Kızlar geçenlerde nişanlımla gezmeden dönüyorduk, beni eve bırakıyordu aşkım..
Yolda arkadaşım ve yengesiyle karşılaştık. Arkadaşım dediğim abla gerçekten iyi ve temiz kalplidir, yengesi de tam onun aksine bir insan.
Hakkında birçok olumsuz yorum duymuştum ama asla ona tavır değiştirmedim, zaten ayda yılda bi karşılaşırdık. Bu yenge herkesle gereksiz bi samimiyet içerisindedir, insanları incitirim kaygısı olmadan dan dun konuşur.. Şimdiye kadar birçok insanı haşlamasına şahit oldum, kimseye birşey yapmasa mahallenin çocuklarını azarlar. Yaşı da hemen hemen benim kadar ama bildiğiniz koca karı ağzı var...
Neyse, selamlaştık falan.. Ben arkadaşla konuştum ayaküstü yüzüğümü falan gösterdim, yengesi olacak kız da hemen lafa atladı.. Bu sene tutturdun evlenicen, 2. nişanlın değil mi, diye.. Arkadaşım da bozuldu, mahcup oldu. Çok içerledim lafına, bu şekilde de söylemedi, bayağı fena bozdu beni. Gülümsemekten başka bir şey yapamadım..
Nişanlım da ters ters baktı.. Yürüdük onlardan ayrılıp.
Nişanlım, takılma cahil işte dedi beni rahatlatmak için...
Bu olayı anneme bile açmadım.. Takılmamaya çalıştım. Konu kapandı gitti..
Bugün de bizim apt. hanımları çardakta toplanmışlar, ben de ineyim dedim.. Bu kadın da vardı.
Yine beni hedef aldı salak salak konuşuyor..
Ben de hiç modumu düşürmeden, ona güzel ve sakin şekilde cevaplar veriyorum..
Dedim ki, sen Serap'ların(kocasının kuzeni) düğününde sarı saç kullanıyordun değil mi?, o zaman çok daha güzeldin, bence sarı saça dön.. Bayağı değiştin.
Seni ilk gördüğümde Serkan(kocası) abinin yanına çok yakıştırmıştım, vallahi dua bile etmiştim.. dedim..
Tıkandı kaldı, ben o düğünde yoktum dedi.. Ben de farkında olmada pot kırmış gibi hemen birşeyi mana edip ortamdan ayrıldım..
Tabi o düğünde kocasının yanındaki kızın o değil de kocasının eski sevgilisi olduğunu bal gibi biliyordum.. Eminim masanın etrafındaki kadınlar da biliyordu.. Onun çok kıskanç ve sorunlu olduğunu da biliyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum kızlar.. Kötü biri miyim gerçekten? Yoksa o bunu hak etmiş mi zaten?
Normalde böyle birisi değilim..
Ne sacma insanalr varya
laf sokmayı kendilerine iş olarak görüyolar
maaş+ssk olsa idi tam olcak aslında
bence iyi etmişin... belki dahada uğraşmaz senle
Iyi yapmissin :)) insanlar hatasini anlasin diye bekleyince olmuyor. Arada boyle cevaplarla tokatlayip kendine getirmek lazim :))
nişanlının yanında öyle bir laf etmesi çok ayıp olmuş bence iyi yapmışsın haddini bilsin
Yok be canım ne pisliği karşındaki sanki çok temiz :) Bazen karşındaki ne ise olman gerekiyor
bazen cahillerin karsisinda susacak sabir bendede olmuyor maalesef, hakediyorlar!
Bu durumda oda haketmis. Oh valla iyi yapmissiniz. Insanlari bozmak neymis görmeli. Birde Nisanlinin yaninda söylemis o lafi ! ne kadr ayip !!!!
Ohh iyi yapmışsınız. Ne patavatsız insanlar var.
Çok iyi yapmışsın canım hak etmiş,o seni nişanlının yanında üzmüş,o düşünmüyor sen mi düşüneceksin kocası ile arası bozulurmuy muş diye madem çok kıskanç önce kendi söyledigi sözlere dönüp baksın.
İçimin yağları eridi, çok iyi yapmışsın..
çok iyi yapmışsın.
