- 15 Eylül 2025
- 49
- 15
- 3
- 20
- Konu Sahibi merakligezgin
-
Yaşın da birşey yok bunu takıntı yapacak Karalar bağlayacak bişey de yok canım esasen. Mesleğin elinde kariyer planlaman harika belli ki. Bu bir eksiklik değil. Her nasip vaktine esirdir derler vakti değil demek ki. Zorlama arama illa olsun diye diretme düşünme. Eminim çok da güzelsindir24 yaşındayım yeni atanmış bir doktorum bu zamana kadar hayatımda gerçekten beğendiğim 3 4 kişi oldu onlar da beni istemedi ya da sevgilisi filan vardı ya da reddetti.Buna üzülmek ne kadar mantıklı ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmamasına üzülüyorum. Sevmek sevilmek herkesin hakkı ben beğendiklerime yaklaştım beğendiğimi belli ettim ama onlar beni beğenmedi. Küçüklükten beri çirkin olmamla dalga geçtiler. Ben de genelde kendimi derslere verdim ders çalıştım ama dışarıda sevilen beğenilen birilerini görünce üzülüyorum. Birilerinin Nisan evlilik haberini aldığımda hiç yasayamayacakmis gibi hissediyorum sanki hakkım değilmiş gibi hissediyorum.Acikcasi flort etmeyi ilişki yaşamayı da bilmiyorum .Gerçekten etkilenmedigim ciddi düşünmediğim biriyle olamam sanırım. Çoğunun bu devirde sadık ve dürüst olmadığının farkındayım. Bundan sonra belki meslegimden dolayı isteyen çok olur ama ben sevip sevilecegim beni ben olarak seven birini istiyorum. Benim geçmişim temiz olduğu için geçmişi temiz birini isterim ama şu devirde herkes ondan ona geçiyor. Amaç cinsellik takılma filan şu an .herkesin hayatına saygı duyuyorum ama bana uymuyor bu tarz yaşam.Gercekten beni seven sevebilecegim temiz birini bulacahima inanmıyorum.
Haklısınız açıkçası çok da takılacak bir şey değil toplumdaki çoğu insan şu an benim sahip olduğum mesleği istiyor ama yine de sevmek sevilmek de bir ihtiyaç yine de bazen insan sevilmek istiyor ama anladığım kadarıyla o sevgiyi icte bulmadan dışta da bulamıyorsunYaşın da birşey yok bunu takıntı yapacak Karalar bağlayacak bişey de yok canım esasen. Mesleğin elinde kariyer planlaman harika belli ki. Bu bir eksiklik değil. Her nasip vaktine esirdir derler vakti değil demek ki. Zorlama arama illa olsun diye diretme düşünme. Eminim çok da güzelsindirbu bir eksiklik değil canım. Meslekten dolayı isteyenleri de anlayacak durumda olduğunu düşünüyorum. Bu düşüncelerin sebebi özgüven eksikliğin mi bilmiyorum ama bir ilişkiye ihtiyaç duymana gerek tek başına şu an için en doğru insanı bekleyebilirsin beklerden yaşamdan tat almaya bakmalısın
Görücü usulü sizin için daha uygun olacaktır bu şartlarda. Çevrenizdeki büyüklere evlenmek istediğinizi söyleyin onlar hallederler.24 yaşındayım yeni atanmış bir doktorum bu zamana kadar hayatımda gerçekten beğendiğim 3 4 kişi oldu onlar da beni istemedi ya da sevgilisi filan vardı ya da reddetti.Buna üzülmek ne kadar mantıklı ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmamasına üzülüyorum. Sevmek sevilmek herkesin hakkı ben beğendiklerime yaklaştım beğendiğimi belli ettim ama onlar beni beğenmedi. Küçüklükten beri çirkin olmamla dalga geçtiler. Ben de genelde kendimi derslere verdim ders çalıştım ama dışarıda sevilen beğenilen birilerini görünce üzülüyorum. Birilerinin Nisan evlilik haberini aldığımda hiç yasayamayacakmis gibi hissediyorum sanki hakkım değilmiş gibi hissediyorum.Acikcasi flort etmeyi ilişki yaşamayı da bilmiyorum .Gerçekten etkilenmedigim ciddi düşünmediğim biriyle olamam sanırım. Çoğunun bu devirde sadık ve dürüst olmadığının farkındayım. Bundan sonra belki meslegimden dolayı isteyen çok olur ama ben sevip sevilecegim beni ben olarak seven birini istiyorum. Benim geçmişim temiz olduğu için geçmişi temiz birini isterim ama şu devirde herkes ondan ona geçiyor. Amaç cinsellik takılma filan şu an .herkesin hayatına saygı duyuyorum ama bana uymuyor bu tarz yaşam.Gercekten beni seven sevebilecegim temiz birini bulacahima inanmıyorum.
