Bu zamana kadar hiç sevilmedim

Niye iki uç? Her önüne gelenle sevişmek ve hiç sevişmemek dışında başka seçenekler de var.

Yani karşına biri çıkacak, bu kadar sevgiye ilgiye açken sana sevgisini verecek sen de daha önce eski sevgilisiyle sevişmiş diye olmaz diyeceksin? Mantıklı mı sence? Ya da inandırıcı mı?

Bazı insanlar, insanları hep aynı zihniyette kalacak zannediyorlar bence o yüzden bu tarz düşünceler oluşuyor.şimdi 20 yaşında ortamdan ortama koşarsın.30 yaşında evlenip aile babası ya da anası olabilirsin.her yaşta niye aynı hayatı yaşayalım?insan doğası bu şekilde değil ki.1 senede bile insan nasıl değişiyor.

Bu saydığın özellikler haricindekiler bâkir kalsaydı ilişki yaşayabilen erkek kalmazdı ortada.vur deyince öldürmüşsün yani.bir şekilde herkese denk geliyor.denk gelmeyen uç nokta bence.

Bu saydığın özellikler haricindekiler bâkir kalsaydı ilişki yaşayabilen erkek kalmazdı ortada.vur deyince öldürmüşsün yani.bir şekilde herkese denk geliyor.denk gelmeyen uç nokta bence.
Benim için önemli kriterlerdi herkesin seçimi farklı böyle olmayanla evlenmeyi bırak flört etmezdim

Haklısın valla.karı koca arası bozuk olup çok sık seks yapmayan çiftlerde de tutturuyorlar adam ihtiyacını illaki başka şekilde karşılıyorlar diye.neymişmiş hiçbir erkek o kadar zaman beklemezmiş.vajinismuslu bir sürü kadın yazıyor kocam senelerce beni bekledi destek oldu diye hanımlar ona da inanmıyor.neymişmiş o kendi işine çoktan bakmıştırmış.yok inandıramıyorsun.sanki bütün erkekler de film yıldızı ya hemen yedekte birileri bekliyor.kadinlar yapmadan duruyor da erkekler niye duramıyormuş arkadaş.neymişmiş onların boşalması lazımmış.arkadaş koskoca dünyada hiç mi düzenli cinsel hayatı olmayan erkek yok.kimi asker yıllarca göreve gidiyor, kimi kadın bulamıyor, kimi başka işte aylarca çalışıyor.gerçi ona da eskorta gidiyordur falan diyorlar.ne sanıyor bizimkiler bu erkekleri bilmem.

Son düzenleme:
Nereden biliyorsun ki eskorta gidip tecrübe edindikleriini? Gelip sana mı anlatıyorlar? Şimdi ben çevremdeki erkeklerden hiç öyle birşey duymadım desem eee sana mı söyleyecekler diyeceksin? Eee sana mı söylediler diyorum ben de hem biri muhafazakarsa niye eskorta gitsin.o daha rezil bir davranış sevgili bulmaktan.illa yapacaksa kız arkadaş bulur.eskortla yapınca daha az günah olmuyor ki.hatta fuhuşa destek olmak kat kat daha günah islamda.

Doktor hanım terapi almanızı öneririm
Bu yaşa gelip de romantik ilişki içinde olmamış olmanız, bir takım korkularınızın göstergesi olabilir

Beğenilmeyecek biri olduğunuzu hiç düşünmüyorum
Siz uzak ya da çekinik durup kendi kendinizi sabote ediyor olabilirsiniz

Aşk çok güzel bir şey sizi bilinçdışınızda engelleyen her neyse kurtulun ve yaşayın

Kac yasinda tanistiniz ki hem inanmiyordun hem esin oyleymis
Babalarımız biririni tanıyordu çocukken 1 2 kere gördüm. Ben 7 o 8 ortaokulda aynı dershanedeydik. Aynı liseye düştük o zamandan beri beraberiz

Sordum söylediler. Başka soru?

Hiç başkasıyla nasıl olurdu diye düşünmedin mi?
İstesem olurdu üniversitede ayrıldık bi ara başkası da oldu ama zor sıfırdan tanı et. Gayet memnunum bitmedi sevgim farklı yöne evrildi seviliyorum değer görüyorum kaç sene oldu hala aynı heyecan hatta 40 günlük bebeğimiz var onu baba olarak görünce hiç pişman olmadım ara ara sorun yaşıyoruz çözülüyor. Bigün biterse sevgimiz heyecanımız ayrılırız ki ben şımarığım ve zor bi karakterim var

Çok aldım aslında bir türlü care bulamadım

Çok aldım aslında bir türlü care bulamadım
Aslında seciciyim de herkesi beğenmiyorum begendiklerimle de olmadı ben de kustum hayata

Ben kendimden örnek vermedim bu yüzden ama evet yaşadım. Zaten şuan hayatınızda biri yok kimseden ilgi görmedim diyorsun biri karşına çıkmamış sınanmamışsın kendi doğrularınla.
Orası doğru ama yine de evliligi beklemek isterdim çok sevsem bile heralde ama yine de insanız haklılık payınız da var ama ben zinaya bulasmadım umarim da bulaşmam karşıma da ona göre biri gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…