Kötüye kötü olurum, zerre üzülmem.
Benim de yapım böyle..
Belki bundan sonra konuşmalarına dikkat eder, can yakmaktan kaçınır.
hadi hadi vardır yine sende böyle kirli çamaşırlar dağarcığında
şimdi tırnaklarını kemire kemire kocişine o kızı unuttun mu vs diyodur
Kızlar geçenlerde nişanlımla gezmeden dönüyorduk, beni eve bırakıyordu aşkım..
Yolda arkadaşım ve yengesiyle karşılaştık. Arkadaşım dediğim abla gerçekten iyi ve temiz kalplidir, yengesi de tam onun aksine bir insan.
Hakkında birçok olumsuz yorum duymuştum ama asla ona tavır değiştirmedim, zaten ayda yılda bi karşılaşırdık. Bu yenge herkesle gereksiz bi samimiyet içerisindedir, insanları incitirim kaygısı olmadan dan dun konuşur.. Şimdiye kadar birçok insanı haşlamasına şahit oldum, kimseye birşey yapmasa mahallenin çocuklarını azarlar. Yaşı da hemen hemen benim kadar ama bildiğiniz koca karı ağzı var...
Neyse, selamlaştık falan.. Ben arkadaşla konuştum ayaküstü yüzüğümü falan gösterdim, yengesi olacak kız da hemen lafa atladı.. Bu sene tutturdun evlenicen, 2. nişanlın değil mi, diye.. Arkadaşım da bozuldu, mahcup oldu. Çok içerledim lafına, bu şekilde de söylemedi, bayağı fena bozdu beni. Gülümsemekten başka bir şey yapamadım..
Nişanlım da ters ters baktı.. Yürüdük onlardan ayrılıp.
Nişanlım, takılma cahil işte dedi beni rahatlatmak için...
Bu olayı anneme bile açmadım.. Takılmamaya çalıştım. Konu kapandı gitti..
Bugün de bizim apt. hanımları çardakta toplanmışlar, ben de ineyim dedim.. Bu kadın da vardı.
Yine beni hedef aldı salak salak konuşuyor..
Ben de hiç modumu düşürmeden, ona güzel ve sakin şekilde cevaplar veriyorum..
Dedim ki, sen Serap'ların(kocasının kuzeni) düğününde sarı saç kullanıyordun değil mi?, o zaman çok daha güzeldin, bence sarı saça dön.. Bayağı değiştin.
Seni ilk gördüğümde Serkan(kocası) abinin yanına çok yakıştırmıştım, vallahi dua bile etmiştim.. dedim..
Tıkandı kaldı, ben o düğünde yoktum dedi.. Ben de farkında olmada pot kırmış gibi hemen birşeyi mana edip ortamdan ayrıldım..
Tabi o düğünde kocasının yanındaki kızın o değil de kocasının eski sevgilisi olduğunu bal gibi biliyordum.. Eminim masanın etrafındaki kadınlar da biliyordu.. Onun çok kıskanç ve sorunlu olduğunu da biliyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum kızlar.. Kötü biri miyim gerçekten? Yoksa o bunu hak etmiş mi zaten?
Normalde böyle birisi değilim..
çok komik olmuş yaptığın nereden geldi aklına?
genel olarak çok hoş bir davranış diyemeyiz ama bazı insanlar hakkediyor artık olan olmuş boşver.
Aynı ortamda olacağımızı da sanmıyorum daha zaten. Çok haklısın. Teşekkürler yorum için canım.. :)
Rica:)
Herkes senden yana, kotude degilsin bak:)
Senin sayende hatasini anlamistir belki buda ona iyilik olur:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herzaman susmak en iyi cevap degildir desem anlarsin herhalde.cok iyi yapmissin valla
İnşallah anlarsa... :)) Sağ olun var olur kızlar. :) Teşekkür ederim canımm...
ben nişanlının olgunluğunu takdir ettim Allah mutluluğunuzu daim etsinne dediğini bilmeyen insan çooook
O gün taş kesilmiştim, iyi oldu vallahi.. Ben hep vicdan yaparım ama şimdi çok iyi hissediyorum.
Aynı ortamda olacağımızı da sanmıyorum daha zaten. Çok haklısın. Teşekkürler yorum için canım.. :)
Çoktandır kaşınıyordu demek bu güne nasipmiş. Umarım bu hareketim onu kendine getirir, daha da yüzsüzleşmez.
Sıkmıyorum, buradaki yorumlarda da haklı görüldüğümü okumak, beni mutlu etti.. Çok teşekkürler :)
Ben de yakıştıramadım kendime ama bi yandan da içim soğudu.. Sağlık olsun şekerim.
Duygucum nasisin . duzeldnmi
Arada insanlara ayar vermek gerekebiliyor, yapacak birsey yok.
