bugün kendimden utandım

Hemen anlatim. Benim vucudum jennifer lopez tipi... göğüs az popo cooooook.
Spor toplam haftada 5 kere yapdim. 2 kere koşu bandinda tam bir sahat yogun tempoyla yürüdüm ama koşmadım.

Bunu istinasiz her hafta iki kere yapdim. İk zamalar bayilir gibi oldum ama dedim kendime... ya bu bingirlar gidecek yada ben bu bantin üstünde kalp krizi gecirecem.

Geriye kalan üç gün kas geliştirdim.

Bir gün sadece bacak ve popo
Diger gün sirt ve omuzlar
Sonraki gün göbek ve kollar...

Korkmayin... erkek gibi olmazsiniz.

Diyet en kolayi, ekmek, pilav, makarna ve şeker yok. Yoksa normal yedim.

Ve günde en az 3 litre su.

çok teşekkür ederim. evet sanki fazla kilolarımdan kurtulsam herşey iyi olacak gibi geliyor.

sevgili suzi,

neden kirklar dagi efsanesi suzan ismine atfedilmistir? suzan, zerafeti temsil ettigi icin...
oncelikle, zarafetinin kendine uzuntu ettigin konu ile asikar oldugunu bil.
hissettigin seyleri anliyorum ikinci bebegim oldu, fransadayim. dogum sonrasi 63 kiloyla bu hislere burununce ben dukan diyetine basladim. 2 ay oldu, su an 49 kiloya indim. en azindan eski kiyafetlerimi giyebiliyorum :) yine bakimsiz olsam da

lutfen kendini uzme, yavrukusun su an kendi goruntusunden memnun olmasa da, cok naif yurekli bir anneye sahip.

Ben sabahlari 1 litre suya 1 limonin suyunu ve 4-5 kasik saf elma sirkesini katip iciyorum uyandigim gibi.
Tadi bni rahatsiz etmiyor.
Cok faydali oldugunu duymustum elma sirkesinin, metabolizmayi hizlandiyor.. limonu bn ekledim ama 1 litre suda iyice seyreldikleri icin midemde sorun yaratmadi, bu karisim bir bardsk suya yapilsa mide deler aman dikkat.
Bnde 6 ay once ikinci dogumumu yaptim, onceligim kilo vermek oldu,dogum kilolarimdan kurtuldum cok sukur.
Bol su tuketin,ac karniniza mekik cekin, cardio yapin.
Kilo gider Allah metabolik problem vermesin

çok teşekkür ederim

İlk başta eskimiş kıyafetlerinizi bir poşete koyup ihtiyaç sahibi birine verin.Daha sonra kendinize güzel kıyafetler alın.Bazı kıyafetler kilolu bölgeleri çok güzel kapatıyo. Böylece motivasyonunuz artar.Daha sonra strese girmeden karbonhidratı ,abur cuburu azaltarak hiç spor yapamazsanız bile yürüyüş yaparak kilo verin.Ayrıca özel günlerde kimse için değil kendiniz için bakımlı olun güzel giyinin.Kendinize değerli olduğunuzu söyleyin.

bence bunda utanılacak bişey yok. ama rahatsızsanız değiştirmek sizin elinizde.

ayrıca 4. sınıf mezuniyeti değil ki sınıf geçme alt tarafı. üniversiteden mezun olmuyor sonuçta, o kadar süslenecek bi durum yok.

Ben de çok kilo aldım hamileyken. 75 kiloda kaldım ve göbeğim küçülmüyor. Hala hamile gibi duruyor. Kilo ve yorgunluktan ben de bakımsızlaştım. Giyinmek makyaj yapmak da gelmiyor içimden. Hep rahat şeyler giyiyorum. Göbeğimi küçültmek için ne yapsam acaba. Spor yapacak vaktim yok ve kızım 8 aylık yoruluyorum onunla ilgilenmekten ev işlerinden falan.

Ben çalışan kadınların daha planlı programlı olduğunu düşünüyorum evet iş ev 2 çocuk zor olmalı tabikide ama iş çıkışı bir gün ağda bir gün manikür diye bölebilirsiniz.
Kilo vermek sabır işi gerektiren bir olay. Tek çare boğazı ciddi anlamda tutmak ve spor yapmak. Haftada 2 gün spor yapsanız yeter size. Diğer 2 günde akşamları çoluk çocuğu toplayıp yürüyüşe çıkarsınız yaz da geliyor.

haklısın aslında hiç değilse bugün özenseydim kendime. sabah işe geldim iş yoğundu müdürden 1 saat izin aldım apar topar çıktım gittim okula.
Hem çalışan anne olup Hem İki çocukla zor oluyor. Ikinci küçükse biraz büyüsün toparlarsın kendini de

Niye kendinizden utandınız?
Yapmayın lutfen.
Kadın dediğin böyle olur söyle olur kalıpları bize dayatiliyor.
Kimse gibi olmak zorunda değiliz.
Saçınızı tepeden toplayarak rahat ediyorsanız öyle yaparsiniz.
Rahatsız olduğunuz şeyleri elbette değiştirin ama üç kişi onlar gibi olmadığınız için dik dik bakiyorlarsa bu onların görgüsüzlüğü ve sigligidir.
Oraya kızınız için gittiniz ve o da mutlu oldu.
Meselenin ana fikri bu değil mi zaten?

Siz daha öncede aylık bakım kaça çıkar diye konu açmıştınız. Bir silkelenin artık.
Ayrıca ortama uygun giyinmek diye birşey var.
Sabah işe de mi öyle gittiniz?
Evet açmıştım konuyu işte o günden bugüne değişen bişey olmadı hayatımda.sabahları öyle zor uyanıyorumki 2 dakika fazla uyumak için bakımımdan fedakarlık ediyorum. dolabı açıyorum elime ne gelse onu giyiyorum zaten öyle fazla bir kıyafetimde yokki. hep aynı şeyleri giyiyorum.

ama diğer anneleri bir görseydiniz sanki çocuklar tıp fakültesinden mezun oluyor.

Kendinizi ancak kendiniz motive edebilirsiniz o da şöyle olur; ben iyi olmaya, iyi görünmeye layık biriyim bu haller bana yakışmıyor dersiniz ve önce düzgün beslenmeyle kilo vermeye başlarsınız, kilo verdikçe kendinize güveniniz gelir daha bakımlı olmaya daha güzel görünmeye başlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…