1 kac gun sonra gitdim oyle butun heyecanımla ama bebek filan kalmamıstı ortalıkta 1 hafta olmus oleli ben guzellik haberler beklerken kurtaja girdim cok kotu o duygu allah kimseye vermesin ya

ben ilk hamileliğimi regl günüm geçmeden öğrenmiştim bursaya ailemi ziyarete gitmiştim zaten evleneli 1 ay felan olmuştu hazır gitmişken rutin bir kontrol için doktordan randevu almıştım meğer hamileymişim doktor söylediğinde şaşırdım 7 haftaya kadar bişey yoktu son kontrolüme gitmeme bir kaç gün kala hafif kanama oldu doktora gittik kalp atışı kalmamış 11 haftalık olması gerekirgen 7. haftasındaki gibi kalmış tabi baya üzüldüm bu seferde aynı durum olmaz inş. ankarada çok çevrem yok ii bir doktor araştırıyorum en kısa zamanda gidicem inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…