Ne kusuru canım ya :))
Çok teşekkürler artık evdekilerle bunları harmanlayıp bişeyler yapcam. evet haklısın et tüketmek lazım dyetisyenn verdiği listede de öyleydi de işte olmuyor sürekliDün öğlen 1 tabak bulgur pilavı ve 1 tabak taze fasulye yedim çok yedim diye akşam sadece salata yememe rağmen bugün 67.3düm. O yüzden sabah sadece süt içiyorum.
Yeni bir taktik geliştirdim kendme haftada 1 kilo vercem kendimi şartlandırdım haftaya salı 66 olmaya çalışcam ben böyle haftada 1 kilo vercem diye şartlayınca diyelim haftanın dolmasına 3 gün kaldı ve 1 kilo verememişim acayip azimleniyorum spora dadanıyorum ve kaçamak yapmıyorum. Spor olarakda ip atlama ve bacak hareketleri yapcam veee tabikide yürüyüş ya pilates niyeyse istemiyorum artık. Bu sabah 67.3düm haftaya salı 66 olcam inş. :))
Aslinda bir bakildiginda yiyecek cok sey bulunuyor gercekten. Ilk basta onyargiyla baslamistim ben de... Olur mu hic boyle diye ama sonra ne kadar fazla yenilesi Karatay'a uygun sey oldugunu farkedince ben bile sasirdim. Saglikli beslendigimin farkina varmak da isin en guzel tarafi.
Şartlandırmak gerçekten cok faydalı olur bence de. Ozellikle spora agirlik vererek dengelemeye calismak gerçekten cok faydali.