İyi yapmışsın ya da kötü yapmışsın demeyeceğim o bana kalsın ama çok güldüm bunu itiraf edebilirim
Hak edene , Hak ettigi cevabi vereceksin ohhh cok iyi yapmissinnn.... 😂😂😂
Off bazen bende böyle dan dun dan dun söylemek istiyorum. Sonra diyorum sus özgeee :)
iyi yapmışsın azcıkta o bozulsun bakiiiimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kadinin soylediklerini okuyunca 😲 boyle oldum insallah haddini bildirmistir dedim ve sizin cevabinizi okuyunca oohh dedimcok iyi yapmissiniz vallahi 👍
bende nisanlanip ayrildim. o yuzden daha iyi anliyorum seni:)
Bir daha nisanlansam biri bana nisanlimin yaninda böyle seyler söylese...elimden alabilirlermi bilemiyorum:))))
Kadin hak etmis, sen de cuk diye oturtmussun helal ama su var, bu kadin bunun altinda kalmaz, rovansi vurucu olacaktir.
valla süper kapak olmuş kadına bidaha size dokunacağını sanmam.ah ahhhh bide ben şöyle milletin ağzının payını verebilsem yaaa
Yaptığınız yanlış gibi görünsede içten içe bi hoşuma gitmedi değil.
Bazı hadsizlerin haddini bildirmek gerek malesef.
Sanırım bende ya hakaret ederdim o dahada beter.Yada senin yaptığını yapardım
Kadin hak etmis, sen de cuk diye oturtmussun helal ama su var, bu kadin bunun altinda kalmaz, rovansi vurucu olacaktir.
Cahille aynı seviyeye inmişsin,onun lafını önemseyerek.Kızlar geçenlerde nişanlımla gezmeden dönüyorduk, beni eve bırakıyordu aşkım..
Yolda arkadaşım ve yengesiyle karşılaştık. Arkadaşım dediğim abla gerçekten iyi ve temiz kalplidir, yengesi de tam onun aksine bir insan.
Hakkında birçok olumsuz yorum duymuştum ama asla ona tavır değiştirmedim, zaten ayda yılda bi karşılaşırdık. Bu yenge herkesle gereksiz bi samimiyet içerisindedir, insanları incitirim kaygısı olmadan dan dun konuşur.. Şimdiye kadar birçok insanı haşlamasına şahit oldum, kimseye birşey yapmasa mahallenin çocuklarını azarlar. Yaşı da hemen hemen benim kadar ama bildiğiniz koca karı ağzı var...
Neyse, selamlaştık falan.. Ben arkadaşla konuştum ayaküstü yüzüğümü falan gösterdim, yengesi olacak kız da hemen lafa atladı.. Bu sene tutturdun evlenicen, 2. nişanlın değil mi, diye.. Arkadaşım da bozuldu, mahcup oldu. Çok içerledim lafına, bu şekilde de söylemedi, bayağı fena bozdu beni. Gülümsemekten başka bir şey yapamadım..
Nişanlım da ters ters baktı.. Yürüdük onlardan ayrılıp.
Nişanlım, takılma cahil işte dedi beni rahatlatmak için...
Bu olayı anneme bile açmadım.. Takılmamaya çalıştım. Konu kapandı gitti..
Bugün de bizim apt. hanımları çardakta toplanmışlar, ben de ineyim dedim.. Bu kadın da vardı.
Yine beni hedef aldı salak salak konuşuyor..
Ben de hiç modumu düşürmeden, ona güzel ve sakin şekilde cevaplar veriyorum..
Dedim ki, sen Serap'ların(kocasının kuzeni) düğününde sarı saç kullanıyordun değil mi?, o zaman çok daha güzeldin, bence sarı saça dön.. Bayağı değiştin.
Seni ilk gördüğümde Serkan(kocası) abinin yanına çok yakıştırmıştım, vallahi dua bile etmiştim.. dedim..
Tıkandı kaldı, ben o düğünde yoktum dedi.. Ben de farkında olmada pot kırmış gibi hemen birşeyi mana edip ortamdan ayrıldım..
Tabi o düğünde kocasının yanındaki kızın o değil de kocasının eski sevgilisi olduğunu bal gibi biliyordum.. Eminim masanın etrafındaki kadınlar da biliyordu.. Onun çok kıskanç ve sorunlu olduğunu da biliyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum kızlar.. Kötü biri miyim gerçekten? Yoksa o bunu hak etmiş mi zaten?
Normalde böyle birisi değilim..
Almaya calisacaktir evet. Vurucu duruslar icin gardini al, ve daha baska yapabilecegin vuruslari hesapla, hic cekinmeden yap derim eyer sana bir daha bisey yapmaya kalkarsa. Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis.
Cahille aynı seviyeye inmişsin,onun lafını önemseyerek.
Yapma Allasen :) onu o kadar ciddiye almıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?