Kizlarrr nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz bakalimmm niyetler nasil gidiyor
hiç sormasan daha iyiydi. ben yine akşam olunca dayanamadım çikolata yedim. koca bir paket sayılır. kendimden nefret ediyorum bunu yapınca. bütün gün herşey iyi akşam olunca abur cubur olmadan olmuyor. senelerin alışkanlığı galibaama yinede spor yapıcam bu akşam 4te 1ini bari yakayım çikolatanın değilmi?
sen harikasın yine misafirlikte bile salatadan başka bişey yememişsin tebrik ederim canım seni
hiç sormasan daha iyiydi. ben yine akşam olunca dayanamadım çikolata yedim. koca bir paket sayılır. kendimden nefret ediyorum bunu yapınca. bütün gün herşey iyi akşam olunca abur cubur olmadan olmuyor. senelerin alışkanlığı galibaama yinede spor yapıcam bu akşam 4te 1ini bari yakayım çikolatanın değilmi?
sen harikasın yine misafirlikte bile salatadan başka bişey yememişsin tebrik ederim canım seni
Bende suan deli gibi biseyler yemek istiyorum ve otursam inan bi dunya sey yerimmkendime olmaz olmazzz zahiflayacan diye tekrarliyorumm
sakın sakın sakıııııııııınnnnn!!!!!
canım sende kaçamaklara başlarsan bana kim gaz vericek. hem ne kadar iyi gittiğinin farkında değil misin. pazartesi günü güzel bir kilo vermek varken, sevinç çığlıkları atmak varken hiç boşuna yeme. yem inan o azıcık yerim bırakırımlar kocaman oluyor ve yediklerinin kat be kat fazlası vicdan azabı duyuyorsun( tecrübe ile sabittir)
KALK HADİ SPOR YAPIYORUZ.YEMEK YOK SPOR VAR. BEN YEDİKLERİMİ TELAFİ EDİYİM SENDE PAZARTESİ TARTI GÜNÜNE HAZIRLIK YAP OLMAZ MI
ben sporumu bitirdim geldim tam 45 dk: sıra sendeeeeee
Herkeze iyi hafta sonlarii bol irade yag yakimli bi hafta sonu diliyorum hepimize
inşallah canım dediğin gibi bir hafta sonu olur. bence de hava çok güzel at kendini dışırılaraaa :)
havvber'cim ben bugünüde küçük kaçamaklarla ama içilen 2 lt (fazlası vardır) ve sporla kapatıyorum. ben kendimi çözdüm akşam kaçamağı yoksa diyette yok kaçamakları masumlaştırmaya daha hafif şeyler yemeye çalışsam daha mantıklı. umarım senin bu günün çok çok çooook verimli geçmiştir. pazartesiye ne kaldı şurdagöreyim seni
Azalta azalta kacamaklari yok etceksin insallah simdilik boyle devam et ama hergun biraz daha kisarak cnm bende sanki kwndimi kilo verememis gibi hissediyorumyada vucudumda gormek istiyorum sanirim sonuclari :) evet yarin buyuk gun fazlasiyla heyecan icerisindeyim insallah vermisistir yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?