- 20 Ocak 2019
- 211
- 49
- 18
Gaita kültür testiyle anlaşılıyor. Arada iplik gibi pamukçuklar görüyorsanız şüpheleneninAy Allah muhafaza o geçici bisey değil diye biliyorum ve yediklerine sürekli dikkat edilmesi lazm
Diskida degisiyo diye biliyorum diskim normal
Sizdedemi var?Gaita kültür testiyle anlaşılıyor. Arada iplik gibi pamukçuklar görüyorsanız şüphelenenin
bir sürü belirtisi olabiliyor çok alakasız yerlerde bile. googlelarsanız görürsünüz belirtileriSizdedemi var?
Başka ne gibi skntilar kendini gösteriyo?
3.5 sene önce bağırsaklarımda görünmüştü ama doktor herkeste bulunan bi mantar dedi miktarı normal demiştibir sürü belirtisi olabiliyor çok alakasız yerlerde bile. googlelarsanız görürsünüz belirtileri
Sağlık ocağı yeterli gelmez hatta devlet hastaneleri bile düzgün test yapmıyor iyi bir yer bulun, evet normal florada var. Aşırı arttığında sorun yaratıyor. Mesela antibiyotik yararlı bakterileri de öldürüyor ve candida meydanı boş bulunca çoğalıyor da çoğalıyor.3.5 sene önce bağırsaklarımda görünmüştü ama doktor herkeste bulunan bi mantar dedi miktarı normal demişti
Icime kurt düşürdünüz
Belirtilerinde
Mide bulantısı
Şişkinlik, kabızlık veya ishal.
Kronik yorgunluk.
Egzama veya kızarıklık gibi cilt sorunları
Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları
Sinirlilik ve ruh hali değişimleri.
Anksiyete veya depresyon.
Eklem ağrısı
Yazıyo ama bnde bitek yorgunluk ve ruh hali değişikliği var ve buda çoğu insanda olabiliyo
Bide tirnagmda mantar var
Sağlık ocaginda yaparlarmi kültür testi?
Evet biliyorum zamanında cok araştırmıştınSağlık ocağı yeterli gelmez hatta devlet hastaneleri bile düzgün test yapmıyor iyi bir yer bulun, evet normal florada var. Aşırı arttığında sorun yaratıyor. Mesela antibiyotik yararlı bakterileri de öldürüyor ve candida meydanı boş bulunca çoğalıyor da çoğalıyor.
Evet biliyorum zamanında cok araştırmıştın
Antibiyotik kullanmıyorum 2 senede 1 kutu belki kullanmismdir
Çok tedirgin oldm inşaAllah yoktur
Ama olsa 3 senede biyerden kendini belli ederdi diye düşünüyorum bilmiyorum inşaAllah yoktur
bu sadece sindirim sistemi boyunca oluyor ama vücudun diğer yerlerindekini besliyormuş. meseela vajinal mantar varsa antibiyotikle fitille kısa süreli çözüm oluyor bağırsaklardaki çözülmezse tekrar ediyor. ben ilk ağzımda farkettim uyandığımda ağzımın içi yapış yapış ve susuz kalmış oluyordu tükürük testi yaptım ama gaitada bir şey çıkmadı. şimdi üni hastanesine gidicem çünkü bir sürü şikayetim var. cildim bozuldu, saçlarım dökülüyor, kronik kansızlığın sebebi de buymuş. değerlerimi yükseltsem de bir ay sonra yine düşüyor. skolyozum var ve dizlerimde kütürdemeler oluyor daha yaşım 26. 6 aydır farkettim kendimde öncesi de vardır mutlakaH holly_molly sizin nerenizde var bu mantar? Ve nezmandir var canm
Bende çok uyusugum ama bir his gelsij 3 günde yapacağım işi yaparım bir günde ama o his gelene kadarBıraksanız 7/24 uyurum
Üzerimde hep bi uyuşukluk tembellik var hiçbişey yapasım gelmiyo içimden
Böyle olan varmi aranızda nasil geçer bu uyuşukluk
Anladm canm tükürügm normal benim sabah ağzım kuru olmuyobu sadece sindirim sistemi boyunca oluyor ama vücudun diğer yerlerindekini besliyormuş. meseela vajinal mantar varsa antibiyotikle fitille kısa süreli çözüm oluyor bağırsaklardaki çözülmezse tekrar ediyor. ben ilk ağzımda farkettim uyandığımda ağzımın içi yapış yapış ve susuz kalmış oluyordu tükürük testi yaptım ama gaitada bir şey çıkmadı. şimdi üni hastanesine gidicem çünkü bir sürü şikayetim var. cildim bozuldu, saçlarım dökülüyor, kronik kansızlığın sebebi de buymuş. değerlerimi yükseltsem de bir ay sonra yine düşüyor. skolyozum var ve dizlerimde kütürdemeler oluyor daha yaşım 26. 6 aydır farkettim kendimde öncesi de vardır mutlaka
Bende öyleyim bi elimi katarsam heryeri yapıyorum ama dedğiniz gibi is eli katmaktaBende çok uyusugum ama bir his gelsij 3 günde yapacağım işi yaparım bir günde ama o his gelene kadar
Türkiye de yapılan bir test değil bende yaptırıcam biraz pahalı malesef para biriktiriyorum 2700 tl falan yurtdışında bakılıyor gaita örneği gönderiyorsunuz3.5 sene önce bağırsaklarımda görünmüştü ama doktor herkeste bulunan bi mantar dedi miktarı normal demişti
Icime kurt düşürdünüz
Belirtilerinde
Mide bulantısı
Şişkinlik, kabızlık veya ishal.
Kronik yorgunluk.
Egzama veya kızarıklık gibi cilt sorunları
Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları
Sinirlilik ve ruh hali değişimleri.
Anksiyete veya depresyon.
Eklem ağrısı
Yazıyo ama bnde bitek yorgunluk ve ruh hali değişikliği var ve buda çoğu insanda olabiliyo
Bide tirnagmda mantar var
Sağlık ocaginda yaparlarmi kültür testi?
2700muTürkiye de yapılan bir test değil bende yaptırıcam biraz pahalı malesef para biriktiriyorum 2700 tl falan yurtdışında bakılıyor gaita örneği gönderiyorsunuz
Malesef yok türkiyede gaita testi yapılıyor ama candida ayrıntılı testi yok 4 yıldır olsa bu kadar insan bilirdik yani araştırırsanız göreceksiniz2700mubence turkiyedede yaparlar kazıklamayın okadar
Ne gibi şikayetleriniz Var? Merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?