BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Sagol cnm tavsiylerin icin ama ben boyle 6 ogun yiyince sanki omrum mutfakta geciyormus gibi hissediyorun ve daha cok axikiyorum bu normalmiki

canım valla ilk başta bana da öle gibi geldi ama şimdi öle değil aksine hiç açıkmıyorsun sadece bol su içmek kalıyor geriyo liste çok kalabalık gibi duruyor ama aslnda öle değil

canım valla ilk başta bana da öle gibi geldi ama şimdi öle değil aksine hiç açıkmıyorsun sadece bol su içmek kalıyor geriyo liste çok kalabalık gibi duruyor ama aslnda öle değil

Bi iki hafta daha karatay diyetine devam etmeyi dusunuyorum sonrasinda baktim olmuyor bide sizinkini yani klasik diyeti uygulayacagim artik vereyim ve bidaha geri almayayim istiyorummm; (

hattori_ozx nerleredesin senn :)

canım dün akşam misafirim vardı yazmaya vakit bulamadım. ve dün sporda yapamadım yalan oldu yani. sen yine üzülüyorsun anladığım kadarıyla bu hafta ki kilona. üzülmekle kilo veremiyoruz ama sabırlı olmamız lazım. bende 4 5 gündür tuvalet problemi yaşıyorum. yediğim herşey içtiğim suya kadar bağırsak çalıştıran şeyler ama malesef benim bağırsaklarıma bir haller oldu anlamadım. bu doğal olarak kilo vermemi engeller azaltır diye düşünüyorum. hayatımın hiç bir döneminde böyle bir sorun yaşamamıştım. içmediğim çay yemediğim yoğurt ve kayısı kalmadı. ne oldu böyle anlamadım. bu arada sabah geç kalktığından ve geç yattığından bahsetmişsin bunlar seni etkiler elbette geç kalktığın için metabolizmanda geç çalışmaya başlayacak ve akşma saatleri en yavaş işlediği zamandır bu metabolizma denen şeyin. bende geç yatıyorum ama işim gereği erken kalkmak zorundayım. bence sende erken kalkmaya çalış kahvaltını erken yap. güne erken başla ve sabahta 15 20dk gücün ve zamanın olursa spor yap. sabah aç karnına yapılan spor daha etkili diye okumuştum veeeee bırak artık üzülmeyi. önümüzde çoooook hafta var daha:)))

Haklisin ya uzulmuyorum devam ediyorummm sonuclarini mutlaka alacagizzzz

Ya tuvalet sorunu bendede var desem simdi sana gore ayip olur yani eskiye gore cok az ama sanirim yediklerimiz azaldikca cikardiklerimizda azaliyor :)

Ya tuvalet sorunu bendede var desem simdi sana gore ayip olur yani eskiye gore cok az ama sanirim yediklerimiz azaldikca cikardiklerimizda azaliyor :)

çok güldüm ben buna ama yediklerimi içimde biriktiriyorum ben galiba. neyse düzene girer hele bi sabırlı olmayı öğrenelimde. şimdi tuvalet sorununu çözeceğim diye hiiiiiiççç fazladan yemek yemeye gerek yok. valla ben bu sefer baya hırslandım sayende inşallah bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum. en azından yaz tatiline kadar biraz kilo vereyimde senelerdir zayıfla kızım diye yalvaran babacığım biraz da olsa sevinsin

Aynen oyle olmek var donmek yok cnm benim babamda aynen yaa bana gecen gun guzellesmeye baslamissin dedi )

Benim sporum ve suyum tamamdır. Bir iki tane küçük lokum dışında kaçamağımda yok. Sende herşey yolunda mı? Sporumu yaptım mesajını göremedim deeee :)

Gunaydinlarrr bol yag yakici bir gun diliyorum hepimize )
Gune ilik limonlu suyla basladim ve ayriyetden bugun daha erken kalktimm
Kahvaltida melemen peynir ve zeytin yedim
Kac gundur egzersizlerimi aksatdimya bugun yapmam lazin

Bişey olmaz iki küçük muzdan canım benim. Bugünde iyisin bakıyorum :) spor yapacaksın değil mi?
Bu arada bende öğlen arası eve geldim kepek eğmeğine yağsız kaşarlı tost yaptım öğle yemeği olarak. Canım çok çekti diye. Yanınada ayran içtim sanki ayran içince ekmeği yememişim gibi içimi rahatlatmaya çalıştım bide:))

Iııı ekmek yasak kesinlikle evet canim yapacam yarim saat yuruyus yaptim ama sporda yapicam ay hic bi sey yemiyordum ya muzu yiyince pisman oldum ya yani 2 tane yiyince pisman oldum aksam yemeyim corba ve pırasa boyle biter 2 litre suda tamamdır

Havvber'cim ben sporumu ve suyumu tamamladım. Bugün küçük bir parça çikolata dışında kaçamağımda olmadı. Fena gitmiyorum galiba:) hadi bakalım sende sporunu yapta bu gecede huzurla yat yatağına

Bende işe gittiğim halde çok erken yatmıyorum ama sabah zor uyanıyorum. Bence bu gün bir saat erken yatmayı dene canım. Belki sabah daha erken kalkabilirsin:) ya bu arada soracağım hep unutuyorum yaşın kaçtı senin. Biliyorum sorulmaz ama merak işte

Estagfurullah ne demek forumun basinda yaziyordu zaten 27 yasindayim kuzey guneyi izliyecegim ondan sonra yatican

Herkeze kocamannn gunaydin bu gunesli istanbul sabah ın dan insanın doya doya diyet yapası geliyorr ) gune ilik limonlu suyla basladım
Kahvaltıda peynir zeytin yumurta domates salatalik la yapmis bulunmaktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…