- 25 Nisan 2022
- 2.499
- 3.233
- 83
Benim eşimde öyle malesef, ama ben pırasayla çok mutluyum. Kerevizi pazarda markette görünce bile mutlu oluyorumEşim bu sebzelere tavuk yemi diyor,onlar bu sebzeleri yer ben tavuğun kendisini diyerek pramitin üstünde olduğunu ilan ediyor
Estağfurullah, hepimiz konu yemek olunca çoştuk birazKusura bakmayın bir anda coşup hepimiz yemeklerden bahsettik, topik master şefe döndü, hamile olan vardır, canı çeken vardır haklarını helal etsinler
Valla açık söyleyeyim, konu sahibinin eşi latife olsun diye mi öyle söyledi ciddi miydi kalp kırmak ezmek için mi dedi bilemem de, ekonomik durumu ne olursa olsun insanların yemekler konusunda fakir yemeği zengin yemeği diye üstten söylemlerini itici buluyorum.
Avrupa gezmedim ama durumu iyi bir ailede yetiştim, bizim eve girmeyen gıda ürünü yoktu.
Sonuç olarak arkadaşınız dünyayı gezmiş de olsa bugün önüne un helvası konsa yumulur, bizim aileye damat gelen bir tip vardı, ailesinin imkanlarının olmadığını da bildiğimiz tanıdığımız biriydi, iyi bir şirkette müdür olunca poposu kalkmıştı, annesinin dağlardan toplayıp kavurduğu otları unutup fasulyeye bile fakir işi diyordu, ki garibanlık ayıp değil utanılacak bir şey değil ama bazı insanlar geçmişinden utanıp görgüsüz oluyor.
Yırtıldım gülmektenEşin yenilebilir cicekle süslenmis kuru fasulye yiyordu anasinin evinde zaar
Off ben kucukken babam bana koc yumurtası yapiyordu. Biraz buyuyup muhteviyatini ogrenince travma yasamistimBiz küçükken annem gelişelim diye işkembe, ciğer, beyin falan yapmış bir gün garibim kardeşlerim oturmuş tırtıklıyor , ben elimde çatal bıçak masada domuz gibi somurtup bunları onlar yesin ben kuzu pirzola yicem üstüne de sütlü nescafe içicem demişim ne alakaysa.
Annem de sinirlenmiş yok yok bunu ben doğurmuş olamam diye söylenirken , babam da hanım şükret etin yanına kırmızı şarap istemedi var o potansiyel bunda demiş
Ispanak fakirlikse fakfakirim. Ama donuk bilemedim hiç denemedim.Ispanak cok severim ama yıkamaktan nefret. O yuzden hep hazir yıkanmış donuk aliyorum. Fakir miyim yoksa fakir gibi yasayan zengin mi hocam?
Ben her şeyi yiyebilirim ama onu yiyemedim yaOff ben kucukken babam bana koc yumurtası yapiyordu. Biraz buyuyup muhteviyatini ogrenince travma yasamistim
Ben hem fakir hem kilolu olduğumu farkettim çikolata vardı yesem mi yemesem mi diye mücadele ettikten sonra yemedim çünkü kilolarım parasızlıktan daha çok sorun şuandaBattaniyenin altinda aglaman bile fakirlik gostergesi
Söminen yok birsey yok
Gozyasinda tuz yok, muhtemelen iyot takviyesi de almiyorsun
Tavuk cigeri bile zor şu an skdjskdk
Çaya da yorumu değişiyor kaçak çayı ilk defa benim istemem de tattı ailecek 2 şer bardak çay içtiler ve çok tuhaf bir şeymiş gibi öve öve bitiremediler bense ömrümce kaçak çayı hiç içemedim nefret ettim . Mesela ben filtre kahveyi severim ne o öyle der biraz havalı bulurEşiniz çaya da fakir içeceği mi diyor yoksa?
Eşin genel olarak sorunlu benceÇaya da yorumu değişiyor kaçak çayı ilk defa benim istemem de tattı ailecek 2 şer bardak çay içtiler ve çok tuhaf bir şeymiş gibi öve öve bitiremediler bense ömrümce kaçak çayı hiç içemedim nefret ettim . Mesela ben filtre kahveyi severim ne o öyle der biraz havalı bulur
Evet biliyor musunuz OKB tedavisi gördü bir süreç atlattık . Evlerimiz ayrıydı yeniden bir araya geldik kızımız var 2 yaşında. Burda sadece tavuktan çıktı konu ama bazı cümleleri ve bakış açısı bence de sorunlu bu da sanmıyorum ailesinden kaynaklı çünkü annesi de benzer tavır gösteriyor bazen . 7 göbek yabancı damat gelin olmamış sülale de ilk doğulu da benimEşin genel olarak sorunlu bence
Ay yemin et hahahahhs 14 sayfa yorum yazıldı ve sonuç fakir çıktı hajajjaBaşlığı gördüm , kafamda direk en fakir vibe ı veren yiyecek ne diye düşündüm direk tavuk ciğerinde karar kaldım daha konuyu görmeden
Bana da kucukken her turlu sakatati yedirmisler ama simdi sevmiyorum. Yani organ oldugu icin degil de dokusunu, tadini sevmedigim icin yemiyorum.Ben her şeyi yiyebilirim ama onu yiyemedim ya
Bir de beyin
Yeni nesil daha çok açık yeni yemeklere
Görümcem evde çocukları karalahana sarması ve yemeğiyle büyüttü kızı beni arar yenge bana ahtapot yapar mısın diye
Kardeşimin oğlu halaa bana ahtapot ve kalamar getirir misin
Küçük kardeşim de aynı şekilde
Oğlum babasıyla yengeç filan yiyor
Ben 30 yaşımda filandım ahtapot karides filan yediğimde
Hamsiden başka balık olduğundan bile haberim olmayabilir
Ama ciğer dalak bütün sakatat yerim
Bıldırcın tavşan filan da yerdik çocukken
Şimdi onları içim almıyor
Güzel bir taze kek > baklavaBen eşimin düşünce yapısındaki bu tarz durumları çoğu zaman anlayamıyorum mesela her misafirliğe gideceğimiz zaman gider en iyisinden baklava alır ben de 1 defa evden kek yapıp götüreyim dedim buna birşey demedi normal karşıladı hani birisi bana gelirken taptaze kek yapıp getirmiş olsa ben mutlu plurdum çünkü baklava da hazır tatlı da sevmem öyle birşey işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?