bende buralardayım ama pek iyi gitmiyor benimaslında öyle çok abartıp ipin ucunu kaçırmadım ama günlerdir spor yapmıyorum. bir hayli canım sıkkın bir kaç gündür. yarın içinde kendime izin veriyorum spor açısından. pazartesiden itibaren tekrar başlayacağım. yanlız pazartesi hiç kilo vermemiş olacağım muhtemelen. hatta tartıma göre birazcık almış gibiyim. ama senin yazdıklarını gördükçe pazartesiye enerji depoluyorum:)
Enerjiyi dusurmek Yok yola devam yaa gitmesi lazim bu kiloların ama sen kilolu olarak devam etmek istiyorsan tabi o ayrı ben yarin ayran diyetine basliyorum ve denemekten zarar gelmez diye dusunuyorum cunku haziranin 1 de 80 ni gormem lazım bu gidisle gore bilcegim yok boyle sok yaparak belki bira hızlandıririm sonrasında yine aynı sisteme devam edicem ama
Enerjiyi dusurmek Yok yola devam yaa gitmesi lazim bu kiloların ama sen kilolu olarak devam etmek istiyorsan tabi o ayrı ben yarin ayran diyetine basliyorum ve denemekten zarar gelmez diye dusunuyorum cunku haziranin 1 de 80 ni gormem lazım bu gidisle gore bilcegim yok boyle sok yaparak belki bira hızlandıririm sonrasında yine aynı sisteme devam edicem ama
Ayy bende karsız kaliyorum simdi yarın bi olsunda duruma gorw bakarım artik
Bende gecen sene bi ara gitmistim akapuntura bilmiyorum tam olarak ama sanki bana yarari yokmus gibi geldi yani o yedirmemezlik yapmiyor yine kendi iradenle savasiyorsun dimi
100gr vermişim sadece. ama ben bunu hak ettim vermeyip alsaydımda şaşırmayacaktım valla. ama neyse bu hafta yeni bir hafta herşeyi daha sıkı tutarak haftaya daha iyi bir sonuç alabilirim sen ne alemdesin. bu arada bahsettiğin ayran diyetini bulamadım ben.
Aynen bende 10 kilo vermistim sonra bi guzel aldim ben hic bozmadım ama gayet dikkatli bi sekilde devam etmeme ragmen bu hafta sadece 200 gr vermisim yaa cok kotu bi seyhaklısın canım bende 2006 yılında akapunktura gitmiştim aynen dediğin gibi kendi iradenle diyetini ve sporunu yapıyosun o zaman 8 kilo vermiş burakınca iki katını almıştım. canım bende senin gibiydim hala çok farklı dğilim ama biraz farkettim iki beden kadar inceldim önemli olan kararlılık, bir gün diyetini bozsan bile ertesi gün hiç ara vermemişsin gibi devam edebilmek.hepimiz aynı durumdayız yoksa bu kilolar birikmezdi bizde eminim sende başarırsın bir beden incelsen bile moralin yerine gelir .umuyorum istediğin kilolara kavuşur veremezsin diyenleri çatlatırsın
Sanırım cok fazla uyuyorum duzenimi degistiriyorum ve artik erken yatıp erken kalkacagım boyle olmaz ben netice istiyorumm
canım valla benim hakettiğim bir sonuçtu o yüzden senin kadar üzülmedim. bak ne diyeceğim geçenlerde burda bir yerde sporla ilgili bir şeyler okudum. sürekli aynı şekilde spor yapmaya vücut alışıyormuş arada bir yaptığın sporları değiştirmen gerekiyormuş. mesela yürüyorsan koşman. ip atlıyorsan kardiyo çalışman falan. bu değişikliklerde yağ yakımını hızlandırıyormuş. sıkma canını tatlım kimse bize bu serüvenin kolay ve hızlı olacağını söylemedi. azmini kaybetme ve o limonata diyetini de sakıııııııınnnn yapma. ölüm orucundan farkı yok sağlığına mutlaka zararı dokuncak fark etsende etmesende 10 15 gün sadece limonata ile beslenmek akıl işi değil. başka bir diyet bul ama onu yapma. hem bakarsın 2 günlük ayran detoksu hızlandırır kilo vermeni limonata detoksuna gerek kalmaz.
Haklisin cnm bende sonradan kendimi teskin etdim canan karatyi dinledim ve kendime geldim 2 gunluk ayran detok sunu yapYim yine ayni sekde devam edicem duzenli 6uruyus yapmiyorum onu yapicam bakalim dayancam artik
işte benim akıllı arkadaşımbak sen bunları yazınca benimde dikkatimi çekti sen ilk zamanlardaki gibi sporla ilgili bildirim yapmıyorsun. azalttın mı canım sporu. bu da az vermende etken olabilir çünkü
Haklisin cnm bende sonradan kendimi teskin etdim canan karatyi dinledim ve kendime geldim 2 gunluk ayran detok sunu yapYim yine ayni sekde devam edicem duzenli 6uruyus yapmiyorum onu yapicam bakalim dayancam artik
işte benim akıllı arkadaşımbak sen bunları yazınca benimde dikkatimi çekti sen ilk zamanlardaki gibi sporla ilgili bildirim yapmıyorsun. azalttın mı canım sporu. bu da az vermende etken olabilir çünkü
Azaltmadimda sporu yuruyuse cevirmeye basladim o daha yararli oldugunu soyluyor ama arada ikisini birdende yaptigim oluyor ip atlamayi filan biraktim ama devammi etsem
Azaltmadimda sporu yuruyuse cevirmeye basladim o daha yararli oldugunu soyluyor ama arada ikisini birdende yaptigim oluyor ip atlamayi filan biraktim ama devammi etsem
bence de devam et canım çünkü o şekilde spor yaptığında daha çok kilo veriyordun. en azından gözlemlemiş olursun hangi spor sana daha faydalı diye. valla ben şu tembelliğimden bir kurtulsam basit yürüyüşlerle bile haftada yarım kilo rahat veririm gibi. tabi bunu yaparken abur cuburu kesmem lazım.sağolsun eşim hasta ve nazlı olduğu için bir sürü kuru yemiş aldı bugün hiç affetmedik götürdük yine. sanki karşılayacakmış gibi bende kendime "amaaaaaan ne de olsa spor yapıcan" mazeritini uydurunca bugün ipin ucunu kaçırdım. neyse sen yarın şu iki günlük ayran detoksuna bi başla bakalım. etkisini görürsen bende yapmayı düşünüyorum. hem iki gün hemde kahvaltı falan sağlam olunca mantıklı geldi o bana. bu hafta sonu istanbula gitmeyecek olsam bu hafta sonu başlardım ben ona da işte hep bi engel hep bi mazeret
Havvber. bende sana katılmak istiyorum.
Ben 25 yaşında 1.72 boyunda tam 91.3 kiloyum. benim de 1ayda güzelce
hizlica kilo vermem lazım çok denedim ama hiç başarılı olamadım.
Sen bana ben sana destek olalım ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?