Bu zamana kadar hiç sevilmedim

Valla ben normal normal konu sahibine 'sevismeyen de var uzulme, bulursun ' diye yazip cikacaktim ama niyeyse bu mesajim bir iki kisiyi rahatsiz etti. Muhalefet olmak icin yazan ben degilim yani. Neyse zaten icinizden birileri sikayet etmistir mesajimi birazdan ban alirim siz de rahat edersiniz

Kim alıntıladı

Kim alıntıladı
Bilmem, beni alintilayan da oldu benim alintiladigim da. Kaydini tutmadim, geri donup arastiracak kadar da onemsemiyorum. Onun da mi hesabini vericez simdi hey Allah'im ya
Yukarlarda birine yazmistim, sen miydin bilmiyorum. Ama bi daha soyluyorum : Pes ettim kardesim, herkes sevisiyor, kabul ettim rahatlayacaksaniz. Sevismeyenler tutucu ya da cirkin, o yuzden sevismiyolar. Ben baya safim, bunun tersinin de mumkun olduguna inaniyordum. Sizin gozunuz acik inanmiyosunuz. Tamamdir kabulum Hadi benim mesaim basladi gidiyom ben calismaya.

Yahu sen konu sahibine değil direkt benim yazdığımı alıntıladın nasıl çevren var diye sonra da budist örneği verdin bu kadar tetiklenecek ne var bilemiyorum

Yahu sen konu sahibine değil direkt benim yazdığımı alıntıladın nasıl çevren var diye sonra da budist örneği verdin bu kadar tetiklenecek ne var bilemiyorum
Gisla bak, söyledim bi daha söylüyorum canım kardeşim. İkna oldum diyorum, kabul ettim. Herkes sevisiyor. Ben yanılmışım. Farklı düşüncelere açık olmak yanlışmış. Sizin genellemeniz doğruymus. Sevismeyen yokmuş. Var diyen de tetiklendigi için diyomus. Senin çevrene ettiğim lafa da alınma. Hakaret olarak demedim. Sen nasıl tasvir ettiysen öyledir çevren, senin dediğine katıldım tamam. Hadi eyvallah bacım.

Yengecim sen alıntıladın ya bizi, saçma sapan karşı çıktın. Yoksa bize ne senin budist muhafazakar çevrenden. Sanki biz yazmışız gibi trip atıyor bir de komik şey seni.

Yengecim sen alıntıladın ya bizi, saçma sapan karşı çıktın. Yoksa bize ne senin budist muhafazakar çevrenden. Sanki biz yazmışız gibi trip atıyor bir de komik şey seni.
Kardeşim sen herkes sevisiyodur dedin. Ben de herkes diye genelleme, sevismeyen de çok var dedim. Böyle bisey demeye hakkım var, alıntılama özelliği bunun için var zaten. Ama yanılmışım ülkedeki herkesi tanıyorsun belli ki. Kabul ettim genellemeni, rahatlayabilirsin. Herkes sevisiyor.

Sen de sevişsen rahatlarsın gibi

Allah'ım bu nasıl genelleme ya Muhafazakarlarin genel eve gittiğini nereden biliyon sen. Devreler iyice karışmış. Bence de sen fazla açıklama yapma bacım. Konuştukça batıyosun.
Olaya yanlış bakıyorsunuz muhafazakar yada değil yada öyle gibi görünüyor dışarıya bilemezsiniz sonuçta iki cins varya kadın erkek ikisi içinde hepsi farklı ya .Sonuçta erkekten bahsediyoruz ya siz günah namahrem diye herkesin buna uyup öyle davrandığınimi sanıyorsunuz gerçekten hayır öyle değil çevrede orada burada duyulan görülen yada bilinen tarafı hiç öyle değil.Sonucta düşünce tarzına baskın çıkan şeyler var iki kadınla olmayı birine nikah birine imam nikahını kılıfına uyduran o tarz yerlere gitmeyide bir yerine uydurur yolunu bulur

