- 11 Aralık 2018
- 42.971
- 266.861
- 598
- Konu Sahibi merakligezgin
-
Niye iki uç? Her önüne gelenle sevişmek ve hiç sevişmemek dışında başka seçenekler de var.İsteyen insan kendini tutabilir ben her önüne gelenle yapanı doğru bulmuyorum saygı duyuyorum ama insaAllah bana öyle biri gelmez cinsellik sevdiğine ozel olmalı bence benim aradığım adam da gerçekten sevdiğiyle evlenip yapmak ister bulmak çok zor farkındayım ama böyle biri istiyorum başkalarının oralarina buralarina dokunan bana dokunmasın zinaya bulaşan birini gerçekten istemiyorum ki asiti dindar geri kafalı değilim ama bu benim için hassas bir konu herkesin düşüncesi kendine
Bazı insanlar, insanları hep aynı zihniyette kalacak zannediyorlar bence o yüzden bu tarz düşünceler oluşuyor.şimdi 20 yaşında ortamdan ortama koşarsın.30 yaşında evlenip aile babası ya da anası olabilirsin.her yaşta niye aynı hayatı yaşayalım?insan doğası bu şekilde değil ki.1 senede bile insan nasıl değişiyor.Geçmişi temiz konusuna hiç mi hiç takılmadim inanın.Fakat bir derdi olan erkek temiz kalmış olabilir .Bunu gozardi etmeyin .Bazen temiz temiz diye tuzağa düşüyor kadınlar bir bakıyor adam tertemiz çünkü cinsellik istemiyor öyle .Senede iki falan.Ben sevgilisi olup ayrılan kadın yada erkeği pis gecmisli görmüyorum.Önune gelenle takılmış kısmını bilemem fakat prensesini bekleyen de çok matahtir diyemem
Bu saydığın özellikler haricindekiler bâkir kalsaydı ilişki yaşayabilen erkek kalmazdı ortada.vur deyince öldürmüşsün yani.Çevrem sadece onlardan ibaret değil karışık her kesimden görüşten insan tanıyorum ve evet aynı düşüncedeyim hala 25 30 yaşında bi erkek seks yapmamışsa tercih edilmemiştir istisnalar kaideyi bozmuyo. Sen erkek misin de alındın burada onları savunuyorsun konu sahibi muhafazakar aradığı için söyledim bu insanlar siyasi görüşüne kadar muhafazakar ama böyle yaşıyorlar. Bi erkek yakışıklı güçlü parası olacak sosyal becerisi yüksek olacak ve ben kendimi evliliğe saklayayım diyecek gerçekten kaç erkek vardır böyle yoktur demiyorum vardır ama kaç tane?
Benim için önemli kriterlerdi herkesin seçimi farklı böyle olmayanla evlenmeyi bırak flört etmezdimBu saydığın özellikler haricindekiler bâkir kalsaydı ilişki yaşayabilen erkek kalmazdı ortada.vur deyince öldürmüşsün yani.bir şekilde herkese denk geliyor.denk gelmeyen uç nokta bence.
Haklısın valla.karı koca arası bozuk olup çok sık seks yapmayan çiftlerde de tutturuyorlar adam ihtiyacını illaki başka şekilde karşılıyorlar diye.neymişmiş hiçbir erkek o kadar zaman beklemezmiş.vajinismuslu bir sürü kadın yazıyor kocam senelerce beni bekledi destek oldu diye hanımlar ona da inanmıyor.neymişmiş o kendi işine çoktan bakmıştırmış.yok inandıramıyorsun.sanki bütün erkekler de film yıldızı ya hemen yedekte birileri bekliyor.kadinlar yapmadan duruyor da erkekler niye duramıyormuş arkadaş.neymişmiş onların boşalması lazımmış.arkadaş koskoca dünyada hiç mi düzenli cinsel hayatı olmayan erkek yok.kimi asker yıllarca göreve gidiyor, kimi kadın bulamıyor, kimi başka işte aylarca çalışıyor.gerçi ona da eskorta gidiyordur falan diyorlar.ne sanıyor bizimkiler bu erkekleri bilmem.Aysenazcim, guzel kardesim bak ben sadece yapilan genellemeleri elestirdim, herkes sevismiyo kardesim abartmayin genellemeyin . Bunu diyorum sadece. Konu sahibine de umut olsun diye yazdim. Oyle bi yazmis ki millet sanki sevismeyen anormal gibi.
