- 1 Mart 2014
- 698
- 1.467
- 313
- Konu Sahibi merakligezgin
-
Bi tanıdıgim erkekler var gorsen dibin düşerBence hayal kuruyorsun bilmiyorum gönlüne göre biri çıksın karşına tabii ama bana kalırsa bu yarın doların 20 tl olmasıyla aynı ihtimal varsada sosyal açıdan kötü yeteneksiz çirkin bakımsız bi erkektir. Devir değişti ki eskilerden duyuyorum köyde inek otlatmaya diye gidip fingirderlermiş onlar bile durmamış. Senin durumunda görüşüne uygun ortamda bulunup görücü evlenmek mantıklı. Ki sevgilin olmamış flörtün olmamış tutmak zorunda kalmışsın hani çok da zor değil
Kızlar sevişiyor demedik zaten. Gerçi onlar da genelde zarım dursun gerisi olabilir diye takılıyor.Kardeşim Allah aşkına sen bakma bu yorumlara. Herkes kendi çevresine göre değerlendiriyor. Bu tarz erkeklerin olduğu ortamlardaki kadinlar sanki tüm erkekler böyleymiş gibi yorumluyo. Hiç de öyle değil. Benim etrafımda/tanidigim bir sürü normal seviyeli cinsellik de cinsellik diye tutturmayan erkek doluAynı senin gibi evlilik sonrasına saklayan çok erkek var. Hic de yukarıdaki yorumlar gibi 'tutucu, muhafazakar' vs değiller. Sadece tutucu olanlar kendini evliliğe saklıyor fikri nereden türedi bilmiyorum. Dediğim gibi girdiğin ortamlarla çok alakalı bir durum.
Benim tanıdığım bir erkek akrabam var. Önüne gelenle takılır. Sonra da 'evlenecek kız yok' herkes onla bunla yatiyo vs diye söylenir. Ona da aynı şeyi demiştim. Kendin onla bunla yatan kızların ortamlarından çıkmadığın için tüm kızları öyle zannediyorsun. Ama benim arkadaş çevremin yüzde 90i kendini evlilikten sonraya saklayan kızlarla dolu. Hiç de öyle tutucu oldukları için değil. Uzayda yasmiyoya bu kızlar. Saçma salak ortamlara görmedikleri için o göremiyor sadece.
Kardeş koca bir paragraf erkeklerden bahsetmişim. Oraları atlayıp kızlarla ilgili verdiğim örneğe mi takıldın. Ayrıca 'kızlar sevisiyor demedik zaten' nasil bir arguman. Erkekler kendi aralarında sevisiyolar heraldeKızlar sevişiyor demedik zaten. Gerçi onlar da genelde zarım dursun gerisi olabilir diye takılıyor.
Okuduğunuzu süzgeçten geçirip anlamadan karşı arguman sunuyorsunuz. Cinsellik diye tutturur demedim, yaşamamış olanını zor bulursun dedim. Bir insanın aileden gelen tabuları yoksa niye 30 yaşına kadar cinsellikten kendini men etsin? Aileden gelen tabuları olanlar da muhafazakar kesimdir. Muhafazakar deyince 5 vakit namazında başı kapalı insanlar falan anlıyorsunuz sanırım. Çevrenizin muhafazakar olmadığını iddia etmenizi buna bağladım.
Diploman çakma değil degilmiHer zaman öyle olmuyor maalesef bu zamana kadar hep iyi niyetli fedakar oldum ne pek arkadaşım var ne sevilen bir insanım ne sevgilim oldu
Size her şeyi açık ve ayrıntılı yazmak gerek, onu anladım. Ancak o kadar vakit ayırasım yok.Kardeş koca bir paragraf erkeklerden bahsetmişim. Oraları atlayıp kızlarla ilgili verdiğim örneğe mi takıldın. Ayrıca 'kızlar sevisiyor demedik zaten' nasil bir arguman. Erkekler kendi aralarında sevisiyolar heraldeOna da saygımız var da neyse...