Okurken içimin yağları eridi vallaböylede güzel yapılırdı herhalde
Üzülmeyin iyi yapmışsınız ben yapamıyorum tepeme çıkılıyor. İyi olmayı bazen salak olmakla karıştırıyor karşı taraf.
Okurken başta çok.kızdım ama sona doğru bayağı rahatlama geldiÇok güzel ayar vermişsin en güzelini yapmış susmakta bi yere kadar
İntikam soğuk yenen bi'yemektir. Ben üzüleceğime karşımdaki üzülsün
Kaşınmasaymış
Iyi yapmissin :)) insanlar hatasini anlasin diye bekleyince olmuyor. Arada boyle cevaplarla tokatlayip kendine getirmek lazim :))Kızlar geçenlerde nişanlımla gezmeden dönüyorduk, beni eve bırakıyordu aşkım..
Yolda arkadaşım ve yengesiyle karşılaştık. Arkadaşım dediğim abla gerçekten iyi ve temiz kalplidir, yengesi de tam onun aksine bir insan.
Hakkında birçok olumsuz yorum duymuştum ama asla ona tavır değiştirmedim, zaten ayda yılda bi karşılaşırdık. Bu yenge herkesle gereksiz bi samimiyet içerisindedir, insanları incitirim kaygısı olmadan dan dun konuşur.. Şimdiye kadar birçok insanı haşlamasına şahit oldum, kimseye birşey yapmasa mahallenin çocuklarını azarlar. Yaşı da hemen hemen benim kadar ama bildiğiniz koca karı ağzı var...
Neyse, selamlaştık falan.. Ben arkadaşla konuştum ayaküstü yüzüğümü falan gösterdim, yengesi olacak kız da hemen lafa atladı.. Bu sene tutturdun evlenicen, 2. nişanlın değil mi, diye.. Arkadaşım da bozuldu, mahcup oldu. Çok içerledim lafına, bu şekilde de söylemedi, bayağı fena bozdu beni. Gülümsemekten başka bir şey yapamadım..
Bugün de bizim apt. hanımları çardakta toplanmışlar, ben de ineyim dedim.. Bu kadın da vardı.
Dedim ki, sen Serap'ların(kocasının kuzeni) düğününde sarı saç kullanıyordun değil mi?, o zaman çok daha güzeldin, bence sarı saça dön.. Bayağı değiştin.
Seni ilk gördüğümde Serkan(kocası) abinin yanına çok yakıştırmıştım, vallahi dua bile etmiştim.. dedim..
Tıkandı kaldı, ben o düğünde yoktum dedi.. Ben de farkında olmada pot kırmış gibi hemen birşeyi mana edip ortamdan ayrıldım..
Tabi o düğünde kocasının yanındaki kızın o değil de kocasının eski sevgilisi olduğunu bal gibi biliyordum.. Eminim masanın etrafındaki kadınlar da biliyordu.. Onun çok kıskanç ve sorunlu olduğunu da biliyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum kızlar.. Kötü biri miyim gerçekten? Yoksa o bunu hak etmiş mi zaten?
kızlar geçenlerde nişanlımla gezmeden dönüyorduk, beni eve bırakıyordu aşkım..
Hakkında birçok olumsuz yorum duymuştum ama asla ona tavır değiştirmedim, zaten ayda yılda bi karşılaşırdık. Bu yenge herkesle gereksiz bi samimiyet içerisindedir, insanları incitirim kaygısı olmadan dan dun konuşur.. şimdiye kadar birçok insanı haşlamasına şahit oldum, kimseye birşey yapmasa mahallenin çocuklarını azarlar. Yaşı da hemen hemen benim kadar ama bildiğiniz koca karı ağzı var...
Neyse, selamlaştık falan.. Ben arkadaşla konuştum ayaküstü yüzüğümü falan gösterdim, yengesi olacak kız da hemen lafa atladı.. Bu sene tutturdun evlenicen, 2. Nişanlın değil mi, diye.. Arkadaşım da bozuldu, mahcup oldu. çok içerledim lafına, bu şekilde de söylemedi, bayağı fena bozdu beni. Gülümsemekten başka bir şey yapamadım..
Bugün de bizim apt. Hanımları çardakta toplanmışlar, ben de ineyim dedim.. Bu kadın da vardı.
Dedim ki, sen serap'ların(kocasının kuzeni) düğününde sarı saç kullanıyordun değil mi?, o zaman çok daha güzeldin, bence sarı saça dön.. Bayağı değiştin.
Seni ilk gördüğümde serkan(kocası) abinin yanına çok yakıştırmıştım, vallahi dua bile etmiştim.. Dedim..
O rahatlamayı her bi tarafımda yaşadım ben de.. E yani. Ama pislik ettim biraz sanırım..
Elbette... Düşündükçe iyi ettim diyorum zatenne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?