Bugün kötü bir insanım

Kötüye kötü olurum, zerre üzülmem.
Benim de yapım böyle..
Belki bundan sonra konuşmalarına dikkat eder, can yakmaktan kaçınır.

Bakalım inşallah.. Gerçi onunla bi daha karşılaşmayı düşünmüyorum..
Ben ki insanları incitmekten o kadar sakınırım, şu durumda bile vicdan yapabildim.. Kendi çok kaşındı..
İyi hissediyorum şuan.. Teşekkürler canım :)

hadi hadi vardır yine sende böyle kirli çamaşırlar dağarcığında

şimdi tırnaklarını kemire kemire kocişine o kızı unuttun mu vs diyodur

Ay bilemedim..
Bulursam özelden yazarım sana hahaha..
Bilemicem, o da ben gibi hisseder umarım..
UUu nışanlım yazdı, Tatar Remazanımı bekletmeyim.. Teşekkürler yorumun için canımm..

çok komik olmuş yaptığın nereden geldi aklına?

genel olarak çok hoş bir davranış diyemeyiz ama bazı insanlar hakkediyor artık olan olmuş boşver.

Herzaman susmak en iyi cevap degildir desem anlarsin herhalde.cok iyi yapmissin valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herzaman susmak en iyi cevap degildir desem anlarsin herhalde.cok iyi yapmissin valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O da fena bozuldu ama benim de canım yanmıştı. İyi oldu diyorum şimdi. Teşekkürler canımmm :))

ben nişanlının olgunluğunu takdir ettim Allah mutluluğunuzu daim etsin ne dediğini bilmeyen insan çooook

Okurken içimin yağları eridi valla böylede güzel yapılırdı herhalde
Üzülmeyin iyi yapmışsınız ben yapamıyorum tepeme çıkılıyor. İyi olmayı bazen salak olmakla karıştırıyor karşı taraf.

Başta bi dedim bugün yediğin hurmalar yarın tırmalar, ne yaptın sen Duygu diye ama içimin yağları eridi benim de. Ödeşmiş olduk, bi sakinlik falan geldi bana :)) Teşekkürler yorum için canım :)

Okurken başta çok.kızdım ama sona doğru bayağı rahatlama geldi Çok güzel ayar vermişsin en güzelini yapmış susmakta bi yere kadar

Okurken başta çok.kızdım ama sona doğru bayağı rahatlama geldi Çok güzel ayar vermişsin en güzelini yapmış susmakta bi yere kadar

O rahatlamayı her bi tarafımda yaşadım ben de.. E yani. Ama pislik ettim biraz sanırım..

İntikam soğuk yenen bi'yemektir. Ben üzüleceğime karşımdaki üzülsün
Kaşınmasaymış

Elbette... Düşündükçe iyi ettim diyorum zatenne..

Ne sacma insanalr varya
laf sokmayı kendilerine iş olarak görüyolar
maaş+ssk olsa idi tam olcak aslında
bence iyi etmişin... belki dahada uğraşmaz senle

Iyi yapmissin :)) insanlar hatasini anlasin diye bekleyince olmuyor. Arada boyle cevaplarla tokatlayip kendine getirmek lazim :))

nişanlının yanında öyle bir laf etmesi çok ayıp olmuş bence iyi yapmışsın haddini bilsin

O rahatlamayı her bi tarafımda yaşadım ben de.. E yani. Ama pislik ettim biraz sanırım..

Elbette... Düşündükçe iyi ettim diyorum zatenne..

Yok be canım ne pisliği karşındaki sanki çok temiz :) Bazen karşındaki ne ise olman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…