Merhaba arkadaşlar uzun süre giremedim öğretmenim ve Ramazan ve karne haftası çok yoğundu. Dün diyetisyen randevum vardı 14 günde tam 5kilo 600 gr vermişim 137.5 ile başladım biliyorsunuz be şu an 128.3 23-24 gün gibi bir sürede toplam 9.2 kilo verdim. Herşey çok güzel olacak inş.[/QUOTEMerhaba canım maşallah çok güzel vermişsin ben Ramazan dolayısıyla ara verdim programıma Ramazan'dan sonra devam edeceğim bakalım bende öğretmenim bebekle Seminere gidiyorum yorucu oluyor birazda Kafamı rahat bırakmak istiyorum çok stres mi Yaptım takıldı kaldı kilom 92 lerdeyim Ramazan sonu şu doksanları bi görseydim hayırlısıyla
Merhaba canım Hoşgeldin inşallah bu sefer başarırız Allah hepimize kolaylık versinMerhaba bende sizinle beraber zayıflamak istiyorum bu sefer çok kararlıyım inşallah boyum 164 kilom 102 herkese sabır diliyorum
Inşallah devamı geliraslında ben 1 hafta önce başladım dikkat etmeye foruma yeni katıldım. 1 haftada 3,5 kg gitti bile önemli olan devamını getirebilmek.
Merhaba en son 28 haziranda yazmışsın çok merak ettim güncel durumunu. İnşallah daha da zayıflamışsındır. Herkes istediği kiloya insin sağlıklı bi ömür geçirsin.Merhaba arkadaşlar uzun süre giremedim öğretmenim ve Ramazan ve karne haftası çok yoğundu. Dün diyetisyen randevum vardı 14 günde tam 5kilo 600 gr vermişim 137.5 ile başladım biliyorsunuz be şu an 128.3 23-24 gün gibi bir sürede toplam 9.2 kilo verdim. Herşey çok güzel olacak inş.
Ben de aynı durumdayım bi türlü moda giremiyorum bugün tartıldım 91,1 idim ilk hedefime bile ulaşamadım daha ama olsun diyorum şu ana kadar yedi kilo verdim amA çok uzun bir sürede devam etmek zorundayım bu topikler öyle devamı gelmiyor malesef sıkı bir diyet arkadaşına ihtiyacım var ama bulamadımGünaydın ben buralardayım ama artık kimse bir şey yazmıyor diye bende hiç girmiyordum.Diyetisyenin 2. ay listesine hiç uyamadım çünkü sabah kalkma saatim falan değişti akşam yemeklerimin saati değişti yani ben tatildeyken yapamıyormuşum bunu anladım.İnşallah eylülde okullar açılınca eski düzene mecburen döneceğim ve diyete devam edeceğim.Ama yinede biraz dikkat ediyorum biraz önce tartıldım 73.3 geldim ki bu bile benim için çok büyük bir başarı.
merhabalar kızlar bende üç aya yakındır kilo vermeye çalışıyorum ama sadece beş kilo verebildim başladığımda 98,2 idim bugün 93,3 çıktım çok iradesizim o kadar spor Yaptım ama yediklerim hep fazla geldi hikayeni okudum çok azimli Olduğunu hissettim bu sebeple bende sizinle daha kararlı devam etmek istiyorum inşallah vereceğiz bu kiloları
benim de ihtiyacım var bir yol arkadaşına ne dersin ?Ben de aynı durumdayım bi türlü moda giremiyorum bugün tartıldım 91,1 idim ilk hedefime bile ulaşamadım daha ama olsun diyorum şu ana kadar yedi kilo verdim amA çok uzun bir sürede devam etmek zorundayım bu topikler öyle devamı gelmiyor malesef sıkı bir diyet arkadaşına ihtiyacım var ama bulamadım
Olur canım inşallah veririz bu kiloları ben otuz bir yaşındayım 91,1 bugünkü kilom Evliyim iki Çocuğum var ilk hedef şu doksanının Altını görmek ya bi de evde misafir var hiç olmuyor bakalımbenim de ihtiyacım var bir yol arkadaşına ne dersin ?
Slm kizlar bende 10 Kilo vermek istiyorum suan 68 kiloyum iki cocugum var ve heryerim sarkmis durumda kendime soz veriyorum ama bu sozleri yemek masasinda unutuyorum destege ihtiyacim var
merhaba. bende başlayıp başlayıp bırakıyorum ama bu daha kötü çünkü vücut Direnç geliştiriyor. bugün proteinlerimi kuşandım ve Bismillah dedim bakalım.. konu sahibini merak ettim. S sselin28 canım bende 132 kg görmüş biriyim. ameliyat oldum kilo verdim ama geri kilo almaya başladım. şimdi yeniden başladım hadi gel birbirimizi gazlayalımIradeli olmak Lazım canım ben de çok iradesizim sanırım çok aç kalmamamız Lazım ki listemize uyalım çok vahim bir kilon yok ama herkesin kendine göre hele yazın şu kilolar çekilmez oluyor sıcaktan cuma tartı günümÜz olsun hafta hafta bildirim yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?