Degil kardesim. Sevisen kadar sevismeyen de var. 'Hayir herkes sevisiyo' diye benle inatlasip duruyo bir iki kisi.Tamam hadi kabul herkes sevisiyo. Yani nedir bu herkesi kendi fikrini illa da ikna etme cabasi anlamadim. Benim etrafimda evlilige saklayan cok kisi var diyorum, onlar da genel eve gidiyodur diyolar Valla sizle ugrasilmaz, pes ettim, havlu attim, tamam herkes sevisiyo, sevismeyeni dovuyolar
Nereden biliyorsun ki eskorta gidip tecrübe edindikleriini? Gelip sana mı anlatıyorlar? Şimdi ben çevremdeki erkeklerden hiç öyle birşey duymadım desem eee sana mı söyleyecekler diyeceksin? Eee sana mı söylediler diyorum ben deSize her şeyi açık ve ayrıntılı yazmak gerek, onu anladım. Ancak o kadar vakit ayırasım yok.
Hani ülkede genel evler, eskortluk müessesesi falan var ya. Özellikle muhafazakar erkekler oralarda ediniyor tecrübelerini.
Hormonlarımız yaklaşık 12-14 yaş arası devreye giriyor. Bunu 10-15 sene baskılanmak için bir şeyden korkuyor, bir şeye inanıyor olmak gerek. Duygusal bağı sevgililerimizle de kuruyoruz zaten.
Kac yasinda tanistiniz ki hem inanmiyordun hem esin oyleymisHayırlı olsun hasar kayıtsız kocan benimki de gözünü benimle açtı ne yapalım ama bu adamı 30da tanısaydım bakir olsaydı bü oturur şüpheye düşerdim
Babalarımız biririni tanıyordu çocukken 1 2 kere gördüm. Ben 7 o 8 ortaokulda aynı dershanedeydik. Aynı liseye düştük o zamandan beri beraberizKac yasinda tanistiniz ki hem inanmiyordun hem esin oyleymis
Sordum söylediler. Başka soru?Nereden biliyorsun ki eskorta gidip tecrübe edindikleriini? Gelip sana mı anlatıyorlar? Şimdi ben çevremdeki erkeklerden hiç öyle birşey duymadım desem eee sana mı söyleyecekler diyeceksin? Eee sana mı söylediler diyorum ben dehem biri muhafazakarsa niye eskorta gitsin.o daha rezil bir davranış sevgili bulmaktan.illa yapacaksa kız arkadaş bulur.eskortla yapınca daha az günah olmuyor ki.hatta fuhuşa destek olmak kat kat daha günah islamda.
Hiç başkasıyla nasıl olurdu diye düşünmedin mi?Babalarımız biririni tanıyordu çocukken 1 2 kere gördüm. Ben 7 o 8 ortaokulda aynı dershanedeydik. Aynı liseye düştük o zamandan beri beraberiz
İstesem olurdu üniversitede ayrıldık bi ara başkası da oldu ama zor sıfırdan tanı et. Gayet memnunum bitmedi sevgim farklı yöne evrildi seviliyorum değer görüyorum kaç sene oldu hala aynı heyecan hatta 40 günlük bebeğimiz var onu baba olarak görünce hiç pişman olmadım ara ara sorun yaşıyoruz çözülüyor. Bigün biterse sevgimiz heyecanımız ayrılırız ki ben şımarığım ve zor bi karakterim varHiç başkasıyla nasıl olurdu diye düşünmedin mi?
Çok aldım aslında bir türlü care bulamadımDoktor hanım terapi almanızı öneririm
Bu yaşa gelip de romantik ilişki içinde olmamış olmanız, bir takım korkularınızın göstergesi olabilir
Beğenilmeyecek biri olduğunuzu hiç düşünmüyorum
Siz uzak ya da çekinik durup kendi kendinizi sabote ediyor olabilirsiniz
Aşk çok güzel bir şeysizi bilinçdışınızda engelleyen her neyse kurtulun ve yaşayın
Çok aldım aslında bir türlü care bulamadım
Aslında seciciyim de herkesi beğenmiyorum begendiklerimle de olmadı ben de kustum hayataDoktor hanım terapi almanızı öneririm
Bu yaşa gelip de romantik ilişki içinde olmamış olmanız, bir takım korkularınızın göstergesi olabilir
Beğenilmeyecek biri olduğunuzu hiç düşünmüyorum
Siz uzak ya da çekinik durup kendi kendinizi sabote ediyor olabilirsiniz
Aşk çok güzel bir şeysizi bilinçdışınızda engelleyen her neyse kurtulun ve yaşayın
Orası doğru ama yine de evliligi beklemek isterdim çok sevsem bile heralde ama yine de insanız haklılık payınız da var ama ben zinaya bulasmadım umarim da bulaşmam karşıma da ona göre biri gelirBen kendimden örnek vermedim bu yüzden ama evet yaşadım. Zaten şuan hayatınızda biri yok kimseden ilgi görmedim diyorsun biri karşına çıkmamış sınanmamışsın kendi doğrularınla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?