- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
Bilsem sanırım bende burada konu açıp sormazdımHayır
Merak ediyorum sadece
O değil bu değil
Ne sesi o zaman diyorum ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilsem sanırım bende burada konu açıp sormazdımHayır
Merak ediyorum sadece
O değil bu değil
Ne sesi o zaman diyorum ?
Bilsem sanırım bende burada konu açıp sormazdım
Yok ya. Aslinda feci korkarim haşerattan falan. Ama boyle surekli olunca dayanamazdim artik. Ne olacaksa ilsun. Surekli o sesle yasayamam. Kafayi yerim zira. Ben de odada en ufak bi ses duysam daha sabaha kadar uyuyamam. Kafamda turlu senaryolar dönerColin çok korkusuzsun![]()
Aynı bu sesten mi cnm videoyu yükledimbi muhendis sitesinde de sormuslar onlar da demis ki ozellikle eski binalarda kalorifer demirleri metal olup ducar icinden gecirilirmus o da cok soguk havada genlesip bu sesi cikarirmis
Maalesef işte bu ses çıldırtacak beni galibaDuydum şimdi
Maalesef işte bu ses çıldırtacak beni galiba
Kapi gicirtisi gibi geliyor. Gercekten bir isim koymak zor bu sese.Çok tekrarlayici bir ses yani hayvan değil gibi Allah Allah..Çok ilginç ya ..
Teşekkürler cnm son çare deldirmek sanırım onun içinde eşimi beklycem2 ay boyunca uğraştım bende benimde tavandan geliyordu kazıma kemirme tarzı sesler,yeni evlerde tavana yapılan ledli havuzlar varya onun içine girmiş sanırım birde yavrulamış kimseyi inandıramadım. Şu satılan yapışlanlarla 5 tane yakaladık birde üremişler yani. Birde fare pastalarından koymuştum onlarıda kemirip yemişlerdi düşünün. Yani zehirlenip ölenlerde vardır. Sayısını tahmin etmek bile istemiyorum. Evimde sıfır daire yani
Ama duvar içinde naparsınız bilmiyorum ben o zaman ilaçlama şirketiyle görüşmüştüm tavana ilaç sıktıracaktım açıklıklardan. Sizde o sesin geldiği yere yakın biyerden duvara ufak bir delik açıp zehiri oradan mı sıktırsanız acaba. Hep aynı yerden geliyor ses diyorsunuz belkide sıkışıp kalmıştır. Bana kimse inanmamıştı tavanda fare var deyince bol bol video çekip ses kaydı yapın.
Birde kedilerin kulakları çok hassas benim kedim fare tavanın neresinde yürüse koşup aşağıdan tam o noktaya bakıyordu. Bir kedi misafir edebilirseniz birkaç gün yerini tam olarak belli eder fareyse eğer.
Size kolaylıklar diliyorum,biliyorum çok sinir bozucu bir durum.
Kapi gicirtisi gibi geliyor. Gercekten bir isim koymak zor bu sese.
Bunu konuyu açtığım gün kaydetmiştim şimdi yine aynı ses ama bu kadar yüksek değilAyy mümkün değil uyuyamam ben bu sesten
Aynen öyle ya strese girdim bişey delip çıkacak ordan heran diyeKapi gicirtisi gibi geliyor. Gercekten bir isim koymak zor bu sese.
Bunu konuyu açtığım gün kaydetmiştim şimdi yine aynı ses ama bu kadar yüksek değil
Yok ya duvarın arka tarafı zaten bizim koridor:)Ya valla gece gece dert edindim kendime.
Yan tarafta acaba bina varda oradan mi geliyor ses halı felan dokuyor gibiler... .d.d
Steteskop hiç aklıma gelmemişti de nerden bulabilirim ki daha iyi anlaşılırdı o aman galibaayni bu sesi tarif etmisler cogu yerde fare ya da bocek oldugunu ve ancak bocek ilaci ya da ilaclama sirketiyle gorusulmesi gerektigini ifade etmisler hatta birisi steteskop edinil o bolgeyi daha iyi dinleyebilirsiniz demis