BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Evet bugun yine klasik kahvaltimla gune basladim peynir zeytin yumurta domates bugun sanirim sadece yuruyus yapa bilecem aksam arkadaslarlayemeye gidicez ama diyeti bozmak yok

Evet bugun yine klasik kahvaltimla gune basladim peynir zeytin yumurta domates bugun sanirim sadece yuruyus yapa bilecem aksam arkadaslarlayemeye gidicez ama diyeti bozmak yok

Merhaba,
Benim olculerim 166 boy ve 100 kilo agırlık Evlenip cocuk dogurmadan once incecikttim 65-70 hic gecmedim genc kizlık donmelerimde ise hep 57-60tım Boyumda 166 olunca manken gibiydim yani. 1,5 yasında bir kızım var halen emziriyorum. o yzuden diyete baslayamıyordum ne bulsam yıyordum. Artık buyudu bende artık kendime dur dedim. Ne giysem kendime yakıstıramıyorum. Alısverise gittigimde birsey almadan geri donuyorum. Sıyah esofman giymekten bıktım. Onumuz yaz etek giymek beyaz badi giymek istiyorum. Pazartesiden beri diyet yapıyorum. Bu sefer cok kararlıyım en azından simdilik hedefim 85 daha sonrasında ise 65-70 tekrar donebilmek.

Birbirimize insallah yardımcı oluruz. yararlı bilgileri burada paylasırız.

Cevremizdekilere inat hepbirlikte kilo vermeye :)

Aynı duygulardayız cnm ozeniyorum renkli guzel kiyafetler giymeye insallah giyecez ama ben 3. haftamdayim diyetde suan 96 kg ve hazirana kadar 80 olmak istiyorum ben hep birlikte basaracagimizi inaniyorumm birlikten kuvvet dogarr ve biz yapacagiz gidecek bu kilolar ve istedigimiz kiloya ulastigimiz kendimize harika kiyafetler alicaz:))

Dun cok yogunluktan yazamadim 1 saat yuruyus yaptin aksam salata ve kofte yedim gunu boyle kapatdim kacamak yok yani )

Bugun zeytin peynir yumurta ve domatesle kahvaltiya basladimm birazdan yuruyuse cikcamm acaba kilo veriyormuyum cumartesini iple cekiyorumm

havvber'cim nasılsın? bakıyorum yine iyi gidiyorsun. senin yazdıklarını okudukça bende toparlanıyorum. yanlız dün misafirim vardı.kurabiyeler soslu çerezler havalarda uçuştu:2: bu gün yine iyi gidiyorum ama dün halk oyunları kursunada gidemedim misafir gelince. pazartesiye kadar kilo vereceğim ama ne kadar olur bilemiyorum sen dün yemeğe gitmiştin ama okuduğum kadarıyla hiç bozmadan devam etmişsin. bu halini gördükçe gurur duyuyorum seninle ve gaza geliyorum:)) paylaşımlarını sakın bırakma

Evet sukurki bu sefer bozmuyorum ama bozmayayimda ya yeteri kadar yiyecegimi yedim artik ben bugun ekstra olarak arada 2 avuc leblebi yedim kendimi kotu hissetdim aslinda arada var ama ben alistim ya ara yememeye kotu hissetdirdi beni bide 2 gundur evde spor yapamiyorum ama disarida 1 saat yuruyorumm cunku kosusturuyorum ama simdi geldim eve mutlaka yapacam yatmadan insallah.... sana gelince tatlim dun kacamak yaptigini unut ve tim hizinla diyete devam et yanliz oyle zamanlarda biraz kandi tutacaksin cnm unutma bizim hayellerimiz kurabiyeden tatlidan daha tatli ve guzel degmez bozmaya

çok haklısın aslında ama insanın gözü dönüyor böyle anlar geldiğinde bir tutabilsem kendimi ahhhh ahhhh. bir de ben çok tembel biriyim galiba okulda öğrenciler çok yoruyor eve geldiğimde yemeğimi zor yapıyorum. sonra otur oturabildiğin kadar. her akşam kalkıyım spor yapayım diyorum ama hep bir bahanem var. zayıflayım biraz diye sürekli kendime bir şeyler diyorum. zayıfla şu kıyafeti alacaksın, babanı mutlu edeceksin, çocuk yapacaksın ama akşam olunca bütün gün dayandıklarım boşa mı gidiyor diyorum.
kendimle bu kadar çelişir ve savaşırken senin iradeni gördükçede haydi tut boğazını eşlik et havvber' ciğime diyorum

kendime inanamıyorum ama 45 dk spor yaptım evdeeeee:) galiba gaza geldim sonunda feci halde:) umarım bi gecelik değilde devamlı olur bu:))) sayende arkadaşım

Kızlar bu siteyi çok beğeniyorum ve aranıza katılmaya karar verdim veee burdayım.Aranıza kabul eder misiniz? =)

kendime inanamıyorum ama 45 dk spor yaptım evdeeeee:) galiba gaza geldim sonunda feci halde:) umarım bi gecelik değilde devamlı olur bu:))) sayende arkadaşım

Seni ayaktaa alkısliyorum cnm ) evettt boyle devami gelecekk ) basaricaksinnnnn bende simdi baslayacam yapmaya bi guzel sporumuda yapayimki mutlu mutlu yatayim

Bu arada aksam yemeyinde bi kase corba salata 1 kasik bulgur pilaviyla mantar yedim.. genelde saglikli herseyden yemeye calisiyor kesin yasaklar haric tabi ama olcu onemli tabi 1-2 ymk kasigi yeterli

Tabikide cnm senii aramizda gormek mutlu eder bizi birlikten kuvvet dogar derler cnmm )) hos geldinnnnn )

Teşekkür ederim canım konuya alakasız bir şekilde girdim kusura bakmayın bir ay sonra düğünüm var kilo almaktan korktukca kilo aldığımı farkediyorum yemekten uzak duruyorum nasıl olduğunu anlamış değilim

Son düzenleme:

Zihninden o korkuyu at basaracaksin ve dugununde zayif bi gelin olacaksin insallah duzenli yemeye ve spor yapmaya basla inan olacak cnm ve tabikide senin armızda olman harikaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…