Evlenmek istemiyorum hemen daha yeni atandim sanirim biraz hayati gormek gerek görücü usulüne de sıcak bakmıyorum pek sadece sevmek sevilmek istiyorum gerçekten etkilendiğim ciddi düşündüğüm biri olursa görüşmek isterim onu da evlilik öncesi olarak 1 2 sene tanırım heraldeGörücü usulü sizin için daha uygun olacaktır bu şartlarda. Çevrenizdeki büyüklere evlenmek istediğinizi söyleyin onlar hallederler.
Bence öyle değil. İçte bulamadığın sevgiyi dışarda ararsan bulamazsın doğru sen eksik yanlarının üstüne gitme kendine güvendiğin tam olan yanlarının üzerine git. Sevmek ya da sevilmek tabi ki bir ihtiyaç ama yanlış zaman yanlış insanla olursa çok bir kıymeti kalmiyorHaklısınız açıkçası çok da takılacak bir şey değil toplumdaki çoğu insan şu an benim sahip olduğum mesleği istiyor ama yine de sevmek sevilmek de bir ihtiyaç yine de bazen insan sevilmek istiyor ama anladığım kadarıyla o sevgiyi icte bulmadan dışta da bulamıyorsun
Siz bu dünyada varsanız mutlaka bir karşılığınız vardır. Alemde numune olma ihtimaliniz yok. O yüzden enseyi karartmayın, ailenize falan konuyu açmayın. Yaşınız genç, beklemeye devam edin. Evet hormonlar sıkıştırıyor, insanın sevgili istediği en civcivli yaşlardasınız anlıyorum. Mutlaka bir denginiz vardır, umutlu olun24 yaşındayım yeni atanmış bir doktorum bu zamana kadar hayatımda gerçekten beğendiğim 3 4 kişi oldu onlar da beni istemedi ya da sevgilisi filan vardı ya da reddetti.Buna üzülmek ne kadar mantıklı ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmamasına üzülüyorum. Sevmek sevilmek herkesin hakkı ben beğendiklerime yaklaştım beğendiğimi belli ettim ama onlar beni beğenmedi. Küçüklükten beri çirkin olmamla dalga geçtiler. Ben de genelde kendimi derslere verdim ders çalıştım ama dışarıda sevilen beğenilen birilerini görünce üzülüyorum. Birilerinin Nisan evlilik haberini aldığımda hiç yasayamayacakmis gibi hissediyorum sanki hakkım değilmiş gibi hissediyorum.Acikcasi flort etmeyi ilişki yaşamayı da bilmiyorum .Gerçekten etkilenmedigim ciddi düşünmediğim biriyle olamam sanırım. Çoğunun bu devirde sadık ve dürüst olmadığının farkındayım. Bundan sonra belki meslegimden dolayı isteyen çok olur ama ben sevip sevilecegim beni ben olarak seven birini istiyorum. Benim geçmişim temiz olduğu için geçmişi temiz birini isterim ama şu devirde herkes ondan ona geçiyor. Amaç cinsellik takılma filan şu an .herkesin hayatına saygı duyuyorum ama bana uymuyor bu tarz yaşam.Gercekten beni seven sevebilecegim temiz birini bulacahima inanmıyorum.
Onda da insanlar sevip seviliyor. Öyle bodoslama evliliğe dalmıyorlar ki.Evlenmek istemiyorum hemen daha yeni atandim sanirim biraz hayati gormek gerek görücü usulüne de sıcak bakmıyorum pek sadece sevmek sevilmek istiyorum gerçekten etkilendiğim ciddi düşündüğüm biri olursa görüşmek isterim onu da evlilik öncesi olarak 1 2 sene tanırım heralde
Ben zaten kendim bulmak istiyorum görücü usulüne sıcak bakmıyorum sadece bu zamana kadar olmadığı için üzülüyorum çünkü bu zamana kadar olmaması pek normal değil günümüz şartlarında hiç sevgilisi olmamış eline kiz eli değmemiş biri aramıyorum sevgilisi olmuş gezmiş tozmus olabilir öpme sarılma vs ama cinsellik konusunu evliliğe saklayan bir erkek arıyorum çünkü bazı şeylerin evliliğe özel olduğunu düşünüyorum bu benim görüşüm farklı dusunene saygı duyarımOnda da insanlar sevip seviliyor. Öyle bodoslama evliliğe dalmıyorlar ki.