Bir insanın aileden gelme tabuları olmasa da kendini evliliğe saklayabilir. Çünkü sevismek hayvansal fiziksel bir ihtiyaç olmasının yanısıra insanı bir bağ kurma amacı da vardır. Her seviştiğin kişiyle bir bağ kurarsın. Ve birden fazla insanla bağ kurmak istemeyebilir insan. Sadece hayatımı geçireceğim kadınla bağ kurmak istiyorum diyebilir. Coook var böyle erkek. Dediğim gibi sadece girdiğin ortamlara bağlı o erkeklerle tanışma ihtimalin.
Allah'ım bu nasıl genelleme yaSize her şeyi açık ve ayrıntılı yazmak gerek, onu anladım. Ancak o kadar vakit ayırasım yok.
Hani ülkede genel evler, eskortluk müessesesi falan var ya. Özellikle muhafazakar erkekler oralarda ediniyor tecrübelerini.
Hormonlarımız yaklaşık 12-14 yaş arası devreye giriyor. Bunu 10-15 sene baskılanmak için bir şeyden korkuyor, bir şeye inanıyor olmak gerek. Duygusal bağı sevgililerimizle de kuruyoruz zaten.
Anca oluyor valla canım.diğer insanlar da dizi dizi bulmuyor ki.onlara da ömrü hayatında bir kere denk geliyor onu da zaten sosyal medyaya koya koya, anlata anlata bir hâl oluyorlar.o işler günümüzde kolay değil maalesef.insanlar çok bireysel takılıyor, sosyal çekinceler çok fazla.ama insanların neredeyse tamamı bulduğuna göre sen de bulursun elbet.güzelsin değilsin bilemem tabi ama bu işler zaten ona bakmıyor.çevrenden de görüyorsundur.tamamen kısmet.Haklısınız açıkçası çok da takılacak bir şey değil toplumdaki çoğu insan şu an benim sahip olduğum mesleği istiyor ama yine de sevmek sevilmek de bir ihtiyaç yine de bazen insan sevilmek istiyor ama anladığım kadarıyla o sevgiyi icte bulmadan dışta da bulamıyorsun
Öncelikle tebrik ederim. Daha çok gençsiniz ama. Ben eşimle 25 yaşında tanıştım, öncesinde görüştüklerim oldu ama ben gerçekten sevilmeyi eşimden öğrendim. Hayata yeni atılmışsınız, zamanla sizi gerçekten siz olduğunuz için sevecek insan çıkacaktır karşınıza. Öyle insanlar var gerçekten.24 yaşındayım yeni atanmış bir doktorum bu zamana kadar hayatımda gerçekten beğendiğim 3 4 kişi oldu onlar da beni istemedi ya da sevgilisi filan vardı ya da reddetti.Buna üzülmek ne kadar mantıklı ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmamasına üzülüyorum. Sevmek sevilmek herkesin hakkı ben beğendiklerime yaklaştım beğendiğimi belli ettim ama onlar beni beğenmedi. Küçüklükten beri çirkin olmamla dalga geçtiler. Ben de genelde kendimi derslere verdim ders çalıştım ama dışarıda sevilen beğenilen birilerini görünce üzülüyorum. Birilerinin Nisan evlilik haberini aldığımda hiç yasayamayacakmis gibi hissediyorum sanki hakkım değilmiş gibi hissediyorum.Acikcasi flort etmeyi ilişki yaşamayı da bilmiyorum .Gerçekten etkilenmedigim ciddi düşünmediğim biriyle olamam sanırım. Çoğunun bu devirde sadık ve dürüst olmadığının farkındayım. Bundan sonra belki meslegimden dolayı isteyen çok olur ama ben sevip sevilecegim beni ben olarak seven birini istiyorum. Benim geçmişim temiz olduğu için geçmişi temiz birini isterim ama şu devirde herkes ondan ona geçiyor. Amaç cinsellik takılma filan şu an .herkesin hayatına saygı duyuyorum ama bana uymuyor bu tarz yaşam.Gercekten beni seven sevebilecegim temiz birini bulacahima inanmıyorum.
