Bu sesten kafayı yiyeceğim

Sesi şimdi dinleme imkanı buldum,bu ses fare kemirme sesine hiç benzemiyor. Bir hayvanın çıkarabileceği bir seste değil gibi çünkü çok tekdüze ve kendini tekrarlıyor. Uzun zaman önce okumuştum eski binalarda duvar içinden geçen tesisat boruları metal olduğundan genleşme ve büzüşme sonucu bu tarz sesler çıkarırlarmış. Hatta kimi evlerde misket yuvarlanırmış gibi ses bile yaptıkları olurmuş.
Yerinde bir benzetme olur mu bilmem ama sanki paslı bir vidayı yerinden sökmek için habire döndürürsün ya bir aletle o tarz bir ses gibi. Bence siz bu videoyla bir tesisatçıya gidip birde ona dinletin bu videoyu
Ah keşke öyle olsa valla çok sevinirim sorduk bir kaç kişiye de tam anlamıyolar mı ne kafamız karıştı

Gerçekten çok çok rahatsız edici bir ses.
Çoktan pılımıı pırtımı toplayıp çıkmıştım o evden .
Devam ederse eğer taşının bence.
Ya birde ben hayvan sesine benzetemedim pek sanki kapı gıcırtısı gibi ...
Şuan taşınma gibi durumumuzda yokki cnm keşke olsa anında çıkardım

Ya napcan steteskop falan. Kaz gitsin duvari. Neyse cikar ortaya.

Soğuktan genleşme olayı oda içerisinde kalan duvarlarda değil de sokağa yani dışarı bakan duvarlarda olur..
Bu ses daha çok tahtayı andıran bir ses gibi..

O duvarda herhangi bir tesisat borusu falan var mi? Elektrik borularinin bile icine bisey girmis olabilir.

Ah keşke öyle olsa valla çok sevinirim sorduk bir kaç kişiye de tam anlamıyolar mı ne kafamız karıştı
yani ne bileyim şöyle düşünün fare kemiriyorsa eğer sürekli aynı yeri kemirmez değil mi,duvarda tuğla var,tuğlaları tutturmak için çimento var,elektrik tesisatının kabloları var. Hepsi aynı yoğunlukta değiller. Ses değişir en azından. Bu ses çok tekdüze. Çok emin ve kesin konuşmayı sevmem ama bu sesi bir hayvanın çıkardığını hiç sanmıyorum

Ya bizim bildiğimiz yok oraan boru falan geçmiyomuş öyle demişlerdi
O zmanz orda birsey olma ihtimali cok dusuk. Sesin yerini yanlis hissediyor olmayasiniz? Yani duvara nerden birsey girecek ki? Esinin evde oldugu bi gun kazin duvari. Boyle bu sesle yasanmaz ki. Kafa yedirtir insana. Tam cildirmalik yani.

yani ne bileyim şöyle düşünün fare kemiriyorsa eğer sürekli aynı yeri kemirmez değil mi,duvarda tuğla var,tuğlaları tutturmak için çimento var,elektrik tesisatının kabloları var. Hepsi aynı yoğunlukta değiller. Ses değişir en azından. Bu ses çok tekdüze. Çok emin ve kesin konuşmayı sevmem ama bu sesi bir hayvanın çıkardığını hiç sanmıyorum
Ya bende öyle düşündüm fare olsa hareketli olur ama 8 9 gündür hep aynı yerde oluyo sağ sol duvarda da olmuyo

O zmanz orda birsey olma ihtimali cok dusuk. Sesin yerini yanlis hissediyor olmayasiniz? Yani duvara nerden birsey girecek ki? Esinin evde oldugu bi gun kazin duvari. Boyle bu sesle yasanmaz ki. Kafa yedirtir insana. Tam cildirmalik yani.
Yani söyle diyim tavana yerinden ses geliyo bende kafayı yiyorum artık valla buraya yazıyorum korkumu yenmek için en azından

Üst kata bir girilebilse her şey çözülür gibi geliyor bana aslında bir çok teori üretebiliyorum ama hep aynı yerden sesin gelmesi çürütüyor..

Back
X