- 7 Kasım 2023
- 2.557
- 4.500
- 53
- 41
- Konu Sahibi merakligezgin
-
Bir tane bende varÇevrem sadece onlardan ibaret değil karışık her kesimden görüşten insan tanıyorum ve evet aynı düşüncedeyim hala 25 30 yaşında bi erkek seks yapmamışsa tercih edilmemiştir istisnalar kaideyi bozmuyo. Sen erkek misin de alındın burada onları savunuyorsun konu sahibi muhafazakar aradığı için söyledim bu insanlar siyasi görüşüne kadar muhafazakar ama böyle yaşıyorlar. Bi erkek yakışıklı güçlü parası olacak sosyal becerisi yüksek olacak ve ben kendimi evliliğe saklayayım diyecek gerçekten kaç erkek vardır böyle yoktur demiyorum vardır ama kaç tane?
Hayırlı olsun hasar kayıtsız kocan benimki de gözünü benimle açtı ne yapalım ama bu adamı 30da tanısaydım bakir olsaydı bü oturur şüpheye düşerdimBir tane bende var
Bu gecmisi temiz konusuna neden takıldı ben şahsen sevgilim olsaydı bile bazı seyleri özel yakinliklari evliliğe saklıyorum kendim için de böyle birini istiyorum bunu istemek en doğal hakkım ben nasıl ki başkalarının evlilik öncesi bir şeyler yaşamasına saygı duyuyorsam buna da saygı duyulmalı karşıdaki önüne gelenle takılmış birlikte olmuş eskort gitmiş vs böyle birini istemiyorum evliliğe ciddi bakan cinsellihi öze goren birini istiyorum zor ama isteyen kendini tutabilir illaki sıkıntısı olmak zorunda değilBen savunma yapmadım bildiğim için yazdım bende birşey desem banada pat doğruyu yazar sevdiğim üye sevmediğim üye diye ayırmaz bende bu tarzı severim bam bam bam.Benim savunmama ihtiyaç duyacak bir üye değildir zaten.Neyse iyi forumlar konu sahibi geçmişi temiz derken ne demek istemiş anlamadım geçmişi temiz deyince sabıkası yok anliyorum ben
İsteyen insan kendini tutabilir ben her önüne gelenle yapanı doğru bulmuyorum saygı duyuyorum ama insaAllah bana öyle biri gelmez cinsellik sevdiğine ozel olmalı bence benim aradığım adam da gerçekten sevdiğiyle evlenip yapmak ister bulmak çok zor farkındayım ama böyle biri istiyorum başkalarının oralarina buralarina dokunan bana dokunmasın zinaya bulaşan birini gerçekten istemiyorum ki asiti dindar geri kafalı değilim ama bu benim için hassas bir konu herkesin düşüncesi kendineValla ben normal normal konu sahibine 'sevismeyen de var uzulme, bulursun ' diye yazip cikacaktim ama niyeyse bu mesajim bir iki kisiyi rahatsiz etti. Muhalefet olmak icin yazan ben degilim yani. Neyse zaten icinizden birileri sikayet etmistir mesajimi birazdan ban alirim siz de rahat edersinizi
Siz de büyük ihtimalle evlilik öncesi yaşıyordunuz o yüzden öyle düşünüyorsunuz bakisimiz çok farklı her şey cinsellik değil benim için çok sevmiyorsam karşıdaki istediği kadar yakışıklı vs olsun ben ilgi duymuyorum sadece sevdiğim ve özel olan birini arıyorumHayırlı olsun hasar kayıtsız kocan benimki de gözünü benimle açtı ne yapalım ama bu adamı 30da tanısaydım bakir olsaydı bü oturur şüpheye düşerdim
