bugün kendimden utandım

Siz simdi ne durumdasiniz verdiniz mi kilo

evet kiloluyken ne yaparsam yapayım kendimi güzel bakımlı hissedemiyorum.

Ben ac karnina ramazan gelmeden once sabahlari bir fincan turk kahvesi iciyordum yarim saat sonra kahvalti yapiyordum 5 kilo verdim 2 ayda ama simdi ramazanda aldim geri o verdigim 5 kilo yu ustuneds 2 kilo aldim benm icin kilo vermek zor oluyo

haklısın aslında hiç değilse bugün özenseydim kendime. sabah işe geldim iş yoğundu müdürden 1 saat izin aldım apar topar çıktım gittim okula.

Ama işede paspal gitme canim.
Demin yazdim...senin güzel basic kiyafetlere ihtiyacın var.

Misal veriyim kendimden :

Güzel koyu mavi kot. Üstüne beyaz veya gri bluz...
Onun üstüne crem rengi ceket ve krem rengi babetler.
Koyu mavi kol cantasi... saclar topuz (.ben icine sünger koyuyorum) inci küpeler, rimel ve kirmizi ruj.

Hem rahat hemde bakimli duruyor...

EVLİYİM BİR ÇOCUGUM VAR
bugün bende kızımın karne günü için okula gittim
ben götürdüm kızımı mutlu olsun diye
hafta içi aksam iş cıkısı gittim kızıma yeni bir bluz ve kot kapri aldım
yeni toka aldım saclarını yaptım bugun taktım
bende en sık gömleğimi giydim scımı düzleştiriciyle yaptım hafif makyaj koku sıktım cıktık gittik
inan kıyafet almaya yetecek bütcem yok olsa ohooo neler yaparım
ama benimde almaya gücüm yok maddi olarak
durumum iyiyken aldıgım bluzleri giyiyorum
gidip az bir param varsada en sık ve uygun bişey bulur alırım hiç erinmem
allah herkeze cok versin niye eriniyorsn kilon varsada ona uygun sık kıyafetler bul al saclaırn hep kolay yapılan model olsun
hemen yap cık benimki öne egimli kesim küt gibi memnunum hemen sekil veriyorm
ayakkabılarını rahat sık seyler sec giy giy cıkkk

Acik degil kapali bir bayanim yasim oldugundan da buyuk duruyo kilo olunca .tulumbachen sende pek bakimlisin

He ya... cok kokoşumdur. Cok severim... spor kiyafetlerimli bile kombindir...
Ben ama basic aliyorum ve reng uyduruyorum.
Mesela benim o hayat kurtaran koyu mavi kotumla değişik değişik stil yapiyorum. Her renk uyuyor... her tip ayakkabi filan.

Kilo verdim canim. Baya sporla vucudu taş gibi yapdim. Sporsuz veremedim ben.

EVLİYİM BİR ÇOCUGUM VAR
bugün bende kızımın karne günü için okula gittim
ben götürdüm kızımı mutlu olsun diye
hafta içi aksam iş cıkısı gittim kızıma yeni bir bluz ve kot kapri aldım
yeni toka aldım saclarını yaptım bugun taktım
bende en sık gömleğimi giydim scımı düzleştiriciyle yaptım hafif makyaj koku sıktım cıktık gittik
inan kıyafet almaya yetecek bütcem yok olsa ohooo neler yaparım
ama benimde almaya gücüm yok maddi olarak
durumum iyiyken aldıgım bluzleri giyiyorum
gidip az bir param varsada en sık ve uygun bişey bulur alırım hiç erinmem
allah herkeze cok versin niye eriniyorsn kilon varsada ona uygun sık kıyafetler bul al saclaırn hep kolay yapılan model olsun
hemen yap cık benimki öne egimli kesim küt gibi memnunum hemen sekil veriyorm
ayakkabılarını rahat sık seyler sec giy giy cıkkk

merhabalar,

öncelikle çocuklarınızı Allah bağışlasın.. ikinci çocuk kısmı benim de hem çok istediğim hem de cesaret edemediğim bir muamma.. neyse.. gelelim konunuza.. öncelikle sizi motive edebilecek iyi bir diyetisyen bulun ve gitmeden önce kararlı olun.. ben kış ortasında aynadaki görüntümden o kadar rahatsız oldum ki ani bir kararla diyetisyene gitmeye başladım.. halbuki öyle aman aman bir kilom da yoktu.. ama 3 4 derken toplamda 8 kg verdim ve inanın her kg azalımında o kadar büyük bir motivasyona kavuşuyordum ki.. insan kendini çok daha iyi hissediyor kesinlikle.. pek spor yapamadım yapabilseydim çok daha iyi de olacaktı ama buna da şükür.. önce kararlılık sonra azim.. olur neden olmasın k
i

kilo hariç size hak vermiyorum. çalışan bir insansınız hayatınızın gün içerisinde en az 8 saatini is yerine ayırmak durumundasınız. günün en verimli saatleri üstelik. boşlugunuz yok yani üstelik evlisiniz ve 2 çocuk bakıyorsunuz. herkesin is yoğunluğu aynı değil o da çalışıyor ama yapıyor diyen olursa o onun problemidir. ilk ise başladığımda nasıl bir mükemmeliyetçilik vardı bende Allahım hergun saçımı yapar yuzumde hic sorun olmamasina ragmen bir suru makyaj kıyafetlerimi özenle akşamdan seçer kombineler topuklu ayakkabılar su bu derken bir gün aydinlanma yaşadım dikkat edin saldım demiyorum aydınlandım. ben değerliyim ve rahatlığım önde gelmeli bütün gün bu kıyafetlerin içinde bu makyaj suratimda işim ne ? topuklular kalktı yerini konforlu ayakkabılar aldi makyaj komple gitti geriye bir ruj kaldi kalem etekler hele toptan gitti yerine pamuktan kumaş rahat pantolan ve bluzlar aldı bana bir hafifleme geldi ki sormayın. şuan kilo aldım bazı sebeplerden dolayı kendimi rezil hissediyorum zaten asıl mesele de kilo yoksa şıkır şıkır giyinmek bakimlilik değil ki. benim tespitim sizin tek sorununuz kilonuz onun haricinde olması gerektiği gibisiniz

Nasıl bir spor yaptınız günde kaç saat diyet yaptınız mı? taşlaşmaya ihtiyacım var benimde :)

Konu sahibi kilolu olabilirsiniz hu bakımlı olmanıza engel değil emin olun bakımlı oldukca kilo verme isteğinizde artacak ve daha çok çabalıcaksınızdır

+1000

Bir de alışveriş yapınca aldığınız o kıyafetleri 1,2 beden küçük alın bence.
Hedef olur size, bunların içine sığabilmeliyim diye düşünüp, daha çok gaza gelebilirsiniz. @suzi0713

nasıl kurtuluruz böyle olmaktan ben bugün gerçekten çok üzüldüm.

Her sabah aç karnına kahvaltıdan 1 saat önce 1 su bardağı ılık suya 1 kaşık elma sirkesi koyup iç.
Oruç tutuyorsan sahurda yap bunu. Kepekli ekmek tüket sadece ve 1 öğünde 1 dilimi geçmesin. Beyaz ekmek sakın tüketme.Tatlıdan pastadan abur cuburdan uzak dur. Yemeklerini çok yağlı yapma kızartma yeme fazla. Vaktin varsa evde biraz spor yap. Callenetics programı çok hızlı yağ yakımı sağlamıştı bende seninde aklında bulunsun. Birkaç kilo verdiğinde bir kuaföre gidip değişim yaşa. Kendine güvenin gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…