BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Enerjiyi dusurmek Yok yola devam yaa gitmesi lazim bu kiloların ama sen kilolu olarak devam etmek istiyorsan tabi o ayrı ben yarin ayran diyetine basliyorum ve denemekten zarar gelmez diye dusunuyorum cunku haziranin 1 de 80 ni gormem lazım bu gidisle gore bilcegim yok boyle sok yaparak belki bira hızlandıririm sonrasında yine aynı sisteme devam edicem ama

Bugun pazar olması hasebiyle kahvaltiyi biraz gec yaptim gerci hep gec yapıyorumm ama klasik kahvaltimdi yine peynir zeytin domates ve omlet ) sanırim onumuzdeki hafta bunlarıda ozleyecegimm

tabi ki de böyle kalmak istemiyoruuuumm bende spor işini çok aksattım yarından itibaren ona tekrar asılıcam. şu ayran diyetini denemeyi bu kadar istiyorsan dene ama sonraki aylarda ve yıllarda kilo vermen yavaşlarsa bir sebebininde bu olduğunu unutma. hazirana kadar daha çok var bence spor ve diyetlede 80 olabilirsin diye düşünüyorum.
neyse sen ayran diyetini dene ve paylaş bakalım benimle neymiş nasıl oluyormuş

Ayy bende karsız kaliyorum simdi yarın bi olsunda duruma gorw bakarım artik

valla canım sen yazdıktan sonra bende baktım hatta eşime de söyledim. yapmayı düşünürsen bende senle beraber yaparım falan dedi:) bende senden haber bekliyorum bi yap bakalım halsizlik vesaire oluyor mu? gerçi iki güncük ve sade ayran olmadığı için çok zorlayacak bir şeymiş gibi gelmedi bana. kahvaltıda zaten hergün yaptığımız kahvaltı. ama ben çalıştığım için hafta sonu ancak yaparım diye düşünüyorum. ben normalde böyle şeylerden uzak duran biriyim ama aklıma soktun valla

He o ayran diyeti baska burdaki forumda baska bi ayran diyeti var cnm 1 haftalik bi ona baksana onda sade ayran var cnm

100gr vermişim sadece. ama ben bunu hak ettim vermeyip alsaydımda şaşırmayacaktım valla. ama neyse bu hafta yeni bir hafta herşeyi daha sıkı tutarak haftaya daha iyi bir sonuç alabilirim sen ne alemdesin. bu arada bahsettiğin ayran diyetini bulamadım ben.

Bende gecen sene bi ara gitmistim akapuntura bilmiyorum tam olarak ama sanki bana yarari yokmus gibi geldi yani o yedirmemezlik yapmiyor yine kendi iradenle savasiyorsun dimi

haklısın canım bende 2006 yılında akapunktura gitmiştim aynen dediğin gibi kendi iradenle diyetini ve sporunu yapıyosun o zaman 8 kilo vermiş burakınca iki katını almıştım. canım bende senin gibiydim hala çok farklı dğilim ama biraz farkettim iki beden kadar inceldim önemli olan kararlılık, bir gün diyetini bozsan bile ertesi gün hiç ara vermemişsin gibi devam edebilmek.hepimiz aynı durumdayız yoksa bu kilolar birikmezdi bizde eminim sende başarırsın bir beden incelsen bile moralin yerine gelir .umuyorum istediğin kilolara kavuşur veremezsin diyenleri çatlatırsın

Ben 200 gr vermisim yaa ; (( ama bu haksızlık okdar dikkate adeletmi bu yaa bu haftada husran hemen diyet degisiklikleri yapiyorum yaa 2 gunluk ayran diyeti yapicam bakalim ne olacak sonra biraz ara verip limonata detoksu yapmayı dusunuyorum

Aynen bende 10 kilo vermistim sonra bi guzel aldim ben hic bozmadım ama gayet dikkatli bi sekilde devam etmeme ragmen bu hafta sadece 200 gr vermisim yaa cok kotu bi sey

Sanırım cok fazla uyuyorum duzenimi degistiriyorum ve artik erken yatıp erken kalkacagım boyle olmaz ben netice istiyorumm

Sanırım cok fazla uyuyorum duzenimi degistiriyorum ve artik erken yatıp erken kalkacagım boyle olmaz ben netice istiyorumm

canım valla benim hakettiğim bir sonuçtu o yüzden senin kadar üzülmedim. bak ne diyeceğim geçenlerde burda bir yerde sporla ilgili bir şeyler okudum. sürekli aynı şekilde spor yapmaya vücut alışıyormuş arada bir yaptığın sporları değiştirmen gerekiyormuş. mesela yürüyorsan koşman. ip atlıyorsan kardiyo çalışman falan. bu değişikliklerde yağ yakımını hızlandırıyormuş. sıkma canını tatlım kimse bize bu serüvenin kolay ve hızlı olacağını söylemedi. azmini kaybetme ve o limonata diyetini de sakıııııııınnnn yapma. ölüm orucundan farkı yok sağlığına mutlaka zararı dokuncak fark etsende etmesende 10 15 gün sadece limonata ile beslenmek akıl işi değil. başka bir diyet bul ama onu yapma. hem bakarsın 2 günlük ayran detoksu hızlandırır kilo vermeni limonata detoksuna gerek kalmaz.

Haklisin cnm bende sonradan kendimi teskin etdim canan karatyi dinledim ve kendime geldim 2 gunluk ayran detok sunu yapYim yine ayni sekde devam edicem duzenli 6uruyus yapmiyorum onu yapicam bakalim dayancam artik

Moral bozukluguyla buyuk bi hata yaptm 3 4 adet cip yedim ve sonra bi an kendime geldm napiyon dedim ayy bi daha ypmiyim oyle bisey

Havvber. bende sana katılmak istiyorum.
Ben 25 yaşında 1.72 boyunda tam 91.3 kiloyum. benim de 1ayda güzelce
hizlica kilo vermem lazım çok denedim ama hiç başarılı olamadım.
Sen bana ben sana destek olalım ne dersin?

Hay hayy ne demek mutlu olurum ne demisler birlikten kuvvet dogar bende suan siki bi diyet icerisindeyim ve vermem gereken 45 kilom var cok uzun bi yol ve yol arkadaslarina ihtiyacimm var seni bizimle olman mutlu eder anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…