- 17 Aralık 2015
- 27.243
- 50.068
- 598
yazarken bende bu sahneyi hatirlamistim
Battaniyenin altinda aglaman bile fakirlik gostergesiAhahahahaha ayy tövbeler olsun yarabbi bu konu çok insanın moralini bozacak
Bende az önce yemeklerin yanına pilav yaptigim için fak fakir olduğumu ögrendim bir saat battaniyenin altinda aglayacaktim uyuyakalmışım fakirlikten göz yaşımın bile tuzu kalmamış onu farkettim
Ben fakir oldugum icin anca gelebildim netim iyi cekmiyorduNaber fakirler halen burda mısınız
takviyeyi birak iyot eksikliginden tiroid hastasiyimBattaniyenin altinda aglaman bile fakirlik gostergesi
Söminen yok birsey yok
Gozyasinda tuz yok, muhtemelen iyot takviyesi de almiyorsun
Tavuk cigeri bile zor şu an skdjskdk
Eşim bu sebzelere tavuk yemi diyor,onlar bu sebzeleri yer ben tavuğun kendisini diyerek pramitin üstünde olduğunu ilan ediyorBen otçul olduğum için pırasa, bkrokoli ve ıspanakla aşk yaşıyorum şu sıralar, tam mevsimi gelmişken. Sanırım en fakir benim
Bak gecen bi proftan dinledimtakviyeyi birak iyot eksikliginden tiroid hastasiyim
Kusura bakmayın bir anda coşup hepimiz yemeklerden bahsettik, topik master şefe döndü, hamile olan vardır, canı çeken vardır haklarını helal etsinlerÖyle bir anlattınız ki eve gidince un helvası yapacağım
Şaka bir yana artık her şey pahalı oldu malesef. Bunlara fakir tatlısı diyen arkadaşta şirkette ki en çok kazananlardan biriydi. Dünyanın her yerinde sık sık gezip yiyip içen biri. Muhtemelen ona göre hala fakir tatlısıdır.
ölmeyek, sonra arkamizdan açliktan batikon icerken öldü derlerBak gecen bi proftan dinledim
Diyor ki haftada bir 1 bardak suya 9 10 damla baticon damlatin agzinizi calkalayin tukurun
Agzinizda kalan bulasigi yutabilirsiniz
Iyot eksikligini gideriyormus
Ustelik agizdaki bakterileri de gideriyormus
Denicektim aklimdaydi hatirladim simdi
Iyi gelir belki
Canim ben zengin oldugum icin hep boyle agliyorum:Battaniyenin altinda aglaman bile fakirlik gostergesi
Söminen yok birsey yok
Gozyasinda tuz yok, muhtemelen iyot takviyesi de almiyorsun
Tavuk cigeri bile zor şu an skdjskdk
Ahahah kendi de yapiyormusölmeyek, sonra arkamizdan açliktan batikon icerken öldü derler
Kiz deve sidiğide için diyolardi her dedikleri yapılır mıAhahah kendi de yapiyormus
Tentirdiyot baticon bunlar iyotmus zaten
Bazilari bunlari 4 5 damla yutuyor o zararli iste fazla doz dedi
Ama suyla gargara gibi yapilirsa faydali dedi
Inandim bir fakir olarak
Ben su, tuz israfi olmasin diye aglayinca bardaga toplayip yemek yapiyorum onlaCanim ben zengin oldugum icin hep boyle agliyorum:
Eki Görüntüle 3658408
Kim diyor onu yavKiz deve sidiğide için diyolardi her dedikleri yapılır mı
Aaa bekle bakKim diyor onu yav
Baticonlu suyla agiz calkalamak masum geldi bana sahsen
Deve sidigi hic duymadim, mucizevi birsey olsa bile fakir oldugumuz icin deveyi bulcaz da iseticez siseye doldurcaz falan zor is
Bu havuz özel havuzunuz değilse fakirsiniz üzgünümCanim ben zengin oldugum icin hep boyle agliyorum:
Eki Görüntüle 3658408
Kim diyor onu yav
Baticonlu suyla agiz calkalamak masum geldi bana sahsen
Deve sidigi hic duymadim, mucizevi birsey olsa bile fakir oldugumuz icin deveyi bulcaz da iseticez siseye doldurcaz falan zor is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?