- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
8 9 gündür aynı yerden evetSurekli ayni yerden mi geliyor ses? Bir de ne kadar suredir bu ses geliyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 9 gündür aynı yerden evetSurekli ayni yerden mi geliyor ses? Bir de ne kadar suredir bu ses geliyor?
Vertigo mu:) ay bana yazdınız sandım:)Sizin vertigonuz var buyuk ihtimal. Bir doktora gorunun.
Ya bu kazıma sesi gibi ne olduğunu da bulamadık
Bizim duvarda yapacaklardı onlardaPolisi ara
Kazı yapmasınlar geçen haberde izledim
Define avcılar
Bizim duvarda yapacaklardı onlarda
Ne o zamanBizim duvarda yapacaklardı onlarda
Teşekkür ederim cnm alt kata sorduk hiç duymadık dedi üst katta yok üst katta sanki bişey varda bizim duvardan geliyor gibiÇok uzun sayfa yazılmış ama bende nacizane öneride bulunmak isterim.Bu sorun ile ilgili apartman ile görüşüp bir öneri bulsaniz..Belediye vs ekipler gelip bir kontrol etseler..Özel cihazlarla hayvan ise sesini bile yükseltip duyabilirler.Boyle bir durum benimde başıma gelmişti fakat daha değişik bir durumla apartmanda her kat hemen hemen her gece sekerek düşen bilye sesi duyuyordu..Birden ne oldu ise bıçak gibi kesildi.Yoksa bizde belediyeye basvuracaktik.
Klozetinizi kapalı tutun.Lagim fareleri cok ilginctir ki her kata lağım yoluyla cikabiliyorlar..Bir köye gittiğimde alaturka tuvalete kazık soktuklarını görmüştüm niye diye sorduğumda fare çıkıyor demişlerdi.Ki evin 3. Katıydı.Havalandirmaya acik camınız varsa kesinlikle kapatın sineklikleri bile yiyorlar giriyorlar.
Umarım kısa sürede cozersiniz problemi çok can sıkıcı
Ne ne ozaman cnmNe o zaman![]()
Ya valla herhlde öyle yapcam sinir ediyo insanı sert bir şekilde vurdum yok devam ediyo halaBen olsam dayanamaz kazardim o duvarin ses gelen yerini. Olmadi sonra alci siva yaparsiniz.
Ses ne sesi o zaman diyorumNe ne ozaman cnm
Teşekkür ederim cnm alt kata sorduk hiç duymadık dedi üst katta yok üst katta sanki bişey varda bizim duvardan geliyor gibi
Afedersiniz ama zatenn cin diyen yok burada ben burdaa konu açmışım bilen arkadaşlarda sağolsunlar cvb veriyo bende sesi hala duyduğumda buraya yazarak rahatlıyorum tek olduğum için sizi geriyosa konuya girmeyebilirsinizSes ne sesi o zaman diyorum
Bunca fikir değilse?
Cinler değil ya
Tövbe tövbe
Tekrar yüklüyorum hemenFarklı bir hayvanda olabilir..
Üst katın bir kontrol edilmesi gerekiyor gibi.Belki de evden çıkarken bir yerleri açık bırakıp gitmiş olabilir kadin böylece bir hayvan girmiştir.
İnsanın aklına her düşünce geliyor ama sonuc yok.
Videoyu dinleyemedim silinmiş![]()
Afedersiniz ama zatenn cin diyen yok burada ben burdaa konu açmışım bilen arkadaşlarda sağolsunlar cvb veriyo bende sesi hala duyduğumda buraya yazarak rahatlıyorum tek olduğum için sizi geriyosa konuya girmeyebilirsiniz
Ben olsam dayanamaz kazardim o duvarin ses gelen yerini. Olmadi sonra alci siva yaparsiniz.