BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Insallah cnm toplamda 5 kilo vermistim zatem demek 10 kilodan evvel belli olmayacak yada 20 de hareketlenme baslayacak :) sende tartilcan yarin dimi insallah cok guzel kilolar vermisizdir :)

Insallah cnm toplamda 5 kilo vermistim zatem demek 10 kilodan evvel belli olmayacak yada 20 de hareketlenme baslayacak :) sende tartilcan yarin dimi insallah cok guzel kilolar vermisizdir :)

inşallah vermişizdir canım ama ben çok fazla bi kilo verdiğimi düşünmüyorum. yarım kilo yarım kilo bile gitse razıyım aslında. zamanında yaptığım saçma sapan diyetler yüzünden metabolizmam o kadar yavaşladı ki eskiden haftada 2 kilo 2 kilo verirdim şimdi yarım kilo anca. ne yapalım akılsız başın cezasını gönderemeğim yağlarımla ödüyorum :))) kendiimden çok umutlu olmasamda yarın için senden umutluyum havvber'cim

Ayy ben kendimden hic umutlu degilim ya ve su aralar duygusal aclik yasiyorum suan karnim patliyor ama benim gozum ac tatli yemek istiyorum tabikide yemiyorum ama istiyor sade

Ayy ben kendimden hic umutlu degilim ya ve su aralar duygusal aclik yasiyorum suan karnim patliyor ama benim gozum ac tatli yemek istiyorum tabikide yemiyorum ama istiyor sade

Bugun yine bol yuruyuslu bi gundu arada 1 avuc cekirdek yedim aksam yemeginde corba ve tavuklu salata

canım benim aklının oyunları bunlar. kendini tatlı ve yemek istediğin bir sürü abur cuburdan uzak tuttukça canın daha çok onları istiyor. sabret ama olur mu? geçici bu duygular.
bende bugün gittim kendime dijital tartı aldım moralim bozuldu. yarın kilo belirtme günü ve hangisine göre yapıcam bunu bilmiyorum. eski baskülüme göre kilo vermiş görünüyorum ama yenisi beni yerin dibine soktu bugün(((( başlarım böyle işe deme kıvamındayım yaniii

Yenisiyle yeniden basla yada eskisiyle devam et cnm aynen oyle ya bugun aksam yemeyinden sonra hala okadar ac hissediyordumki kendimi yer fistigi ve bi tabak yogurt yedin ama simdi cok pismanim niye yedi. Hala o herseyi isteyen hissim gitmedi

Yenisiyle yeniden basla yada eskisiyle devam et cnm aynen oyle ya bugun aksam yemeyinden sonra hala okadar ac hissediyordumki kendimi yer fistigi ve bi tabak yogurt yedin ama simdi cok pismanim niye yedi. Hala o herseyi isteyen hissim gitmedi

bu söyledikleri akşam 8den önce yediysen bir sorun yok. zaten yiyebileceklerin arasında varolan şeyler yemişsin.
bak ben o hissim gelince hep yarın yiyeceğim derim ve o yarın hiç gelmez bir türlü. çikolatayı çok sevdiğimi bilen bir öğrencim çikolata almıştı geçen hafta bana. bir hafta boyunca yarın yiyeceğim dedim ve hala dolabımda duruyor :) bir de bunu dene istersen. o his bir süre sonra gidiyor evvel ki tecrübelerimden söylüyorum bunu.

bu arada günlük spor ve suyum tamamdır. bakalım yarın neler olacak. sayende düzenli spor yapmaya başladım. beni bu kadar gaza getirdin senin hiç yılmaman lazım artık ona göre canım

günaydıııııııın:) eski baskülüme göre 2 kiloya yakın kilo vermişim görünüyor. ama ben yenisine göre yazmaya karar verdim. tabi kilom kaç olursa olsun verdiğim kilo beni mutlu etti. demekki yapabilirmişsin deddirtti. bunda katkın büyük arkadaşım. teşekkürler. bakalım sende durumlar nasıl umarım beklediğinden fazla kilo vermiş olursun

