Nerden buluyorsunuz geyik etiniBana da kucukken her turlu sakatati yedirmisler ama simdi sevmiyorum. Yani organ oldugu icin degil de dokusunu, tadini sevmedigim icin yemiyorum.
Ama et çok severim ve farkli etleri denerim. Ayı, ceylan, geyik, at, ren geyigi vs yedim hepsini.
Ay benim oğlum ve eşim de deve kuşu kanguru eti filan yiyorlar yurtdışına gidinceBana da kucukken her turlu sakatati yedirmisler ama simdi sevmiyorum. Yani organ oldugu icin degil de dokusunu, tadini sevmedigim icin yemiyorum.
Ama et çok severim ve farkli etleri denerim. Ayı, ceylan, geyik, at, ren geyigi vs yedim hepsini.
YurtdisindaNerden buluyorsunuz geyik etini
Ben de severim degisik etleri denemeyi. Sadece ayı yerken cok uzulerek yedimAy benim oğlum ve eşim de deve kuşu kanguru eti filan yiyorlar yurtdışına gidince
Yurtdışına gidersem bir daha muhakak denemek istiyorum bu arada baya zenginsin gözümüzden de kaçmadı seni gidi seniYurtdisindaburada yok, zaten olsa da yanina yaklasilmaz herhalde fiyat bakimindan
Ayh cocuk menusu gibi, vizyonsuz kopek deseydiniz ahshdhdAz önce eşime mesaj atıp akşama ne yemek yapsam dedim köfte ve patates püresi dedi
En sevdiği şey patates püresi hahahajAyh cocuk menusu gibi, vizyonsuz kopek deseydiniz ahshdhd
Seni fakir yazsaydın yaAz önce eşime mesaj atıp akşama ne yemek yapsam dedim köfte ve patates püresi dedi
Zenginlik-Fakirlik ekonomik şartlar değişebilir ama insanın nasıl yetiştirildiği veya yetiştiği önemlidir, görgülü olmak gerekir, ki görmüş geçirmiş görgülü insan gösteriş meraklısı olmaz mütevazi olur, küçümsemez.Estağfurullah, hepimiz konu yemek olunca çoştuk biraz
Söylediklerinizde çok haklısınız. Bazılarının bi tarafı kalkıveriyor iki kuruş geçince eline.
Sanırım çok zenginde olsam mutfağımda hep ev yapımı zeytinyağlı yemeğim olur ki en sevdiğim.
Off ben kucukken babam bana koc yumurtası yapiyordu. Biraz buyuyup muhteviyatini ogrenince travma yasamistim
Koç yumurtası ne diye googleye bakmaya gidiyorum.Zenginlik-Fakirlik ekonomik şartlar değişebilir ama insanın nasıl yetiştirildiği veya yetiştiği önemlidir, görgülü olmak gerekir, ki görmüş geçirmiş görgülü insan gösteriş meraklısı olmaz mütevazi olur, küçümsemez.
Yeri gelir güleryüzle ikram edilen bir tas çorbayı da içer küçümsemez yeri gelir kuş sütünün eksik olmadığı sofrada adabınla yemek yer.
Zenginliğini hazmetmiş gerçekten görgülü birisi sabah öğle akşam ıstakoz yiyip şarap tüketmiyor, onların da evinde zeytinyağlı yemekler pişiyor, orta halli insanlardan tek farkları kendileri pişirmiyor ve mutfaklarına alınan ürünler özel olarak getirtilmiş doğal ürünler oluyor.
Gelişiminize katkı sağlasın diye yapmıştır, hani böyle dile getirince bir ıykkk denebilir ama protein değeri yüksektir +demir, selenyum ve çinko açısından da zengindir, kan yapıcı özelliği ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye katkı sağladığından tüketilmesi gerekiyor, kalorisi düşük ve doyurucu olduğu için diyet yapanların da tüketmesi gerekiyor ama tabii damak zevki
BaktımZenginlik-Fakirlik ekonomik şartlar değişebilir ama insanın nasıl yetiştirildiği veya yetiştiği önemlidir, görgülü olmak gerekir, ki görmüş geçirmiş görgülü insan gösteriş meraklısı olmaz mütevazi olur, küçümsemez.
Yeri gelir güleryüzle ikram edilen bir tas çorbayı da içer küçümsemez yeri gelir kuş sütünün eksik olmadığı sofrada adabınla yemek yer.
Zenginliğini hazmetmiş gerçekten görgülü birisi sabah öğle akşam ıstakoz yiyip şarap tüketmiyor, onların da evinde zeytinyağlı yemekler pişiyor, orta halli insanlardan tek farkları kendileri pişirmiyor ve mutfaklarına alınan ürünler özel olarak getirtilmiş doğal ürünler oluyor.
Gelişiminize katkı sağlasın diye yapmıştır, hani böyle dile getirince bir ıykkk denebilir ama protein değeri yüksektir +demir, selenyum ve çinko açısından da zengindir, kan yapıcı özelliği ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye katkı sağladığından tüketilmesi gerekiyor, kalorisi düşük ve doyurucu olduğu için diyet yapanların da tüketmesi gerekiyor ama tabii damak zevki
Alınma kız şakasına demiştir ama fakir kelimesini ben de sevmiyorum anladım seni. Bunu diyeceği yemekler makarna falandır öğrenci evinde pişen şeyleri düşün diyim :)Kızlar merhaba
Eşimle aramızda geçen bir konuyu sizlere bahsetmek istiyorum. Ben aslen doğulu ama Mersin'de doğmuş birisiyim eşim de Egeli .
Belki bilenler olabilir tavuk ciğeri yeriz biz mesela pilava ya da kızarma şeklinde herneyse geçen markette gördüm alacaktım eşim sen çok mu fakirdin bu kadar ya dedi bunlar fakirlerin yediği şeyler dedi çok tuhafıma gitti evet oldukça fakirdik ama ben hataylı arkadaşlarında böyle şeyler yediğini duymuştum yani merak ediyorum fakirlik belirtisi olan yiyecekleri
Bakmayın diyecektim gec kalmisim ahshdhKoç yumurtası ne diye googleye bakmaya gidiyorum.
Bende 32 yaşında papara ile tanıştım eşimle evlenince
Az etli kemiği kaynatıp suyunu doğranmış tandır ekmeğine üzerine döküp üzerine soğan doğrayıp sumak atıp yiyorlar bayılıyorlar birde
Arap aşı birde onu da biliyordum ama hiç yememistim kışın bu iki yemek vazgeçilmez eşim için
Yanina minik bi oyuncak da koysana konu sahibi sjdjshdjsAyh cocuk menusu gibi, vizyonsuz kopek deseydiniz ahshdhd
Beyaz ekmek bence meselaAslında fakirlik belirten yiyecekleri de sormuştum ama olay ciğerde kaldı
niyekiBen de severim degisik etleri denemeyi. Sadece ayı yerken cok uzulerek yedim
Yani seni üzmeyelim diye direkt söylemek istemedik ama baya sende bizler gibi vizyonsuz bir fak fakirsinKızlar tüm yorumları okudum ve genel kanı olarak yazılanlar gösteriyor ki tavuk ciğeri fakir yemeğidir aksini iddia eden de fakirdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?