BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Bugun tekrar ilk gunku heyecan sardı beni :) yine bi diyet aski gldi icime kalktim yarim saat soporu.u yaptim islerimi bitirince yurudyusede cikayim suyumuda iciyorumm ohh ohhh:) etrafimdakiler zayifladigimi farkediyor bu cok guzel her nekadar ben hic bi sey anlamasamda sade yurumem biraz daha rahatladi mesela agır agır cıktıgım merdivenleri biraz daha tempolu cıka biliyorumm )

Evet ayrıyetden yarım saat yuruyus yaptımmm )
Aksam yemeyinde tavuklu salata ve 2 tane icli kofte yedim vee boyle gune son veriyorumm

45 dk bi yuruyus yapmis bulunmaktayimm ; )) harika bu simdi biraz dinlenme ve spor yapalim birazda bugun buzlu coffee ictim ama sekersiz saniyordum ama seker koyuyorlarmis bi kac yudum ictim sonra biraktim bunyem sekeri unutmus sanırım cok tatli geldi ) bide su kilolardan hemen kurtula bilsemmm kesgemm zayıfladıgım anlayamiyorumya aynada tombisss ben hala duruyor yaa :)

bidee bol yuruyus yapalim bakalim eee kizlarr napiyorsunuzzz bakalimm nerelerdesiniz tembellik yok dimi

havvber'cim sen bu hafta yeniden bi aşkla bağlandın diyetine bense misafirdi hastalıktı derken iki gündür tam dağıttım. Eee malum dağıtınca tartıdada hemen artı olarak dönmeye başladı kilolar. 2 gündür sporda yapmadım. Ben nasıl yine şevkimi toplucam yaaaa çok canım sıkılıyo bu işe. Sanırım pazartesi 100 gr dahi verememiş olacağım. Tuvalet sorunu desen artık beni çıldırtacak aynen devam ediyor. Pes etmek üzereyim arkadaşım baba bi tokat at

Hayir guzelim pes etmek yok kalk ayaga ve yeniden devammm ya zayıflayacaz istediklerimizi alacagız aynada kendimize baktıgımızda gulumsucez en onemlisi esim bizi dahada beyencek mesela esim beni kucagına almak istiyor alıcakk pes etmek yok bu zamana kadar onların hepsini yedik zatenn yeter artık biraz da yeemeyelim bizi mutsuz etmekden baska bi ise yaramıyorlar hadiiiiii kalk ayaga ve devammmmm

Ve ayriyetden cnm ben gecen hafta sade yarin kilo verdim o kdar dikkatime ragmen ama pes etmedim sende etmeyeceksinnnn hadii lutfen zayiflayalimm artik yaa

20 dk sporumuda yaptim aksam yemeyinde 1 kase corba 1 tane dolma ve tavuk salatasi yedin bugun fazla kacirdim sanırım aslinda gecde yaptim aksam yemeyimi misafirlikteydim oyle oldu allahtan gec yatıyorumda yatmadan evvel dinmis olur yediklerimm

Ben artik hakikaten kilo vermek istiyorum hele mayıs ın sonuna kadar kesin 85 olmak istiyorum 10 kilo daha simdilik basaricammmmmm basarıcammmm

Herkeze kocamannnnn gunaydınn :)) klasik bi kahvaltıyla gune basladık bile
Biraz melemen peynir zeytin tamamdır bu is )

Bu arada 1 haftalık sok ayran diyeti var onu yapmayı dusunuyorummm sonra kendi diyetime devam nasıl olur acaba

canım boşver şok diyeti. zamanında çok yapmış biri olarak söylüyorum. 3 5 günde güzel kilo verdiğini düşünüyorsun ama ne yaparsan yap o kiloyu verdiğin süre kadar kısa bir zamanda geri alıyorsun. zaten bu tip diyetleri yapanların yazdıklarına bak. filan zaman yaptığımda şu kadar kilo verdim.eeeee sonra ılınmış geri ama yine yapılacakmış. boşuboşuna metabolizmanı yavaşlatıp bedenini ızdarap içinde bırakma. sonra benim gibi eskiden çabuk kilo verirdim şimdi ne yaparsam yapayım çok zor veriyorum deme. hep dediğimiz gibi yavaş ama emin adımlarla sağlıklı ilerlemek en doğrusu. sabırsız olma bakalıııııımmm

havvbercim nerelerdesin. bıraktın burayı bak zaten çok zor bir hafta geçiriyorum moral bozuklukları hastalıklar derken sen olmayınca iyice salıcam kendimi diye endişeleniyorum. sende hafta sonu tatilimi verdin yoksa kendine :)

Dısarılardaydım oyle oldu biraz evet sok diyet ama sonrasiñda diyete devam edicem yinede alirmiyimki netice normal yemiyecemki

Ben burdayımda asil sen nerelerdesin nasil gidiyorrr

bende buralardayım ama pek iyi gitmiyor benim aslında öyle çok abartıp ipin ucunu kaçırmadım ama günlerdir spor yapmıyorum. bir hayli canım sıkkın bir kaç gündür. yarın içinde kendime izin veriyorum spor açısından. pazartesiden itibaren tekrar başlayacağım. yanlız pazartesi hiç kilo vermemiş olacağım muhtemelen. hatta tartıma göre birazcık almış gibiyim. ama senin yazdıklarını gördükçe pazartesiye enerji depoluyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…