Bu zamana kadar hiç sevilmedim

Siz kendinizi seviyor musunuz? Eğer yoksunlukla dışarıdan sevgi arayışındaysanız bulmanız çok zor. Bulsanız dahi mutlu olamazsınız. '' Gerçekten beni seven temiz birini bulacağıma inanmıyorum.'' demişsiniz emin olun bulursunuz. Geçmişi size uygun olmayan kişilerle birlikte olmak istememeniz çok doğal. Siz kendinizi sevin, tüm algınız kendinizde olsun. Gerekirse bilinçaltı çalışmaları uygulayın. Fırsatlara açık olun ama beklemeyin, beklentiye girmeyin. Hayatınıza odaklanın, negatif duygularda değil pozitif duygularda kalın.

Ya daha 24 yaşındasın bu ara denk geliyorum 20 22 24 26 yaşlarındaki gençler hayattan umudunu kesmiş, ümitsiz ve mutsuz. Bu kadar errken vazgeçilir mi. Sanırsın 54 yasinda ki 50li li yaslar bile yaşlı sayılmıyor artık…. Ayrıca inanmıyorum , olmayacak tarzı evrene kötü mesaj verirsen zaten baştan olmaz….Biraz pozitif ol, doktor olmuşsun ne güzel, önünde ne güzel yıllar var. Pat diye çıkıverir karşına biri . Bende geç evlendim ama hiç hayatımda bu kadar ümitsiz olmadım. Çıkmayacak olmayacak inanmıyorum demedim. Önce bakıl açını değiştirmen lazim. Ve sosyal medyada ve çevrendeki insanlarla kendini kıyaslamayı acilen bırak….

Aslında önce kendi içsel düşüncelerimi halletmem gerek bunun farkındayım durduk yere buna üzülmek de mantıksız farkındayım ama yine de aklıma gelip beni üzüyor sürekli sanırım içimde güçlü bir degersizlik isteği görülme isteği var kendimle de pek barışık değilim son zamanlarda hayattan cok umudumu kestim sadece yatıyorum boş zamanlarımda önce kendimi düzeltmem gerek farkındayım ama yine de bu kısır döngü düşüncelerinden kendimi kurtaramiyorum

Haklısınız ama 24 yaşına gelmiş çoğu insanın bir ilişkisi oluyor beni üzen sevilmemek begenilmemek bu zamana kadar 24 yaşında hemen evleneyim demiyorum zaten ama geçmiş beni çok üzüyor gerçekten burada 30 yaş üstü evlenen çok kadın var ama çoğunun geçmiş ilişki tecrübeleri olmuş

Şu an sevgi yoksunluğundan dolayı bu kadar çok sevilmeyi istiyorsunuz. Ve siz yoksunluk enerjisinda kaldıkça daha fazla eksikliği çekiyorsunuz. Şöyle düşünün karnınız tokken yemek ister misiniz? Hayır, ama güzel bir yemek olursa ya da çok sevdiğiniz bir yemek ''tokum ama tadına bakayım'' dersiniz. Orada o lezzeti almak istersiniz, aç değilsinizdir. Sevgi duygusu da böyledir. Evrenin çalışma prensibi bu şekilde. Bizim enerjimizi aynalıyor. Yani siz yoksunluktan çıkıp kendinizi severseniz ve hayatınıza sizin istediğiniz gibi bir kişinin girmesine niyet ederseniz( beklentiye girmeden, her an kontrolde kalmayarak) o kişiyle mutlaka karşılaşacaksınız. Gerisi artık size kalacak. Ama ilk iş öz sevgi ve öz değer. Zaten bakın şu kadar söyleyeyim size bu iki dediğimi halletmiş kişilerin her işi kolaylıkla halloluyor. Ben de eskiden öz sevgi ve değer eksikliği vardı o yüzden ikisini de deneyimlemiş biri olarak yazıyorum bunları size.