Erkeklerin (ya da kadınların) muhafazakar olmadan kendini evliliğe sakladığına inandıysan boğaz köprüsünü de kandırıp satabilirler dikkat etKardeş koca bir paragraf erkeklerden bahsetmişim. Oraları atlayıp kızlarla ilgili verdiğim örneğe mi takıldın. Ayrıca 'kızlar sevisiyor demedik zaten' nasil bir arguman. Erkekler kendi aralarında sevisiyolar heraldeOna da saygımız var da neyse...
Bir insanın aileden gelme tabuları olmasa da kendini evliliğe saklayabilir. Çünkü sevismek hayvansal fiziksel bir ihtiyaç olmasının yanısıra insanı bir bağ kurma amacı da vardır. Her seviştiğin kişiyle bir bağ kurarsın. Ve birden fazla insanla bağ kurmak istemeyebilir insan. Sadece hayatımı geçireceğim kadınla bağ kurmak istiyorum diyebilir. Coook var böyle erkek. Dediğim gibi sadece girdiğin ortamlara bağlı o erkeklerle tanışma ihtimalin.
Bu sitede de soru ekini ayıramayanlar avukatın doktorun diplomasını sorguluyorDiploman çakma değil degilmi
Elin adamına neden dibim düşsün yahu sen nereden biliyorsun seks yapmadıklarını? Önüne gelenle yatmanın alakası ne böyle bir şey demedim seks yapıyorlar dedim. Türkiyenin en muhafazakar şehirlerinden birindeyim. Evet böyle düşünüyorum erkrk çevrem geniş abim var onun arkadaşları kuzenlerim dolu. Bahsettiğim kişilerin duruşunu biliyorum siyasi yakınlıklarını ki çıkar için değil gerçekten öyle düşündükleri için. Çok fazla korkan uzak duran 20 21 yaşında evleniyor benim çevremde böyle evlenen de var. Mesela bahaettiğim kız arkadaşım t ile başlayan bi vakıfta şuan çok gündemde yönetici muhafazakar yaşıyor ama bu kız gençliğinde seks yaptı yakın arkadaşım olduğu için biliyorum kendi gibi bi adamla evlendi evlendiği kişi zengin kendi işi var siyasi olarak aktif ve düşünce yapısı muhafazakar. Arkadaşımın abisi var aynı tip siyasi yaşayış şekli akıl yapısı muhafazakar öyle görünüp eskortla takılıp uyuşturucu kullananlardan değiller onlar ayrı gerçekten böyle düşünüyorlar ama onun da seks yaptığını biliyorum biz lisedeyken o istanbulda yaşıyordu avukattı sonra savcı oldu ve o eve giren bi kadın olduğunu anlıyorduk. Bahsettiğim kuzenim de sevgilisiyle beraber tatile giderdi ne yapıyorlar sarılıp uyumuyorlar ya. Ama 2 dk konuş ne olduğunu anlıyorsunBi tanıdıgim erkekler var gorsen dibin düşerÖnüne gelenle yatmıyorlar ama yeteneksiz tipsiz oldukları için değil, kendi bedenlerine saygıları oldukları icin. Kuzum siz hangi memlekette yaşıyorsunuz, nasıl ortamlara giriyorsunuz valla bu cümleleri görünce telaslaniyorum. Gerçekten ciddi ciddi böyle mi düşünüyorsun? Herkes sevisiyor, sevismeyen çirkin erkek...
