BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Bugun kahvaltida 1 yumurta birazda peynir yedim ogle sonra kuzucanlarla birlikte ablama gidicez insallah benim yiye bilcegim biseyler yapmistir

Evet aksama bi kase yogurt icine leblebi koyarak yedim ve kuzenimin oglusunun dogum gunune geldim ordada sade meyve yedim sporumu daha yapamadim bugunki kosusturmadan oturu ama yatmadan yapican insallah )

Kizlarrr nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz bakalimmm niyetler nasil gidiyor

hiç sormasan daha iyiydi. ben yine akşam olunca dayanamadım çikolata yedim. koca bir paket sayılır. kendimden nefret ediyorum bunu yapınca. bütün gün herşey iyi akşam olunca abur cubur olmadan olmuyor. senelerin alışkanlığı galiba ama yinede spor yapıcam bu akşam 4te 1ini bari yakayım çikolatanın değilmi?
sen harikasın yine misafirlikte bile salatadan başka bişey yememişsin tebrik ederim canım seni

Moralini bozma devammm canim arada nefsimize hakim olamadıgimiz zamanlar oluyor benim bugun canim okadar ccok sey istiyorki devamli yemek yemek istiyorum ; (( biseylerle bastirmaya calisacam bikactane ceviz yiyeyim bari yada bol sumu icsem bugun suyu az ictim ondan sanirim

Bu arada cnm cikolatayi nasil buluyorsun evinde oyle seyler olmayacaakkkkk bakkalada onlar icin gitmeyeceksin kapiyi kitle anahtarida esine ver ve beni diariya cikarma de

Bende suan deli gibi biseyler yemek istiyorum ve otursam inan bi dunya sey yerimm kendime olmaz olmazzz zahiflayacan diye tekrarliyorumm

Bende suan deli gibi biseyler yemek istiyorum ve otursam inan bi dunya sey yerimm kendime olmaz olmazzz zahiflayacan diye tekrarliyorumm

sakın sakın sakıııııııııınnnnn!!!!!
canım sende kaçamaklara başlarsan bana kim gaz vericek. hem ne kadar iyi gittiğinin farkında değil misin. pazartesi günü güzel bir kilo vermek varken, sevinç çığlıkları atmak varken hiç boşuna yeme. yem inan o azıcık yerim bırakırımlar kocaman oluyor ve yediklerinin kat be kat fazlası vicdan azabı duyuyorsun( tecrübe ile sabittir)
KALK HADİ SPOR YAPIYORUZ.YEMEK YOK SPOR VAR. BEN YEDİKLERİMİ TELAFİ EDİYİM SENDE PAZARTESİ TARTI GÜNÜNE HAZIRLIK YAP OLMAZ MI

yemiyorum zaten sade canimin nasil cektigini anlatdim cnm eger yiyecek olsaydimda valla senin bu gazinla elimi bile surmezdim bugun butun gun disarda oldugumda evim biraz daginik esim yemek yemis bulasiklar duruyor onlari toparlicam hemennn sonra spor )

Gune guzel bi kahvaltıyla basladım
Peynir zeytin domates salatalik yumurta ceviz sut aksama kadar bogaz tutulacak havada guzel cikip yuruyus yapmak lazim

havvber'cim ben bugünüde küçük kaçamaklarla ama içilen 2 lt (fazlası vardır) ve sporla kapatıyorum. ben kendimi çözdüm akşam kaçamağı yoksa diyette yok kaçamakları masumlaştırmaya daha hafif şeyler yemeye çalışsam daha mantıklı. umarım senin bu günün çok çok çooook verimli geçmiştir. pazartesiye ne kaldı şurda göreyim seni

Azalta azalta kacamaklari yok etceksin insallah simdilik boyle devam et ama hergun biraz daha kisarak cnm bende sanki kwndimi kilo verememis gibi hissediyorumyada vucudumda gormek istiyorum sanirim sonuclari :) evet yarin buyuk gun fazlasiyla heyecan icerisindeyim insallah vermisistir yaaaa

canım benim bizim gibi kilosu fazla oldumu insanın 5-6 kilodan önce vücudunda herhangi bir değişiklik göremiyorsun. acele etmemek gerek meyveleri toplamaya biraz daha var. ben daha önce bir kaç kez 20 kilonun üzerinde kilo vermiştim. tabi sağlıksız bi şekilde ve artık geri almamak için daha doğru beslenmeye çalışıyorum.
mutlaka kilo vermişsindir canım:) yarın güzel haberler vereceğine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…