- 26 Ekim 2015
- 8.466
- 20.449
- 348
- Konu Sahibi willedwoman
-
Nasıl bir spor yaptınız günde kaç saat diyet yaptınız mı? taşlaşmaya ihtiyacım var benimde :)
Konu sahibi kilolu olabilirsiniz hu bakımlı olmanıza engel değil emin olun bakımlı oldukca kilo verme isteğinizde artacak ve daha çok çabalıcaksınızdır
çok teşekkür ederim. evet sanki fazla kilolarımdan kurtulsam herşey iyi olacak gibi geliyor.kilo hariç size hak vermiyorum. çalışan bir insansınız hayatınızın gün içerisinde en az 8 saatini is yerine ayırmak durumundasınız. günün en verimli saatleri üstelik. boşlugunuz yok yani üstelik evlisiniz ve 2 çocuk bakıyorsunuz. herkesin is yoğunluğu aynı değil o da çalışıyor ama yapıyor diyen olursa o onun problemidir. ilk ise başladığımda nasıl bir mükemmeliyetçilik vardı bende Allahım hergun saçımı yapar yuzumde hic sorun olmamasina ragmen bir suru makyaj kıyafetlerimi özenle akşamdan seçer kombineler topuklu ayakkabılar su bu derken bir gün aydinlanma yaşadım dikkat edin saldım demiyorum aydınlandım. ben değerliyim ve rahatlığım önde gelmeli bütün gün bu kıyafetlerin içinde bu makyaj suratimda işim ne ? topuklular kalktı yerini konforlu ayakkabılar aldimakyaj komple gitti geriye bir ruj kaldi kalem etekler hele toptan gitti yerine pamuktan kumaş rahat pantolan ve bluzlar aldı bana bir hafifleme geldi ki sormayın. şuan kilo aldım bazı sebeplerden dolayı kendimi rezil hissediyorum zaten asıl mesele de kilo yoksa şıkır şıkır giyinmek bakimlilik değil ki. benim tespitim sizin tek sorununuz kilonuz onun haricinde olması gerektiği gibisiniz
evet bende bunu düşüyorum. bu kadar durumumun farkına varmışken bugün başlamalıyımbugun dönüm noktası olsun
bugunu hatırlayın ve once kendınız sonra cocuklarınız ve sonra mutlulugunuz ıcın kendınızı sevmeye baslayın :)
merhaba arkadaşlar,
bugün kızımın okuluna gittik karne gününde yanında olalım mutlu olsun dedik. kızım özel bir kolejde okuyor. 4. sınıftan mezun oldu. sınıfa girdiğim anda kendimden öyle utandımki arkadaşlar. bütün çocukların annesi vardı hepside öyle bakımlı öyle güzel öyle zarif bayanlarki. ya ben üstüm başım paspal öylesine toplanmış bir saç makyajsız bir yüz yorgun uykusuz gözler. kendimi çok kötü hissettim kızım beni görünce koştu boynuma sarıldı. diğer bayanlar göz ucuyla bi süzdü beni yada bana öyle geldi. bugün o bayanları görünce iş güç çoluk çocuk derken ne kadarda çok kendimi ihmal ettiğimi anladım. ikinci çocuktan sonra çok saldım kendimi. 52 kiloydum bakımlıydım. çevremde herkez evli anne olduğumu anlamazdı. ama ikinci kızım çok yıprattı beni. şuan 75 kiloyum. inanın nasıl bakarım kendime nerden başlarım unutmuşum. eskisi gibi nasıl olurum..
çok teşekkür ederimsevgili suzi,
neden kirklar dagi efsanesi suzan ismine atfedilmistir? suzan, zerafeti temsil ettigi icin...
oncelikle, zarafetinin kendine uzuntu ettigin konu ile asikar oldugunu bil.
hissettigin seyleri anliyorum ikinci bebegim oldu, fransadayim. dogum sonrasi 63 kiloyla bu hislere burununce ben dukan diyetine basladim. 2 ay oldu, su an 49 kiloya indim. en azindan eski kiyafetlerimi giyebiliyorum :) yine bakimsiz olsam da
lutfen kendini uzme, yavrukusun su an kendi goruntusunden memnun olmasa da, cok naif yurekli bir anneye sahip.
Benden size tavsiye iyi bir diyetisyenle uğraşın hamilelikte aldığım 18 kiloyu diyetisyenle verdim:)Ben diyetisyenle ugrasmiyorum kendi cabalarimla vermeye calistim verdim geri aldim
Hem çalışan anne olup Hem İki çocukla zor oluyor. Ikinci küçükse biraz büyüsün toparlarsın kendini dehaklısın aslında hiç değilse bugün özenseydim kendime. sabah işe geldim iş yoğundu müdürden 1 saat izin aldım apar topar çıktım gittim okula.
Evet açmıştım konuyu işte o günden bugüne değişen bişey olmadı hayatımda.sabahları öyle zor uyanıyorumki 2 dakika fazla uyumak için bakımımdan fedakarlık ediyorum. dolabı açıyorum elime ne gelse onu giyiyorum zaten öyle fazla bir kıyafetimde yokki. hep aynı şeyleri giyiyorum.Siz daha öncede aylık bakım kaça çıkar diye konu açmıştınız. Bir silkelenin artık.
Ayrıca ortama uygun giyinmek diye birşey var.
Sabah işe de mi öyle gittiniz?
ikinci şuan 4 yaşındaHem çalışan anne olup Hem İki çocukla zor oluyor. Ikinci küçükse biraz büyüsün toparlarsın kendini de
ama diğer anneleri bir görseydiniz sanki çocuklar tıp fakültesinden mezun oluyor.bence bunda utanılacak bişey yok. ama rahatsızsanız değiştirmek sizin elinizde.
ayrıca 4. sınıf mezuniyeti değil ki sınıf geçme alt tarafı. üniversiteden mezun olmuyor sonuçta, o kadar süslenecek bi durum yok.
ama diğer anneleri bir görseydiniz sanki çocuklar tıp fakültesinden mezun oluyor.
Kendinizi ancak kendiniz motive edebilirsiniz o da şöyle olur; ben iyi olmaya, iyi görünmeye layık biriyim bu haller bana yakışmıyor dersiniz ve önce düzgün beslenmeyle kilo vermeye başlarsınız, kilo verdikçe kendinize güveniniz gelir daha bakımlı olmaya daha güzel görünmeye başlarsınızmerhaba arkadaşlar,
bugün kızımın okuluna gittik karne gününde yanında olalım mutlu olsun dedik. kızım özel bir kolejde okuyor. 4. sınıftan mezun oldu. sınıfa girdiğim anda kendimden öyle utandımki arkadaşlar. bütün çocukların annesi vardı hepside öyle bakımlı öyle güzel öyle zarif bayanlarki. ya ben üstüm başım paspal öylesine toplanmış bir saç makyajsız bir yüz yorgun uykusuz gözler. kendimi çok kötü hissettim kızım beni görünce koştu boynuma sarıldı. diğer bayanlar göz ucuyla bi süzdü beni yada bana öyle geldi. bugün o bayanları görünce iş güç çoluk çocuk derken ne kadarda çok kendimi ihmal ettiğimi anladım. ikinci çocuktan sonra çok saldım kendimi. 52 kiloydum bakımlıydım. çevremde herkez evli anne olduğumu anlamazdı. ama ikinci kızım çok yıprattı beni. şuan 75 kiloyum. inanın nasıl bakarım kendime nerden başlarım unutmuşum. eskisi gibi nasıl olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?