Ben de öyle düşünüyorum en iyisi kariyere odaklanmakUzmanlık için uğraşın. Çoğu doktor orada aşık olup evleniyor. Damdan düşeni damdan düşen anlıyor galiba
Aynen ben özel birini arıyorum insaAllah bulurumKısmette varsa bağdattan gelir demişler bence boşuna üzme kendini
Valla bu konuyu okumak benim psikolojimi bozduİsteyen insan kendini tutabilir ben her önüne gelenle yapanı doğru bulmuyorum saygı duyuyorum ama insaAllah bana öyle biri gelmez cinsellik sevdiğine ozel olmalı bence benim aradığım adam da gerçekten sevdiğiyle evlenip yapmak ister bulmak çok zor farkındayım ama böyle biri istiyorum başkalarının oralarina buralarina dokunan bana dokunmasın zinaya bulaşan birini gerçekten istemiyorum ki asiti dindar geri kafalı değilim ama bu benim için hassas bir konu herkesin düşüncesi kendine
Ben de size katılıyorum cogunluk büyük ihtimalle evlilik öncesi yaşadığı için normal buluyor bu görüş bana uymuyor kişisel bir şey bu yapmayan büyük ihtimalle kendi gibi birini ister sizin nesil iyiydi de yine bizim nesilde çok zorValla bu konuyu okumak benim psikolojimi bozduÖyle genel geçer bi kural gibi 'herkes evlenmeden sevisir' diye yazmışlar ki, 13 yıllık evli olarak dedim valla ben iyi ki zamanında bulmuşum kafama göre birini. Su an baya değişmiş bu işler demek ki. Çünkü ben asla evlilik dışı sevisen biriyle evlenmezdim. Evlenene saygım var ama aynı saygıyı ben göremedim. İlla da herkes sevisiyor, seninki anormal istek diye tutturdular. Ama ben yine söylüyorum bak durum hiç onların abarttığı kadar değil. Sen kendi isteklerinden ve kriterlerinden 'aman herkes boyle' deyip taviz vermemelisin.
Benim gibi birini istemem en doğal hakkım neden bu kadar sorun oldu anlamadım ben kendimi tutuyorum sağlıksız da olduğumu düşünmüyorum bu konudaBen de size katılıyorum cogunluk büyük ihtimalle evlilik öncesi yaşadığı için normal buluyor bu görüş bana uymuyor kişisel bir şey bu yapmayan büyük ihtimalle kendi gibi birini ister sizin nesil iyiydi de yine bizim nesilde çok zor
Eşiniz çok mu muhafazakardi ya da içe kapalı böyle dediğinize göre değil yani böyle olan illaki sorunlu olacak diye bir şey yolValla bu konuyu okumak benim psikolojimi bozduÖyle genel geçer bi kural gibi 'herkes evlenmeden sevisir' diye yazmışlar ki, 13 yıllık evli olarak dedim valla ben iyi ki zamanında bulmuşum kafama göre birini. Su an baya değişmiş bu işler demek ki. Çünkü ben asla evlilik dışı sevisen biriyle evlenmezdim. Evlenene saygım var ama aynı saygıyı ben göremedim. İlla da herkes sevisiyor, seninki anormal istek diye tutturdular. Ama ben yine söylüyorum bak durum hiç onların abarttığı kadar değil. Sen kendi isteklerinden ve kriterlerinden 'aman herkes boyle' deyip taviz vermemelisin.
