canım benim bizim gibi kilosu fazla oldumu insanın 5-6 kilodan önce vücudunda herhangi bir değişiklik göremiyorsun. acele etmemek gerek meyveleri toplamaya biraz daha var. ben daha önce bir kaç kez 20 kilonun üzerinde kilo vermiştim. tabi sağlıksız bi şekilde ve artık geri almamak için daha doğru beslenmeye çalışıyorum.
mutlaka kilo vermişsindir canım:) yarın güzel haberler vereceğine eminim
Insallah cnm toplamda 5 kilo vermistim zatem demek 10 kilodan evvel belli olmayacak yada 20 de hareketlenme baslayacak :) sende tartilcan yarin dimi insallah cok guzel kilolar vermisizdir :)
inşallah vermişizdir canım ama ben çok fazla bi kilo verdiğimi düşünmüyorum. yarım kilo yarım kilo bile gitse razıyım aslında. zamanında yaptığım saçma sapan diyetler yüzünden metabolizmam o kadar yavaşladı ki eskiden haftada 2 kilo 2 kilo verirdim şimdi yarım kilo anca. ne yapalım akılsız başın cezasını gönderemeğim yağlarımla ödüyorum :))) kendiimden çok umutlu olmasamda yarın için senden umutluyum havvber'cim
Ayy ben kendimden hic umutlu degilim yave su aralar duygusal aclik yasiyorum suan karnim patliyor ama benim gozum ac tatli yemek istiyorum tabikide yemiyorum ama istiyor sade
Ayy ben kendimden hic umutlu degilim yave su aralar duygusal aclik yasiyorum suan karnim patliyor ama benim gozum ac tatli yemek istiyorum tabikide yemiyorum ama istiyor sade
canım benim aklının oyunları bunlar. kendini tatlı ve yemek istediğin bir sürü abur cuburdan uzak tuttukça canın daha çok onları istiyor. sabret ama olur mu? geçici bu duygular.
bende bugün gittim kendime dijital tartı aldım moralim bozuldu. yarın kilo belirtme günü ve hangisine göre yapıcam bunu bilmiyorum. eski baskülüme göre kilo vermiş görünüyorum ama yenisi beni yerin dibine soktu bugün(((( başlarım böyle işe deme kıvamındayım yaniii
Yenisiyle yeniden basla yada eskisiyle devam et cnm aynen oyle ya bugun aksam yemeyinden sonra hala okadar ac hissediyordumki kendimi yer fistigi ve bi tabak yogurt yedin ama simdi cok pismanim niye yedi. Hala o herseyi isteyen hissim gitmedi
günaydıııııııın:) eski baskülüme göre 2 kiloya yakın kilo vermişim görünüyor. ama ben yenisine göre yazmaya karar verdim. tabi kilom kaç olursa olsun verdiğim kilo beni mutlu etti. demekki yapabilirmişsin deddirtti. bunda katkın büyük arkadaşım. teşekkürler. bakalım sende durumlar nasıl umarım beklediğinden fazla kilo vermiş olursun
01.04.2013 kilom: 90.3
nerelerdesin? bu gün neler yaptın hala birşey paylaşmamışsın ama
Herkeze gunaydın yaa bu hafta kilo veremedimya ona takili kaldimbi yerlerde yanlismi yapiyorum yaa ben gec yatip gec kalki yorum haliyle gunede gec basliyorum bunun zarari varmi aksam yemeyimide esim 8 de geldigi icin 8 de yiyorum duzenimi degistirmem gerekmi devam edeyimmi boyle
canım moralini bzma ve günde 6 öğün yiyerek başla 3 ana 3 ara ve kesinlikle öğün atlama ve sabah kahvaltını en geç 9 30 a kadar yapmalısın ben diyetisyen eşliğinde yapıyrum eşim 2 ayda 10 kil verdi ben ndan çok sonra başladım 1 hafta da 2 kilo verdim bak sana listemide söle anlatayım her öğün öncesi 2 bardak su bu nu asla unutma ve günde 3 bardak yeşil çay
sabah 2 kibrit kutusu peyniir 5 zeytin açık çay 2 dilim kepek ekmek söğüş salata
ara 1 prsiyon meyva ve 2 tane diyet bisküvi
öğlen 3 köfte büyüklüğü kadar et tavuk balık yksa peynir yada kurubaklagil , salata 1 çay bardağı yoğurt 2 dilim kepek ekemk
ara 2 prsiyon meyva
ara 17 30 yeşil çay iki tane diyet bisküvi
akşam 19 00 8 yemek kaşığı sebze yemeği salata bir kase çorba ve 1 dilim ekmek ve 1 çay bardağı yoğurt
ara 1 prsiyon meyva ve 1su bardağı yoğurt yada süt
ve en önemli şeyde spor en faydalı spor akşam yemeğinden 1 saat sonra yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?