Kendini başkalarıyla kıyaslama dedikçe … bugün ilişkisiyle kıyaslarsın yarın ilişkin olur parayla kıyaslarsın bunun sonu yok. ASLA İNSANLARIN HAYATIYLA KIYASLAMA . Bu seni mutsuzluğa götürür. Herkesin hikayesi kendine. Aa illa kıyaslıcam diyosan 30 yaslarında bi arkadasim . Kaptan oda. Hiç ilişkisi olmadı. Konuştu birileriyle 1-2 gün olmadı. Ama asla takılmaz böyle seylere. Dünyayı geziyor hemde tek

Aslında ben de Psikolojiye çok ilgiliyim ama asamiyorum bir türlü bunun için çok fazla terapi aldım uğraştım nasıl halledebilirim yardımcı olur musunuz böyle yaşamaktan çok yoruldum 24 yaşında 50 yanındakilerden daha yaşlı gibiyim yaşama hevesim yok hiçbir şey yapmak istemiyorum kendime bakmıyorum çok kilo aldım en basit günlük işleri bile yapamıyorum arkadaşlık edinmede de zorluk yaşıyorum fedakarlık yapdam da sevilmiyorum

Nasil çıkacağım bu psikolojiden elimde degil çok çabaladım duzeltemiyorum psikolojimi 2 yıldır çok zorlanıyorum en son buraya yazmak zorunda kaldım

Asıl mevzu kendinizi neden sevemediğinizi bulmakta, geçmişte yaşadıklarınızı kabullenip kendinizi severek yola devam etmekte.

Son düzenleme:
önce inan ALLAH İNANDIGINDA VERİYO. KARŞINA SANA LAYIK TEMIZ BİRİ ÇIKSIN İNŞALLAH.

En azından seçilen değil seçen olursun. Bi statün saygınlığın var bu çok güzel. Hakkında hayırlısı olsun.

En azından seçilen değil seçen olursun. Bi statün saygınlığın var bu çok güzel. Hakkında hayırlısı olsun.
Ona çok şükür kimse olmasa bile yaşar guderim kimseye ihtiyacim yok bilmiyorum belki de kariyer yapmalıyım aşk srvilme vs bize göre değildir

Ona çok şükür kimse olmasa bile yaşar guderim kimseye ihtiyacim yok bilmiyorum belki de kariyer yapmalıyım aşk srvilme vs bize göre değildir
Nasip denilen birsey var hic beklemediginiz bir anda hayatiniza oyle guzel insanlar girer ki siz gecmiste olanlara üzüntülere güler geçersiniz rabbim yolunuza iyi kalpli merhametli insanlar cıkarsn sizi seven degerinizi bilen bir eş...

Daha yeni atanmişsiniz ,belki çikar .
Kalabalik ortama girmeye çalişşin.
Alici gözle bakmayin kimseye olursa olur olmazsa olmaz modunda.
Birşeyi ne kadar çok istersek ya olmaz yada kötü olur.
Sizde kendinizi beğenmiyorsaniz estetik olabilirsiniz.

Ne kadar çirkin olabilirsin ki
Bu kadar karalar bağlayacaksan nereni beğenmiyorsan oranı yaptır

Kardeşim Allah aşkına sen bakma bu yorumlara. Herkes kendi çevresine göre değerlendiriyor. Bu tarz erkeklerin olduğu ortamlardaki kadinlar sanki tüm erkekler böyleymiş gibi yorumluyo. Hiç de öyle değil. Benim etrafımda/tanidigim bir sürü normal seviyeli cinsellik de cinsellik diye tutturmayan erkek dolu Aynı senin gibi evlilik sonrasına saklayan çok erkek var. Hic de yukarıdaki yorumlar gibi 'tutucu, muhafazakar' vs değiller. Sadece tutucu olanlar kendini evliliğe saklıyor fikri nereden türedi bilmiyorum. Dediğim gibi girdiğin ortamlarla çok alakalı bir durum.

Benim tanıdığım bir erkek akrabam var. Önüne gelenle takılır. Sonra da 'evlenecek kız yok' herkes onla bunla yatiyo vs diye söylenir. Ona da aynı şeyi demiştim. Kendin onla bunla yatan kızların ortamlarından çıkmadığın için tüm kızları öyle zannediyorsun. Ama benim arkadaş çevremin yüzde 90i kendini evlilikten sonraya saklayan kızlarla dolu. Hiç de öyle tutucu oldukları için değil. Uzayda yasmiyoya bu kızlar. Saçma salak ortamlara görmedikleri için o göremiyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…