Bugün burası karnım doysun ama pastam da dursun diyen kızların konularıyla doldu. Yaşam tarzınız ve istekleriniz birbirini tutmuyor. Kendim bulamıyorum ama görücü de istemem. 24 yaşında kadınım ama karşımdaki yaklaşık 30 yaş civarındaki adamlardan liseli ilişkisi yaşamasını bekliyorum. Üstelik bu adam eline kadın eli değmemiş bir adam olsun istiyorum.
Böyle biri var mıdır, muhakkak bir yerlerde vardır. Ama onlar da sizin istediğiniz gibi yıllarca parklarda gezmeli, kafelerde çay içmeli ilişki istemezler. Kısa sürede evlilik isterler.
Önce sen kendini sev kendine değer ver gerisi gelir zaten.24 yaşındayım yeni atanmış bir doktorum bu zamana kadar hayatımda gerçekten beğendiğim 3 4 kişi oldu onlar da beni istemedi ya da sevgilisi filan vardı ya da reddetti.Buna üzülmek ne kadar mantıklı ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmamasına üzülüyorum. Sevmek sevilmek herkesin hakkı ben beğendiklerime yaklaştım beğendiğimi belli ettim ama onlar beni beğenmedi. Küçüklükten beri çirkin olmamla dalga geçtiler. Ben de genelde kendimi derslere verdim ders çalıştım ama dışarıda sevilen beğenilen birilerini görünce üzülüyorum. Birilerinin Nisan evlilik haberini aldığımda hiç yasayamayacakmis gibi hissediyorum sanki hakkım değilmiş gibi hissediyorum.Acikcasi flort etmeyi ilişki yaşamayı da bilmiyorum .Gerçekten etkilenmedigim ciddi düşünmediğim biriyle olamam sanırım. Çoğunun bu devirde sadık ve dürüst olmadığının farkındayım. Bundan sonra belki meslegimden dolayı isteyen çok olur ama ben sevip sevilecegim beni ben olarak seven birini istiyorum. Benim geçmişim temiz olduğu için geçmişi temiz birini isterim ama şu devirde herkes ondan ona geçiyor. Amaç cinsellik takılma filan şu an .herkesin hayatına saygı duyuyorum ama bana uymuyor bu tarz yaşam.Gercekten beni seven sevebilecegim temiz birini bulacahima inanmıyorum.
İşte yaşıtınız ve hiç sevişmemiş bir erkek ancak tabuları olan muhafazakar bir erkek olur. Onlar da sizin istediğiniz gibi bir ilişki yaşamaya çok yanaşmaz.Ben zaten kendim bulmak istiyorum görücü usulüne sıcak bakmıyorum sadece bu zamana kadar olmadığı için üzülüyorum çünkü bu zamana kadar olmaması pek normal değil günümüz şartlarında hiç sevgilisi olmamış eline kiz eli değmemiş biri aramıyorum sevgilisi olmuş gezmiş tozmus olabilir öpme sarılma vs ama cinsellik konusunu evliliğe saklayan bir erkek arıyorum çünkü bazı şeylerin evliliğe özel olduğunu düşünüyorum bu benim görüşüm farklı dusunene saygı duyarım
Sağ olun içimi çok rahatlattinizİşte yaşıtınız ve hiç sevişmemiş bir erkek ancak tabuları olan muhafazakar bir erkek olur. Onlar da sizin istediğiniz gibi bir ilişki yaşamaya çok yanaşmaz.
