Bu sefer olacak beraber başaralım...

Merhaba canım ben de dedim ya iradesizim ama bunu değiştirmek istiyorum Zayıf günlerimi o kadar özledim ki cuma günü 91,1 ile tekrar başladım bugün misafirlerde gidiyor daha iyi olacak benim için 98,2 idim başladığımda bu kiloya şükrediyorum sabır Lazım sen şu an kaç kilosun bu arada konu sahibi Selin neredesin

canım 88.7 çıkıyorum bugünlerde. rahim ameliyatı geçirdim hormon ilaçları kullanıyorum biraz sıkıntı yapıyo sıkıldıkça dolabın başına gidiyorum ama artık kilo vermem Lazım çünkü Eylül'de tüp bebek tedavisine başlayacağız. yani yine hormon iğneleri kullancam hem nasip olursa hamilelikte de kilo alcam. yeniden 130 kilolara çıkmaktan çok korkuyorum. sen neler yapacaksın Planın var mı?

Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Eylül'e kadar bir ay var Eylül'de 80 filan olsan güzel olur senin için ben de Eylül'e kadar şu bir Ay'ı değerlendirip seksen olsam süper olur inşallah akşamları saat yediden sonra yememeye çalışacağım bakalım bi de stata Yürüyüşe başlamıştım geçen hafta devam edeceğim benim için de bu ay çok önemli ailemin yanına da gitmedim bu yaz evdeyim vermem Lazım Allah hepimize kolaylık versin

Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Eylül'e kadar bir ay var Eylül'de 80 filan olsan güzel olur senin için ben de Eylül'e kadar şu bir Ay'ı değerlendirip seksen olsam süper olur inşallah akşamları saat yediden sonra yememeye çalışacağım bakalım bi de stata Yürüyüşe başlamıştım geçen hafta devam edeceğim benim için de bu ay çok önemli ailemin yanına da gitmedim bu yaz evdeyim vermem Lazım Allah hepimize kolaylık versin

Amin kizlar ama vucut beyin o kadar alismis ki ozellikle biz ev hanimlari icin surekli biseyler atistirmaya surekli oturmaya cok zor oluyor iradeye sahip cikmaya calismak (hala cikamadim da sadece calisiyorum :)) insallah verebilieiz ve 38 40 beden giymek istiyorum

Inşallah canım o Günler'de gelir senin işin bize göre daha kolay 68 kiloymuşsun hedefin ne bilmiyorum ama benim hedefim 60 ve buna tam 31 kilo var sen daha şanslısın beslenme düzenimizi değiştirmemiz lazım

amin Allah Razı olsun canım. bugün evde spora başladım 15 dk sadece. amaç kasları aktif tutmak. uzun zamandır hareketsizim. ben ev işini hareket saymıyorum. Ağustos sonuna doğru tatile çıkcam. nasipse orda bol bol yüzerim havuzda ayrıca hareketler de yapıyorum. daha önce de kilo verirken yüzmeye başlamıştım. verdiğim kilodan daha incelmiş görünüyorum Yüzmek en iyi spor. işte kilo almaktansa gram gram da olsa vermek daha iyi dedim başladım, ya Bismillah!

Olur canım inşallah veririz bu kiloları ben otuz bir yaşındayım 91,1 bugünkü kilom Evliyim iki Çocuğum var ilk hedef şu doksanının Altını görmek ya bi de evde misafir var hiç olmuyor bakalım
Canim birlikte topik mi açsak ben 2 haftadır diyetisyen kontrolünde yapıyorum yakın kilomuz

Canim birlikte topik mi açsak ben 2 haftadır diyetisyen kontrolünde yapıyorum yakın kilomuz
Fark etmez canım ya burdan da devam edebiliriz zaten çok bildirim yapmıyoruz bi de topik sahibi ortada yok önemli olan devam etmek ve kiloları verebilmek sen kaç kilosun ve iki haftada ne kadar verdin spor yaptın mı

Merhaba sselin28 kilo verebilmissindir inşallah daha fazla. merak ettim seni

BIr haftadır evde değildim ev dışında da pek dikkat edemedim bugün tartıldım 90,4 bir türlü doksanın altına düşemedim bu hafta kaçamaksız dikkat edeceğim bakalım inşallah siz ne durumdasınız

Ben hafta icinde 66.5 olmustum ama 3 gundur dikkat edemiyorum ama insallah bu hafta verecem aslinda Ben abur cuburu biraksam bir haftada eminim 2_3 Kilo verebilirim cunku gecen sene bu zamanlar sadece bir haftada 67 den 63 e dusmustum sonra tatile gittik bir ay icinde ayni kiloyu tekrar aldim ve sekeri tatliyi birakmadigim icin hala o kilolarla bas ediyorum

Ş
Aynen canım tam dikkat edebilsekbir haftada en az iki kilo gider inşallah bu haftadan çok umutluyum

Birakmak istemiyorum bu sefer hani surekli olmasada dikkat etmeye calisiyorum bu haftada yarin boya yapicaz salida halilari yikamayi dusunuyorum dikkat etmeye calisacam lutfen desteginizi esirgemeyin ozellikle ogunlerde birbirimizi uyaralim

Birakmak istemiyorum bu sefer hani surekli olmasada dikkat etmeye calisiyorum bu haftada yarin boya yapicaz salida halilari yikamayi dusunuyorum dikkat etmeye calisacam lutfen desteginizi esirgemeyin ozellikle ogunlerde birbirimizi uyaralim
bu hafta çok işin varmış kolay gelsin ben de geçen hafta halıları yıkadım ben de bu sefer bırakmayacağım bakalım ne zaman hedefime ulaşırım ben bu hafta şunu deneyeceğim akşam yediden sonra yemeyeceğim ekmeği de çok azaltacağım bakalım işe yarayacak mı

Slm kizceler biseyin farkina vardim ve paylasmak istedim Ben tabaga nekadar yiyecegimi koyunca mesala pulavdan 3 kasik salatadan 5 kasik gibi farkettim daha az yiyorum ve koydugum yiyecekle doyuyorum ama tembellik yapip acik sundan acik bundan yiyeyim diye oturdugum masadan dunyalari yeyip yine doymuyorum haa bir de az su icersen cok yemek yiyorsun bu arada 65 i gordum cok sukur

Tebrikler bugramazan söylediğin şeyi bende kahvaltıda denemiştim işe yarıyor ve insan daha çok yediğini zannediyor ve doyuyor tabaklarımızı her öğün ayırmalıyız bir sonraki hedefim 85 inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…