bidee bol yuruyus yapalim bakalim eee kizlarr napiyorsunuzzz bakalimm nerelerdesiniztembellik yok dimi
havvber'cim sen bu hafta yeniden bi aşkla bağlandın diyetine bense misafirdi hastalıktı derken iki gündür tam dağıttım. Eee malum dağıtınca tartıdada hemen artı olarak dönmeye başladı kilolar. 2 gündür sporda yapmadım. Ben nasıl yine şevkimi toplucam yaaaaçok canım sıkılıyo bu işe. Sanırım pazartesi 100 gr dahi verememiş olacağım. Tuvalet sorunu desen artık beni çıldırtacak aynen devam ediyor. Pes etmek üzereyim arkadaşım baba bi tokat at
Ben artik hakikaten kilo vermek istiyorum hele mayıs ın sonuna kadar kesin 85 olmak istiyorum 10 kilo daha simdilik basaricammmmmm basarıcammmm
Insallah basladik bakalim neler olacak neticesindeşimdiden kolay gelsin diyorum umarım verirsin karatayla emin ol daha rahat verirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mlerimiz-canan-karatay-8983.html#post29742474
havvbercim nerelerdesin. bıraktın burayı bak zaten çok zor bir hafta geçiriyorum moral bozuklukları hastalıklar derken sen olmayınca iyice salıcam kendimi diye endişeleniyorum. sende hafta sonu tatilimi verdin yoksa kendine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?