01.04.2013 kilom: 90.3

malesef durunler bende cok kotu yaa sadece 500 gr vermisim ya moralim cok bozuldu ya okadar emeklerimin karsiligi bumuydu of yaa demek artik daha siki olacam daha siki nasil olacaksam artik Seni cok cokk tebrik ederimm cnm harikaydinn devami diliyorum ama kendim ici de pes etmek yok yola devam haftaya daha cok vermis olacam insallah

evet daha sıkı diyet yapmana gerek yok çünkü vücudun yeni beslenme şekline direnç göstermeye başladı ve bir süre sonra 500 gr da veremeyeceksin. ama eğer bu tempoyla pes etmeden devam edersen o direnç kırılacak ve sonrasında şimdikinden bile kolay kilo vermeye başlayacaksın. sende o duraklama direncine erken girenlerdensin benim gibi demekki. her diyete başlayan ilk haftalarında çok kilo verir ama sonraki haftalarda bu azalır. SAKIN MORALİNİ BOZMA. hiç pes etmeden devam et. " bak işte yine bıraktın diyeti sporu" dedirtmeye kimseye. bir iki ay sonra aslında doğru şeyler yaptığını anlayacaksın. bizim en büyük yaptığımız hata zaten aceleci ve memnuniyetsiz olmamız. bu hafta 3 kilo verseydin neden 3 buçuk değil diye içten içe hayıflanacaktın. boş ver geç olsun güç olmasın.artık bunu prensip edinelim yavaş ama sağlam adımlarla gidelim. zaten kalıcı kilo veren insanlara baktığımızda hepsi uzun bir süreçte bunu gerçekleştirmişler.
yaniiiiii uzun lafın kısası canımızı sıkmadan yolumuza devam edelim. bu hafta yeni bir hafta unutmayalım :)))hem haftayada aynı durum için ben üzüleceğim o zaman sen bana destek olacaksın değil mi amaaa

nerelerdesin? bu gün neler yaptın hala birşey paylaşmamışsın ama

Merhaba yazdiklarını okuyunca cok mutlu oldum evet pes etmek yok tabikide iste sade biraz uzuluyor insan ama bu kilolari bi anda almadigim gibi bi andada gitmeyeceginin bilincindeyim bu cok uzun bi surec ve pes etmeyecegim insallah bugun paylasamadim cunku esimin dogum gunu onun kosusturmasiyla ugrasiyorum

Sabah kahvaltim peynir zeytin omletden ibaretdi oglen bisey yemedim ama hala 2 lt suyumuda icmedim ama yatana kadar biter sporumda aksama kalcak mecbur bugun boyle olsunda yarin duzenli olrak yuruyuse basliyorun ekstradan hadi bakalım bu hafta boyle gecti onumuzdekiler icin sıkı calisalim

Bugun dogru duzgun yazamadim kosusturmadaydim aksam tavuk ve salata yedim suyumu ictim sporumu yapamicam cok yorgun ve uykusuzum artik yarina kismet

Herkeze gunaydın yaa bu hafta kilo veremedimya ona takili kaldim bi yerlerde yanlismi yapiyorum yaa ben gec yatip gec kalki yorum haliyle gunede gec basliyorum bunun zarari varmi aksam yemeyimide esim 8 de geldigi icin 8 de yiyorum duzenimi degistirmem gerekmi devam edeyimmi boyle

Hemen umutsuzluga kapılmamalıyım ya asla bırakmamalıyım zaýıflamam lazım kimseyi haklı cıkarmamalıyim bu sefer olsun hadi yaa yine gelsin aynı sevkimmn

canım moralini bzma ve günde 6 öğün yiyerek başla 3 ana 3 ara ve kesinlikle öğün atlama ve sabah kahvaltını en geç 9 30 a kadar yapmalısın ben diyetisyen eşliğinde yapıyrum eşim 2 ayda 10 kil verdi ben ndan çok sonra başladım 1 hafta da 2 kilo verdim bak sana listemide söle anlatayım her öğün öncesi 2 bardak su bu nu asla unutma ve günde 3 bardak yeşil çay

sabah 2 kibrit kutusu peyniir 5 zeytin açık çay 2 dilim kepek ekmek söğüş salata

ara 1 prsiyon meyva ve 2 tane diyet bisküvi

öğlen 3 köfte büyüklüğü kadar et tavuk balık yksa peynir yada kurubaklagil , salata 1 çay bardağı yoğurt 2 dilim kepek ekemk

ara 2 prsiyon meyva

ara 17 30 yeşil çay iki tane diyet bisküvi

akşam 19 00 8 yemek kaşığı sebze yemeği salata bir kase çorba ve 1 dilim ekmek ve 1 çay bardağı yoğurt
ara 1 prsiyon meyva ve 1su bardağı yoğurt yada süt

ve en önemli şeyde spor en faydalı spor akşam yemeğinden 1 saat sonra yapılacak

Sagol cnm tavsiylerin icin ama ben boyle 6 ogun yiyince sanki omrum mutfakta geciyormus gibi hissediyorun ve daha cok axikiyorum bu normalmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…