Bugün kötü bir insanım

bazen cahillerin karsisinda susacak sabir bendede olmuyor maalesef, hakediyorlar!
Bu durumda oda haketmis. Oh valla iyi yapmissiniz. Insanlari bozmak neymis görmeli. Birde Nisanlinin yaninda söylemis o lafi ! ne kadr ayip !!!!

Ohh iyi yapmışsınız. Ne patavatsız insanlar var.

Çok iyi yapmışsın canım hak etmiş,o seni nişanlının yanında üzmüş,o düşünmüyor sen mi düşüneceksin kocası ile arası bozulurmuy muş diye madem çok kıskanç önce kendi söyledigi sözlere dönüp baksın.

Ne sacma insanalr varya
laf sokmayı kendilerine iş olarak görüyolar
maaş+ssk olsa idi tam olcak aslında
bence iyi etmişin... belki dahada uğraşmaz senle

Aynen öyle.. Yemin ederim patavatsızlıktan öteydi yaptığı şey. Gözlerinin içi gülüyordu..
Umarım bi daha aynı ortamda bulunmayız.. Teşekkürler canım :)

Iyi yapmissin :)) insanlar hatasini anlasin diye bekleyince olmuyor. Arada boyle cevaplarla tokatlayip kendine getirmek lazim :))

O tarzı haline getirmiş bu hareketleri zaten. Kendine gelmişse ne ala :)

nişanlının yanında öyle bir laf etmesi çok ayıp olmuş bence iyi yapmışsın haddini bilsin

Hem ayıp hem aptallık.. Benim nişanlım cahil bi insan olsa kim bilir neler yaşayacaktım.. Teşekkürler canım.. :)

Yok be canım ne pisliği karşındaki sanki çok temiz :) Bazen karşındaki ne ise olman gerekiyor

Orası öyle.. Bi defalığına onun aynası olayım dedim. :) Teşekkürler.

bazen cahillerin karsisinda susacak sabir bendede olmuyor maalesef, hakediyorlar!
Bu durumda oda haketmis. Oh valla iyi yapmissiniz. Insanlari bozmak neymis görmeli. Birde Nisanlinin yaninda söylemis o lafi ! ne kadr ayip !!!!

Cahil işte.. O gün ne kadar yaralandığımı Allah biliyor.. Ben de engel olamadım kendime.. İyi de oldu :) Teşekkürler.

Ohh iyi yapmışsınız. Ne patavatsız insanlar var.

Öyle canım.. Allah uzak etsin.. :) Teşekkürler.

Hele ki o kadar kıskanç bi insansın sen, düşün bi değil mi? benim yanımdaki de erkek sonuçta.. domuz değil, o da bozulur, kıskanır..
Şeytanın Ankara şubesi.. Bi vicdan yapar gibi oldum ama boşver dedim sonra.. Sizler de çok rahatlattınız içimi.. Çok teşekkürler canım :)

İçimin yağları eridi, çok iyi yapmışsın..

Sağ olasın.. Benim yağlar da eridi vallah :)

İyi yapmışsın ya da kötü yapmışsın demeyeceğim o bana kalsın ama çok güldüm bunu itiraf edebilirim

Hak edene , Hak ettigi cevabi vereceksin ohhh cok iyi yapmissinnn.... 😂😂😂

Off bazen bende böyle dan dun dan dun söylemek istiyorum. Sonra diyorum sus özgeee :)
iyi yapmışsın azcıkta o bozulsun bakiiiimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kadinin soylediklerini okuyunca 😲 boyle oldum insallah haddini bildirmistir dedim ve sizin cevabinizi okuyunca oohh dedim cok iyi yapmissiniz vallahi 👍

bende nisanlanip ayrildim. o yuzden daha iyi anliyorum seni:)
Bir daha nisanlansam biri bana nisanlimin yaninda böyle seyler söylese...elimden alabilirlermi bilemiyorum:))))

Kadin hak etmis, sen de cuk diye oturtmussun helal ama su var, bu kadin bunun altinda kalmaz, rovansi vurucu olacaktir.

çok iyi yapmışsın.

Teşekkürler :))

İyi yapmışsın ya da kötü yapmışsın demeyeceğim o bana kalsın ama çok güldüm bunu itiraf edebilirim

Çok teşekkürler :)

Hak edene , Hak ettigi cevabi vereceksin ohhh cok iyi yapmissinnn.... 😂😂😂

Onun dilinden verdim cevabı da :) Teşekkürler :)

Off bazen bende böyle dan dun dan dun söylemek istiyorum. Sonra diyorum sus özgeee :)
iyi yapmışsın azcıkta o bozulsun bakiiiimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fena bozuldu :)) Ben gibi vicdan yapmayacaksan sen de yap.. Bi yandan süper bi rahatlama geliyor

Kadinin soylediklerini okuyunca 😲 boyle oldum insallah haddini bildirmistir dedim ve sizin cevabinizi okuyunca oohh dedim cok iyi yapmissiniz vallahi 👍

Çok teşekkürlerrr :))))

bende nisanlanip ayrildim. o yuzden daha iyi anliyorum seni:)
Bir daha nisanlansam biri bana nisanlimin yaninda böyle seyler söylese...elimden alabilirlermi bilemiyorum:))))

Ben o an nasıl sakin kalabildğime hayret ediyorum. Ama dilim tutulmuştu, aynen bu olayda onun da dilinin tutulduğu gibi Teşekkürler :)

Kadin hak etmis, sen de cuk diye oturtmussun helal ama su var, bu kadin bunun altinda kalmaz, rovansi vurucu olacaktir.

Korkmuyorum ondan ama gerek yok tabi böyle şeylere.. :) Teşekkürler.. :)

valla süper kapak olmuş kadına bidaha size dokunacağını sanmam.ah ahhhh bide ben şöyle milletin ağzının payını verebilsem yaaa

Ben de gecikmeli yapmış oldum.. :) Teşekkürler. Dokunursa da kendi zararına.

Yaptığınız yanlış gibi görünsede içten içe bi hoşuma gitmedi değil.

Bazı hadsizlerin haddini bildirmek gerek malesef.
Sanırım bende ya hakaret ederdim o dahada beter.Yada senin yaptığını yapardım

İntikam soğuk yenen bir makarnadır O an dilim tutuldu, nişanlımın yanında çirkinleşmek de istemedim, hem de bu konuları takıntı yaptğımı da bilsin istemem nişanlımın.. Teşekkürler yorum için :)

Almaya calisacaktir evet. Vurucu duruslar icin gardini al, ve daha baska yapabilecegin vuruslari hesapla, hic cekinmeden yap derim eyer sana bir daha bisey yapmaya kalkarsa. Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis.

Cahille aynı seviyeye inmişsin,onun lafını önemseyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…