Peki

İnsanı bir başka pencereden bakma olayı idi yorumum nasıl algilarsaniz bazen tek pencerede oturup manzarayı oradan görene diğer pencereyi kaciriyorsun bak burada daha güzel manzara diyemiyoruz insan görmek istediği kadarını görürmüs iyi forumlar

Aslında ben de tam olarak bunu söyledim mesajlarımı okuduysaniz. Herkes sevisiyor diyenlere dedim ki 'genellemeyin', başka bakış açıları da var, herkes sevismiyor dedim. Lakin ısrarla 'hayır bizim dediğimiz doğru, sevismeyen yok' diyorlar. Başka pencereden bakmayı ısrarla reddedene ne diyebilirim ki. Bi tanesi kalkıp bana 'sen de git sevis' bile dedi Öyle emin ki kendi bildiğinin doğru olduğuna.

Siz de kendinizi çirkin buluyrsnz estetik diye bir şey var yada dokunuşlarla saç makyajla da tamamen özgüveninz yerine gelebilir.
Yeni atanmissnz nereleri gezeyim ne alayım kimlere eğitimde destek olaym diye düşünckken nişan evlilik yapanları duyunca üzülüyrm cümlelernz beni şok etse de. Hayatınızı yaşayın bakımlı olmak her zaman güvende hissettirir.

İnsanlar kendi bilir fakat yaşadığımız sorunların çoğu kendimizle ilgili dertlerin coguda kendimizi kasmaktan kendimizi çok ciddiye almaktan degilmi zaten.Biliyorum yazan üyeyi severim de yorumlarını hem kendisi taraf secmez neyse onu yazar size gelince biraz gulsek kendimize biraz kendimizi ti ye alsak ne olurki ben hakaret olacak birşey görmedim .Aslında genel olarak zaten zar idi yok vajinusmustu yok kadın dediğin böyle olmalıydı diye kadının üzerinde baskı kuruo namusu bile tek cinse indirgeyen toplum aslında hepimizi ufalayan o .Biz birbirinize cevap yetiştirirken herşeyin onlara hak olması revamı ikiyüzlülük olmasa yazmayacağım ama var erkekler muhafazakar yada değil bir gözlerini kapatıp kendi namuslarina sahip olacakken fildir fildir donende onlar tenhada başka toplum içinde başka olanlarda onlar .Toplum sevismesin tamam fakat bunu sanki meziyet sanmasın Mune Hanımın dedigi gibi herşey tamda bir zar eksik sanki.Haberlere çevreye oraya buraya bakınca rahat değil aşırı baskılanmış insanların patlamaların görüyorum hep ben .İnsanlar kendi bilir tek doğru yok ne sevişmiyor hicbirsey yapmiyor diye azize ne sevisiyor diye çılgın.Nede mutluluğa katkı sağlayan birşey yeri geliyor seni istemiyorum diyen bunu sende erdem değil eksiklik görüyor bana uymuyorsun birşey bilmiyorsun diyor .Gizli aleni dini bilmemneli nikahlı ev tutuyor .Hayatın bu tarafı da var gözümüzü kapatsak bile arka sokaklar misali

Hakaret demedim ki zaten. Onyargi ve belden aşağı vurmak. Kadınların üzerinde zaten baskı olduğunun ben de farkındayım. Ama birisine sırf fikri seninle uyuşmuyor diye 'git sevis rahatla' demek tam da işte kadını bi yerlerden vurmanin bi başka şekli. Böyle kişisel bi şeyle vurmak bana çok garip geliyo. Yine bişeyleri varsayıp kendi varsaydiginin doğruluğuna inanmış. Neyse başka üyenin dediği şeyden siz sorumlu değilsiniz tabi Ben sizi anladım.

Kısmette varsa bağdattan gelir demişler bence boşuna üzme kendini

Ben savunma yapmadım bildiğim için yazdım bende birşey desem banada pat doğruyu yazar sevdiğim üye sevmediğim üye diye ayırmaz bende bu tarzı severim bam bam bam.Benim savunmama ihtiyaç duyacak bir üye değildir zaten.Neyse iyi forumlar konu sahibi geçmişi temiz derken ne demek istemiş anlamadım geçmişi temiz deyince sabıkası yok anliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…