Bu tembellik nasil geçer

Ay Allah muhafaza o geçici bisey değil diye biliyorum ve yediklerine sürekli dikkat edilmesi lazm
Diskida degisiyo diye biliyorum diskim normal
Gaita kültür testiyle anlaşılıyor. Arada iplik gibi pamukçuklar görüyorsanız şüphelenenin

Bnde bu konuda çok şikayetçiyim hep uyumak istiyorum yalnız olmadiğima sevindim ,

Kan testi yaptırdım aç karnına hem şeker hastası mıyım hem de insulin direncim var mı diye. Ona göre ilaç verdiler, fazla şekerli ve hamur işi yemiyorum. Çok dinç hissediyorum. Yukarıda demişler belki vitamin eksiktir diye, o da olabilir. Bir insan sürekli yorgun olamaz, uykusu gelemez, ya bir fiziksel ya da psikolojik rahatsızlığınız var. Boş bir gününüzde bir randevu alın, tüm değerlerinize baktırın. Temiz çıkarsa kendinizi ruhani yönden temizleyin. Erkenden uyuyun, vücut en güzel uykuyu saat gece 3 olmadan alıyor, sonrasında uyumak biraz faydasız kalıyor. Geçmiş olsun :)

Ben de oyleydim. Cocuk olunca geciyor canısı mesela artik 3 4 saatlik uykuyla ayakta kalip temizlik ve yemek yapip bir de cocukla ilgilenebiliyorum. Benden beklenmeyecek bir performansti mesela bu Tembelligimi ozluyorum. Tadini cikart

D vitamini ve b12 nize baktırın.dönemsel değilse vücudunuzda bir eksiklik vardır

bir sürü belirtisi olabiliyor çok alakasız yerlerde bile. googlelarsanız görürsünüz belirtileri
3.5 sene önce bağırsaklarımda görünmüştü ama doktor herkeste bulunan bi mantar dedi miktarı normal demişti
Icime kurt düşürdünüz
Belirtilerinde
Mide bulantısı
Şişkinlik, kabızlık veya ishal.
Kronik yorgunluk.
Egzama veya kızarıklık gibi cilt sorunları
Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları
Sinirlilik ve ruh hali değişimleri.
Anksiyete veya depresyon.
Eklem ağrısı

Yazıyo ama bnde bitek yorgunluk ve ruh hali değişikliği var ve buda çoğu insanda olabiliyo
Bide tirnagmda mantar var
Sağlık ocaginda yaparlarmi kültür testi?

Sağlık ocağı yeterli gelmez hatta devlet hastaneleri bile düzgün test yapmıyor iyi bir yer bulun, evet normal florada var. Aşırı arttığında sorun yaratıyor. Mesela antibiyotik yararlı bakterileri de öldürüyor ve candida meydanı boş bulunca çoğalıyor da çoğalıyor.

Evet biliyorum zamanında cok araştırmıştın
Antibiyotik kullanmıyorum 2 senede 1 kutu belki kullanmismdir
Çok tedirgin oldm inşaAllah yoktur
Ama olsa 3 senede biyerden kendini belli ederdi diye düşünüyorum bilmiyorum inşaAllah yoktur

H holly_molly sizin nerenizde var bu mantar? Ve nezmandir var canm
bu sadece sindirim sistemi boyunca oluyor ama vücudun diğer yerlerindekini besliyormuş. meseela vajinal mantar varsa antibiyotikle fitille kısa süreli çözüm oluyor bağırsaklardaki çözülmezse tekrar ediyor. ben ilk ağzımda farkettim uyandığımda ağzımın içi yapış yapış ve susuz kalmış oluyordu tükürük testi yaptım ama gaitada bir şey çıkmadı. şimdi üni hastanesine gidicem çünkü bir sürü şikayetim var. cildim bozuldu, saçlarım dökülüyor, kronik kansızlığın sebebi de buymuş. değerlerimi yükseltsem de bir ay sonra yine düşüyor. skolyozum var ve dizlerimde kütürdemeler oluyor daha yaşım 26. 6 aydır farkettim kendimde öncesi de vardır mutlaka

Bıraksanız 7/24 uyurum
Üzerimde hep bi uyuşukluk tembellik var hiçbişey yapasım gelmiyo içimden
Böyle olan varmi aranızda nasil geçer bu uyuşukluk
Bende çok uyusugum ama bir his gelsij 3 günde yapacağım işi yaparım bir günde ama o his gelene kadar

Anladm canm tükürügm normal benim sabah ağzım kuru olmuyo
Kan değerimde cok iyi 15
Ay icim cok huzursuz oldu
InşaAllah yoktur ne bilim yorgunluktan başka belirtm yok

Her iste bi hayır vardır konuyu actm siz bunu yazdnz ama inşaAllah yoktur

Bende çok uyusugum ama bir his gelsij 3 günde yapacağım işi yaparım bir günde ama o his gelene kadar

Bende öyleyim bi elimi katarsam heryeri yapıyorum ama dedğiniz gibi is eli katmakta

Avatarım tam ben cok hoşuma gidiyo

Türkiye de yapılan bir test değil bende yaptırıcam biraz pahalı malesef para biriktiriyorum 2700 tl falan yurtdışında bakılıyor gaita örneği gönderiyorsunuz

Çekirdeklerini ayırmaya üşendigi karpuz yemeyen bir yakınım var :) kan değerlerinize baktırın elbette ama bazı insanlarda tembel oluyor yapı itibariyle.

Türkiye de yapılan bir test değil bende yaptırıcam biraz pahalı malesef para biriktiriyorum 2700 tl falan yurtdışında bakılıyor gaita örneği gönderiyorsunuz
2700mu bence turkiyedede yaparlar kazıklamayın okadar
Ne gibi şikayetleriniz Var? Merak ettm

2700mu bence turkiyedede yaparlar kazıklamayın okadar
Ne gibi şikayetleriniz Var? Merak ettm
Malesef yok türkiyede gaita testi yapılıyor ama candida ayrıntılı testi yok 4 yıldır olsa bu kadar insan bilirdik yani araştırırsanız göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…