- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
geçen ay diyetisyenede gittim ama ancak bir hafta uyabildim sonu yine hüsran oldu.diyetisyene gidin harfiyen uygulayın. iki ayda sporla da desteklerseniz tüm özgüven yerine gelir. fit anne olunca kıyafet de zaten yakışıyor.
Siz simdi ne durumdasiniz verdiniz mi kiloİlk fikrim: güzel bir sac kesimi ve cilt bakimi ( kaş, biyik, kil tüy)
Sonra güzel bir basic alışveriş.
Fazla abartıya kacmadan... 2 güzel kot, üstüne kombin... kolyeyle filan satafatlandirilcak şeyler...
Sonrada sakin bir kafayla diyet plani.
Kendimden biliyorum... o kilolar gitmeden insan kendinle barışamıyor
evet kiloluyken ne yaparsam yapayım kendimi güzel bakımlı hissedemiyorum.İlk fikrim: güzel bir sac kesimi ve cilt bakimi ( kaş, biyik, kil tüy)
Fazla abartıya kacmadan... 2 güzel kot, üstüne kombin... kolyeyle filan satafatlandirilcak şeyler...
geçen ay diyetisyenede gittim ama ancak bir hafta uyabildim sonu yine hüsran oldu.
haklısın aslında hiç değilse bugün özenseydim kendime. sabah işe geldim iş yoğundu müdürden 1 saat izin aldım apar topar çıktım gittim okula.
EVLİYİM BİR ÇOCUGUM VARkilo aldığımdan buyana doğru düzgün kıyafette almıyorum kendime. hep kilo vereyim öyle alayım diye diye 4 sene geçti. adam akıllı kıyafetimde yok. 3 gömlek 2 pantalon 2 tişört. 2 ayakkabı hepsi bu dönüp dolaşıp aynı şeyleri giyiyorum.
Acik degil kapali bir bayanim yasim oldugundan da buyuk duruyo kilo olunca .tulumbachen sende pek bakimlisin
EVLİYİM BİR ÇOCUGUM VARkilo aldığımdan buyana doğru düzgün kıyafette almıyorum kendime. hep kilo vereyim öyle alayım diye diye 4 sene geçti. adam akıllı kıyafetimde yok. 3 gömlek 2 pantalon 2 tişört. 2 ayakkabı hepsi bu dönüp dolaşıp aynı şeyleri giyiyorum.
Nasıl bir spor yaptınız günde kaç saat diyet yaptınız mı? taşlaşmaya ihtiyacım var benimde :)He ya... cok kokoşumdur. Cok severim... spor kiyafetlerimli bile kombindir...
Ben ama basic aliyorum ve reng uyduruyorum.
Mesela benim o hayat kurtaran koyu mavi kotumla değişik değişik stil yapiyorum. Her renk uyuyor... her tip ayakkabi filan.
Kilo verdim canim. Baya sporla vucudu taş gibi yapdim. Sporsuz veremedim ben.
+1000İlk fikrim: güzel bir sac kesimi ve cilt bakimi ( kaş, biyik, kil tüy)
nasıl kurtuluruz böyle olmaktan ben bugün gerçekten çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?