Biraz gerçeklerle yüzleşmeniz gerek.Sağ olun içimi çok rahatlattiniz
Bu kişisel bir görüş kimse seks yaptığı için kirli değildir ama ben kendi tercihim olarak bu zamana kadar kendimi tuttum karşımda da bunu evliliğe saklayan birini istemek en doğal hakkım isteyen yapar istemeyen yapmaz bulabilir miyim bilmiyorum ama baskalariyla fiziksel temas yaşayan birinin bana dokunmasını istemem her erkek ister cinselligi o yaşta ama isteyen kendini tutabilir ama yaşayana da saygım var benim görüşüm böyle kendi eşim içinBi insan seks yaptı diye kirlenmiyor bence tam tersi tuhaf karşımda yetişkin bi adam olacak seks yapmamış olacak performansı sağlığı şüpheye düşürür ki çok konu var. Çevremde dindar erkek muhafazakar erkek dolu ki ennn uç seviyeden sıradanına. erkekleri seks yapıyor flört ediyor hata olduğunu da kabul ediyorlar. örnek çok yakınım kuzeniz 30larda 2 uzmanlık yaptı doktor gerçekten müslüman muhafazakar ama zina yapıyordu flört ediyordu. gitti 20lerinin başında tesettürlü eğitimli ama doktor olmayan güzel sıcakkanlı bi kızla evlendi. Yemediği halt kalmayan muhafazakar olmayan abim de muhafazakar bi kızla evlendi. Kriterin varsa gerçekten zor 3 4 kişi kalıyor. Muhafazakar kız arkadaşlarım var tesettürlü mesela gerçekten muhafazakar girdiği yerler bulundukları çevre yaşamları. Onlarda seks yaptı gençlik hatası deyip yollarına bakıp kendileri gibi erkekler evlendiler. Bu kişisel bi durum yani uzak durdun çok mu iyi oldu sevilmedin şımartılmadın o ateşi hissetmedin şimdi kim bilir ne zaman gelecek başına
Bence hayal kuruyorsun bilmiyorum gönlüne göre biri çıksın karşına tabii ama bana kalırsa bu yarın doların 20 tl olmasıyla aynı ihtimal varsada sosyal açıdan kötü yeteneksiz çirkin bakımsız bi erkektir. Devir değişti ki eskilerden duyuyorum köyde inek otlatmaya diye gidip fingirderlermiş onlar bile durmamış. Senin durumunda görüşüne uygun ortamda bulunup görücü evlenmek mantıklı. Ki sevgilin olmamış flörtün olmamış tutmak zorunda kalmışsın hani çok da zor değilBu kişisel bir görüş kimse seks yaptığı için kirli değildir ama ben kendi tercihim olarak bu zamana kadar kendimi tuttum karşımda da bunu evliliğe saklayan birini istemek en doğal hakkım isteyen yapar istemeyen yapmaz bulabilir miyim bilmiyorum ama baskalariyla fiziksel temas yaşayan birinin bana dokunmasını istemem her erkek ister cinselligi o yaşta ama isteyen kendini tutabilir ama yaşayana da saygım var benim görüşüm böyle kendi eşim için
Bu kişisel bir görüş kimse seks yaptığı için kirli değildir ama ben kendi tercihim olarak bu zamana kadar kendimi tuttum karşımda da bunu evliliğe saklayan birini istemek en doğal hakkım isteyen yapar istemeyen yapmaz bulabilir miyim bilmiyorum ama baskalariyla fiziksel temas yaşayan birinin bana dokunmasını istemem her erkek ister cinselligi o yaşta ama isteyen kendini tutabilir ama yaşayana da saygım var benim görüşüm böyle kendi eşim için
Farkındayım bulma ihtimalim çok düşük bir erkegi istiyorum bulabilecek miyim onu da zaman gösterecek ki bulsam bile hiçbir zaman geçmişini tam bilemeyeceğim insaAllah Allah benim gibi birini çıkarır karşımaBence hayal kuruyorsun bilmiyorum gönlüne göre biri çıksın karşına tabii ama bana kalırsa bu yarın doların 20 tl olmasıyla aynı ihtimal varsada sosyal açıdan kötü yeteneksiz çirkin bakımsız bi erkektir. Devir değişti ki eskilerden duyuyorum köyde inek otlatmaya diye gidip fingirderlermiş onlar bile durmamış. Senin durumunda görüşüne uygun ortamda bulunup görücü evlenmek mantıklı. Ki sevgilin olmamış flörtün olmamış tutmak zorunda kalmışsın hani çok da zor değil
Mesela karşına sana ilgi gösteren biri çıksa bunu hiç hissetmedin bu hissi bilmiyorsun gerçekten istemem mi diyeceksin dürüst ol. Evlenelim dese yok sen kirlisin mi diyeceksinFarkındayım bulma ihtimalim çok düşük bir erkegi istiyorum bulabilecek miyim onu da zaman gösterecek ki bulsam bile hiçbir zaman geçmişini tam bilemeyeceğim insaAllah Allah benim gibi birini çıkarır karşıma
İsteseydim yine yapardım sevgili olmadan sosyal medyadan filan bulmak çok kolay ama ben bunu özel goruyorum genciz hepimizin arzuları oluyorBence hayal kuruyorsun bilmiyorum gönlüne göre biri çıksın karşına tabii ama bana kalırsa bu yarın doların 20 tl olmasıyla aynı ihtimal varsada sosyal açıdan kötü yeteneksiz çirkin bakımsız bi erkektir. Devir değişti ki eskilerden duyuyorum köyde inek otlatmaya diye gidip fingirderlermiş onlar bile durmamış. Senin durumunda görüşüne uygun ortamda bulunup görücü evlenmek mantıklı. Ki sevgilin olmamış flörtün olmamış tutmak zorunda kalmışsın hani çok da zor değil
Yahu ondan bahsetmiyorum kiİsteseydim yine yapardım sevgili olmadan sosyal medyadan filan bulmak çok kolay ama ben bunu özel goruyorum genciz hepimizin arzuları oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?