- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
Agla gitsin ya valla 40 kisi gelip teselli etse o kadar etkili olmuyo benceve sabahtan beri ağlıyorum saldım valla kendimi
Ahhhh.. Derin yaram..Ben de bunu anlamıyorum hiç, gerçekten çocukları ailelere bırakıp gidemiyormusunuz? veya arkadaşlara?
Fırsat bulursam ben de depresyona girmek isterim. 2 senedir fırsat kolluyorum.
3.5 senedir ben de fırsat kolluyorum. Henüz bulamadım.
Doğum yaptıgım gün de dahil.
Sanırım sadece genel anestezide olduğum 45
dakika her şeyden uzaklaşmayı başarmıştım
2 Doğumla 90 dakika eder, eh yine iyi zamanmış yahu :))
Haha yaaaa iyide heriflerin ya da kadinlarin garantisi mi var:) adam karisi hasta diye terkediyo ya da terside oluyo. En iyisi azicik asim kaygisiz basim:))Valla panpa calismazsam ac kalirim, kendimden baska gelir kaynagim yok
Dusunuyorum bazen, kaza gecirsem, hasta olsam, bir sekilde calisamayacak durumua gelsem b.ku yerim
düzgün bir yorum yapıyor mu hocaİkinci tezden ben de muzdaribim. Kaldı 1 buçuk ay, bir de gittim açıköğretime kayıt oldum vizeler ve savunma dönemi çakışıyor..
Valla ne yalan söyleyeyim tezi bırakmayı düşündüm, sonra o kadar emeğim var dedim. Savunmada çok ezdiler ne yapacağımı bilemeden boş boş bakıyorum öyle..
bence deŞu tezi bir verseniz, bunalım felan kalmayacak bence
Benim de pazartesi görüşmem var. Aynı durum her kelimeyi açıklama fotoğrafla desteklemem isteniyor. Neo mimarlık demişsin örnek nerde gibi..düzgün bir yorum yapıyor mu hoca
aldı böyle masaya vurup berbat dedi hoca benimkine en son
ben de naptım biliyor musun tamam hocam nereleri nasıl düzelteyim anlatır mısınız dedim açtım önüne tezi sayfa çevirdim mesela hocam buradaki temel sorun ne filan dedim
o kadar soru sordum düzgün olarak tek kritik verdi o da mesela dinamik mimarlık örneği bir yapı koyuyorum o yapının açıklamasını yazmamışım dinamik mimarlık örneği demiş geçmişim her resmin detaylı açıklaması olması lazımmış
iyi de sen berbat deyip fırlatınca ve açıklamayınca ben nereden nasıl bileceğim yahu bunu yapmam gerektiğini
adam gibi göstersene
şimdi yine yazıyorum valla gitcem haftaya görüşme ayarladım yine sayfa sayfa sormaya devamne yapayım artık bilmiyorum...
senin de mi mimarlık bölümünBenim de pazartesi görüşmem var. Aynı durum her kelimeyi açıklama fotoğrafla desteklemem isteniyor. Neo mimarlık demişsin örnek nerde gibi..
Özelden mesaj attım gaza getirelim bari birbirimizi kader arkadaşı buldum kendime diye
şanslısın:))Bu sitedeki yorumları okudukça evli olmadığıma şükretmeye başladım.Dolayısıyla çocuksuzluğa da .Bunalıma girme lüksüme(!) şükredebileceğim aklıma bile gelmemişti.Sanırım ben çok şanslıyım...
Benim icinde iki dk bunalima gir cik bi zahmet:))Bu sitedeki yorumları okudukça evli olmadığıma şükretmeye başladım.Dolayısıyla çocuksuzluğa da .Bunalıma girme lüksüme(!) şükredebileceğim aklıma bile gelmemişti.Sanırım ben çok şanslıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?