Abi sizin tasvir ettiginiz gibi bi cevrede yasamadigim icin o kadar mutlu oldum ki bu konuyu okuduktan sonra, bu sevincle gidip bogaz koprusunu de satin alabilirim yaniErkeklerin (ya da kadınların) muhafazakar olmadan kendini evliliğe sakladığına inandıysan boğaz köprüsünü de kandırıp satabilirler dikkat et
Bunlardan bana ne ya da konu sahibine ne? Ateist ya da Budistlerden bahsetmiyoruz İngiltere’de de yaşamıyoruz.Abi sizin tasvir ettiginiz gibi bi cevrede yasamadigim icin o kadar mutlu oldum ki bu konuyu okuduktan sonra, bu sevincle gidip bogaz koprusunu de satin alabilirim yaniBen 16 yildir yurt disinda yasiyorum, milyon cesit ulke gezdim, en son Ingiltere'de yerlestim son 5 yildir. Bizimki kadar yobaz millet cok az gordum. Kendi etrafindaki 5-10 kisi nasil yasiyosa herkesi oyle yasiyo zannediyosunuz. Cok cesur genellemeler yapabiliyosunuz.
Acikcasi bu sevisip sevismeme konulari ne dinle, ne tutuculukla alakali. Benim budist olup kendini evlilige saklayan arkadasim da oldu, ateist olup saklayan da oldu. Baska bircok alanda gayet rahatlar o yuzden 'muhafazakar' etiketine uymuyolar ama sevismiyolar iste kardesim napayim yaniHerkes ayni olacak diye bisey yok, size bu kadar ilginc gelmesi asiri komik, cok dar bi cevreniz oldugunu gosteriyo o kadar.
'Seks yapmayan erkek bulursan o da yeteneksiz, cirkin dir ' vs vs gibi bi genelleme yapmissinya, onu elestirdim sadece bacim. Siyasi gorus filan ne alaka anlamadim. Neyse cevren oyleyse tabii ki boyle dusunmen normalmis o zaman. Sadece genelleme hos degil, cunku baska turlu dusunen insanlar da var.Elin adamına neden dibim düşsün yahu sen nereden biliyorsun seks yapmadıklarını? Önüne gelenle yatmanın alakası ne böyle bir şey demedim seks yapıyorlar dedim. Türkiyenin en muhafazakar şehirlerinden birindeyim. Evet böyle düşünüyorum erkrk çevrem geniş abim var onun arkadaşları kuzenlerim dolu. Bahsettiğim kişilerin duruşunu biliyorum siyasi yakınlıklarını ki çıkar için değil gerçekten öyle düşündükleri için. Çok fazla korkan uzak duran 20 21 yaşında evleniyor benim çevremde böyle evlenen de var. Mesela bahaettiğim kız arkadaşım t ile başlayan bi vakıfta şuan çok gündemde yönetici muhafazakar yaşıyor ama bu kız gençliğinde seks yaptı yakın arkadaşım olduğu için biliyorum kendi gibi bi adamla evlendi evlendiği kişi zengin kendi işi var siyasi olarak aktif ve düşünce yapısı muhafazakar. Arkadaşımın abisi var aynı tip siyasi yaşayış şekli akıl yapısı muhafazakar öyle görünüp eskortla takılıp uyuşturucu kullananlardan değiller onlar ayrı gerçekten böyle düşünüyorlar ama onun da seks yaptığını biliyorum biz lisedeyken o istanbulda yaşıyordu avukattı sonra savcı oldu ve o eve giren bi kadın olduğunu anlıyorduk. Bahsettiğim kuzenim de sevgilisiyle beraber tatile giderdi ne yapıyorlar sarılıp uyumuyorlar ya. Ama 2 dk konuş ne olduğunu anlıyorsun
Aysenazcim, guzel kardesim bak ben sadece yapilan genellemeleri elestirdim, herkes sevismiyo kardesim abartmayin genellemeyin . Bunu diyorum sadece. Konu sahibine de umut olsun diye yazdim. Oyle bi yazmis ki millet sanki sevismeyen anormal gibi.Bunlardan bana ne ya da konu sahibine ne? Ateist ya da Budistlerden bahsetmiyoruz İngiltere’de de yaşamıyoruz.
