Bugün kötü bir insanım

Canım ağzına sağlık bence iyi yapmışsın böyle insanlar bu şekilde anlar anca. tekrarlayacağını sanmıyorum bir daha.

Kv kp yaninda da benzer seyleri soylediginde utanirsin elbet kotu ortam olur daha dugunun var sonrasi var nisanlinin yanindaki gibi olmaz o ortamlar kadini herkesin icinde rezil etmissin fena rovans alir

Benim kv kp aynı nişanlım gibi gayet aklı başında insanlar, eminim onlar da cahil olduğunu düşünürler, kaldı ki onu düğünüme çağıracağım falan da yok.
Aynı ortamda olmaları söz konusu değil. Bu da bi bakış açısı tabi. Ha öyle bi ortam da oluşursa o zaman bu kadar sakin olmam sanırım..

Valla kadın haketmişte Serkan (kocası) haketmemiş şimdi eve gidince kadın ona yapmadığını bıramaz yazık degil mi adamcağıza

bencede iyi etmişsin canımm

:)) Teşekkürler.

Canım ağzına sağlık bence iyi yapmışsın böyle insanlar bu şekilde anlar anca. tekrarlayacağını sanmıyorum bir daha.

Umarım.. Aynı ortamda da bulunmayız daha zaten.

Valla kadın haketmişte Serkan (kocası) haketmemiş şimdi eve gidince kadın ona yapmadığını bıramaz yazık degil mi adamcağıza

Sağlık olsun Teşekkürler.

Valla arkadaşım en iyisini yapmışsın böyleleri iyilikten susmaktan anlamaz üzerine geldikçe gelir insanın
ağzına sağlık valla çok da güzel olmuş laf

Polemiğe de girmiş sayılmadım.. :) Sonradan üzüldüm biraz ama ne yapayım. Ben de çok üzülmüştüm.. Teşekkürler :)

Canım benm, hiiiçç kendini kötü hissetme. Bence tam da kendisine layık bi tavırla dumur etmişsin. Bundan sonra dan dun konuşmak yerine 3 düşünür 1 söyler hem. Ohh benm içimin yağları eridi, ağzına sağlık

Gerçekten bazı tipler bile bile kaşınıyolar çünkü.

o zaman üzülmüyoruz üzenen üzülürmü heeçç boşşver
valla benim böyle insanlara çok pis dalasım var

Teşekkürler yorum için

Teşekkürler. Sinsilik ettim diye kendime yakıştıramadım başta ama iyi de oldu bi yandan.. Kaşınanı itinayla kaşıyoruz

hadi hadi hosuna gitti:) iyi etmissin.catlasin zilli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kocasının üstüne salmış oldun

bu kadar ince düşünmeyin ağzınıza gelen ilk şeyi söyleyin derim. üzüntünüz sizi iyi biri yapmaktansa sevinciniz sizi en kötü insan yapsın vallahi kimsenin gururu siniri benden önemli değil. yapıştır cevabı güzelim.

hadi hadi hosuna gitti:) iyi etmissin.catlasin zilli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belki gitmis olabilir

kocasının üstüne salmış oldun

Saglik olsun :)

Uvv cok guzel bi cevap! Belden asagi vurdum sayildi biraz, ondan durup bi dusundum.. bi de bence boyle hareketlerin karsiligini hayat veriyor insana, buna inaniyorum. Hak etti ama. Kotu hissetmiyorun artik :))) cok tesekkurler.

Agzına sağlık bacım
Sustukça dahada ustune gelıcektı .
Dıslerını göstermen ıyı olmuş .
Bu sayede bı daha laf sokacağı zaman ıkı kere dusunur .

Korkum yok. Sadece kendime yakıştıramadım yaptığımı.. Bi yandan oh olsun diyorum tabi.
oh olsun.valla hiçte kötü biri degilsin.
terbiyesize az bile.bir dahaki sefere diline sahip çıkar umarım.
kadın sert kayaya denk gelmiş.her kuşun etinin yenmedigini anlamıştır.

Agzına sağlık bacım
Sustukça dahada ustune gelıcektı .
Dıslerını göstermen ıyı olmuş .
Bu sayede bı daha laf sokacağı zaman ıkı kere dusunur .

Sağ ol canım :))

oh olsun.valla hiçte kötü biri degilsin.
terbiyesize az bile.bir dahaki sefere diline sahip çıkar umarım.
kadın sert kayaya denk gelmiş.her kuşun etinin yenmedigini anlamıştır.

Çok teşekkürler :))

Bence anında tepkinizi verip sizin hayatınızın onu ilgilendirmediğini söyleseniz çok daha iyi olurdu
Şimdi ondan pek te farkın kalmadı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…