Geçmişi temiz konusuna hiç mi hiç takılmadim inanın.Fakat bir derdi olan erkek temiz kalmış olabilir .Bunu gozardi etmeyin .Bazen temiz temiz diye tuzağa düşüyor kadınlar bir bakıyor adam tertemiz çünkü cinsellik istemiyor öyle .Senede iki falan.Ben sevgilisi olup ayrılan kadın yada erkeği pis gecmisli görmüyorum.Önune gelenle takılmış kısmını bilemem fakat prensesini bekleyen de çok matahtir diyememBu gecmisi temiz konusuna neden takıldı ben şahsen sevgilim olsaydı bile bazı seyleri özel yakinliklari evliliğe saklıyorum kendim için de böyle birini istiyorum bunu istemek en doğal hakkım ben nasıl ki başkalarının evlilik öncesi bir şeyler yaşamasına saygı duyuyorsam buna da saygı duyulmalı karşıdaki önüne gelenle takılmış birlikte olmuş eskort gitmiş vs böyle birini istemiyorum evliliğe ciddi bakan cinsellihi öze goren birini istiyorum zor ama isteyen kendini tutabilir illaki sıkıntısı olmak zorunda değil
Ay yok be. Ben ondan daha muhafazakarim diyebilirim.Eşiniz çok mu muhafazakardi ya da içe kapalı böyle dediğinize göre değil yani böyle olan illaki sorunlu olacak diye bir şey yol
Kaç yasindaydiniz evlendiğinizde bir de kuşak olaeak fark var maalesef arada siz daha sansliydiniz o yöndenAy yok be. Ben ondan daha muhafazakarim diyebilirim.Gayet rahat bi tip. Bizim kızlı erkekli karışık arkadaş grubumuz da var. Öyle haremlik selamlık filan gibi de değiliz yani. Adam sadece evlendiği kadınla beraber olmak istemiş. Yani bunu böyle garip biseymis gibi açıklamam gerekecegini kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi Genel olarak düzgün bi tip. Arkadaş çevresi geniş, düzgün bi okul mezunu. Vücuduna saygısı var. Sigara alkol bile kullanmaz, sporunu yapar, kendini temiz tutar, hep güzel kokar. Ne bileyim bunlar bana normal geliyo. Şimdi yazarken bile garip hissettim bu kadar şeyi okuduktan sonra.
Ben tam böyle istiyordum, böylesini bulana kadar evlenmedim. En küçük şey sigara mesela, ondan bile taviz vermedim. Çünkü evlilikte bi taraf içmeyince ne kadar problem olduğuna çok şahit olmuştum çevremden. Alkol de öyle benim için. Arkadaşlarımızla gideriz mesela dışarda Bi yerlere onlar alkol içer biz meyve suyuBir gün bile
bi tanesi de sormadı hayırdır niye içmiyorsun diye. O yüzden diyorum ilk yorumumdan beri, kendini içine soktuğun ortamlar arkadaşlar vs önemli. Benim ortamlarımda eşim gibi çok vardı. Hani türünün tek örneği değil yani
Ben 25 eşim 28 idiKaç yasindaydiniz evlendiğinizde bir de kuşak olaeak fark var maalesef arada siz daha sansliydiniz o yönden
Siz o zamana göre geç Bile evlenmişsiniz demek ki 28 yaşına kadar bekleyen bekliyor ama sıkıntı şu ki esimize güvenmek zorundayız hiçbir zaman gerçeği tam bilemeyiz onu da düşünüyorum yaşayıp yaşamadım da diyebilirBen 25 eşim 28 idi
Benim 25ten once evlenen sadece 1 tane arkadasim varSiz o zamana göre geç Bile evlenmişsiniz demek ki 28 yaşına kadar bekleyen bekliyor ama sıkıntı şu ki esimize güvenmek zorundayız hiçbir zaman gerçeği tam bilemeyiz onu da düşünüyorum yaşayıp yaşamadım da diyebilir
iyi niyetlı fedakar ınsanlar kötü niyetlı nankörlerle imtahan oluyo o başka. ama kalpden istıyosan inanıyorsan gelecek hayatına biri.Her zaman öyle olmuyor maalesef bu zamana kadar hep iyi niyetli fedakar oldum ne pek arkadaşım var ne sevilen bir insanım ne sevgilim oldu
Ben kendimden örnek vermedim bu yüzden ama evet yaşadım. Zaten şuan hayatınızda biri yok kimseden ilgi görmedim diyorsun biri karşına çıkmamış sınanmamışsın kendi doğrularınla.Siz de büyük ihtimalle evlilik öncesi yaşıyordunuz o yüzden öyle düşünüyorsunuz bakisimiz çok farklı her şey cinsellik değil benim için çok sevmiyorsam karşıdaki istediği kadar yakışıklı vs olsun ben ilgi duymuyorum sadece sevdiğim ve özel olan birini arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?