Konu sahibinin çevresine göre yüksek ihtimallerden konuşuyoruz.
Çevrem sadece onlardan ibaret değil karışık her kesimden görüşten insan tanıyorum ve evet aynı düşüncedeyim hala 25 30 yaşında bi erkek seks yapmamışsa tercih edilmemiştir istisnalar kaideyi bozmuyo. Sen erkek misin de alındın burada onları savunuyorsun konu sahibi muhafazakar aradığı için söyledim bu insanlar siyasi görüşüne kadar muhafazakar ama böyle yaşıyorlar. Bi erkek yakışıklı güçlü parası olacak sosyal becerisi yüksek olacak ve ben kendimi evliliğe saklayayım diyecek gerçekten kaç erkek vardır böyle yoktur demiyorum vardır ama kaç tane?'Seks yapmayan erkek bulursan o da yeteneksiz, cirkin dir ' vs vs gibi bi genelleme yapmissinya, onu elestirdim sadece bacim. Siyasi gorus filan ne alaka anlamadim. Neyse cevren oyleyse tabii ki boyle dusunmen normalmis o zaman. Sadece genelleme hos degil, cunku baska turlu dusunen insanlar da var.
Iyi bari, 'hic yoktur'dan 'belki birkac tane vardir'a gelmissin.Çevrem sadece onlardan ibaret değil karışık her kesimden görüşten insan tanıyorum ve evet aynı düşüncedeyim hala 25 30 yaşında bi erkek seks yapmamışsa tercih edilmemiştir istisnalar kaideyi bozmuyo. Sen erkek misin de alındın burada onları savunuyorsun konu sahibi muhafazakar aradığı için söyledim bu insanlar siyasi görüşüne kadar muhafazakar ama böyle yaşıyorlar. Bi erkek yakışıklı güçlü parası olacak sosyal becerisi yüksek olacak ve ben kendimi evliliğe saklayayım diyecek gerçekten kaç erkek vardır böyle yoktur demiyorum vardır ama kaç tane?
Aynen onları da seçen kadın iktidarsız olmadıklarına emin olup evlenmeliÇevrem sadece onlardan ibaret değil karışık her kesimden görüşten insan tanıyorum ve evet aynı düşüncedeyim hala 25 30 yaşında bi erkek seks yapmamışsa tercih edilmemiştir istisnalar kaideyi bozmuyo. Sen erkek misin de alındın burada onları savunuyorsun konu sahibi muhafazakar aradığı için söyledim bu insanlar siyasi görüşüne kadar muhafazakar ama böyle yaşıyorlar. Bi erkek yakışıklı güçlü parası olacak sosyal becerisi yüksek olacak ve ben kendimi evliliğe saklayayım diyecek gerçekten kaç erkek vardır böyle yoktur demiyorum vardır ama kaç tane?
Ya sırf muhalefet olmak için yazıp durmayın hiç yoktur demedim. Bana ne elin rahibinden budistinden oyundan buyundan aşırı uç örneklerle gelmeyin. Sonra millet pipisi kalkmayan 2 dk seks yapan kocasıyla uğraşıyor. O genişleme çok olmuş ama bi sen farklı ortama girdin farklı kültürler farklı hayatlar tanıdın biz hepimiz cahiliz bi doğru bilen sensin al rahatla. Hem almanyada hem amerikada yaşadım her görüşten insan tanıyorum zaten merak etme. Bu tanıdığın erkekleri kadınları bi orana dök bakalım kaç ediyorIyi bari, 'hic yoktur'dan 'belki birkac tane vardir'a gelmissin.Insallah zamanla dunya gorususun biraz daha genisler diye umuyorum. Biraz zamanla oluyo bu isler. Ben de bi aralar (20lerimde) dunyayi daha bi dar cerceveden goruyodum, zamanla degisik ortamlara girdikce anladim bircok farkli yasam sekli mevcut. O zaman insan daha ilimli bakiyo, daha az genelleme yapiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?